Clubul nurorilor (78)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
buna seara
nico am fost plecati cu pan european pt ca la ei am mai gasit bilete de avion. nici o excursie nu a fot inclusa in pret, se cumpara separat si e de preferat sa le cumperi de acolo. noi aam luat 2 excursii de aici si a costat mai mult.
briza e superb sa inoti printre pesti, sa fii unul de-al lor, sa te ciuguleasca de maini. cu respiratul ....e ok, nu am avut probleme, ba chiar eu am stat mai mult decat sotul meu. daca nu poti sa faci scufundari acolo snorkelingul e sport national, sunt corali si pesti si unde e apa de juma de metru.
andreea v-am vazut pozele. te invidiez pt cat de bine arati, iar bibi e o dulceata.
briza_marii spune:
Pt toate Mariile si Marianii nostrii de pe Dc si ai vostrii de acasa. Sanatate si numai bine
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
briza_marii spune:

..unde sunteti?
briza_marii
slimatei spune:
neata! am revenit si noi istovinte din "vacantza" nu a semanat deloc a vacanta da' asta e... cat am fost in Ro , s-a facut renovare asa ca sa nu ma intrebati daca m-am distrat caci am avut cea mai anemica vacanta care am putut sa o am vreodata
important e ca suntem bine sanatoase si incercam sa ne revenim din oboseala
va pupic si va doresc o zi buna
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
briza_marii spune:
Stef bien ai revenit alaturi de noi. Sper ca macar psihic te-ai mai intremat in "vacanta" in Romania.
Sa inteleg ca ai pus bebelina la munca? Si ce zicea? Era cumintica sau dadea din picioare?!!!
briza_marii
kitzy spune:
Ce mai fac noricile?
N-am prea apucat sa mai intru pe aici cam de multisor, dar ma revansez eu. Acuma sunt toata un pachet de nervi, avem lipsa de personal cum sunt plecate fetele prin concediu, una tocmai a fost data afara si acuma tot fugim dintr-o tura in alta si ma irita la culme fazele astea.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
slimatei spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Stef bien ai revenit alaturi de noi. Sper ca macar psihic te-ai mai intremat in "vacanta" in Romania.
Sa inteleg ca ai pus bebelina la munca? Si ce zicea? Era cumintica sau dadea din picioare?!!!
briza_marii
Stefania

cu Stefania la purtator
kitzy spune:
Buna!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
briza_marii spune:
Salut si eu noricile asa mai tarzior.
Kitzy naspa ca va muta dupa tura, ca iti da toate planurile peste cap...
Nico tot nu ai terminat trebutile la serv?
Eu am intrat in febra muraturilor. Si sunt o mare mancacioasa de muraturi asa ca tre sa am grija sa imi pun. Am reusit sa pun vreo 6 kg de gogosari cu miere, cateva borcane de castraveti bulgaresti si 5 kg de castraveti la saramura pt salate. Mai vreau sa bag o compozitie de gogosar cu conopida si una de gogonele. Mom vad ca nu sunt gogonele, iar conopida e 70.000 una ![]()
briza_marii