Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
bitza - eu atat la prima sarcina, cat si acum, la a doua nu am absolut nici un simptom. Un pic de tot mi-s sanii tensionati. Stai linistita si bucura-te ca nu ai simptome. Bebe e bien acolo!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
simonette spune:
Te inteleg perfect...asa eram si eu! Nu ai de ce sa fii ingrijorata! Asta inseamna ca totul e bine...nu e musai sa ai greturi si stari de rau! Eu in afara de greturi si stare iritabila, tot asa ca si tine nu aveam alt simptom si ma dadeam de ceasul mortii ca vroiam simptome numai sa stiu ca bb e bine! Uite ca n-am avut si bb e f. bine! fata si calmeaza-te! Va fi bine!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Vaiii!!! Cristina draga...ce tare e pustiul tau!!! Mor dupa el! Eu n-am avut niciodata curaj sa-l las pe Luca sa faca ce vrea el cupapik...nu-mi dau seama de ce! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc in viatza!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Vad ca v-ati dus la cuib....Va doresc si eu atunci, noapte buna si vise frumoase!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
CristinaGoji spune:
Simo - mersi mult! Eu l-am lasat din lipsa de alternativa. Daca nu-l lasam, nu manca nimic din ce-i dadeam, iar daca ii puneam bol separat cu mancarica, manca ce-i dadeam eu din alt bol cu lingurita in timp ce el "manca" singur.
Poze
aproape major
bitza037 spune:
Cristina si Simonette va multumescdin suflet pentru incurajari.
Am uitata sa mentionez ca eu acum 9 ani am pierdut o sarcina la 2 luni si jumatate......bine, ca nu fusesem la doctor deloc eram un pic cam inconstienta sincera sa fiu.Si de asta stau un pic cam stresata....dar Dumnezeu mi-a trimis un ingeras ca sa ma bucur de el.
IRINA
+5
bitza037 spune:
VA pup dulce si va urez noapte buna si vise placute!!!!!!!
Incerc sa intru maine sa mai vorbesc cu voi, asa ma mai linistesc.
IRINA
+5
Violeta_m_tm spune:
Buna seara randunicilor.
Miha imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, este bine ca ai persoane pe langa tine care nu te lasa sa te gandesti la ce ti s-a intamplat. Suntem alaturi de tine, sper sa te intorci curand la odisee.
Kya ai grija de tine, odihnestete.
Fetelor voi ati inceput sa va dati cu creme pe pipt, burta, .... , folositi ceva anume. Oare este buna orice crema hidratanta , sau sunt creme speciale???
vio , 9+
CristinaGoji spune:
Violeta - eu m-am ales cu niste vergeturi de la prima sarcina, dar nu pe burta, ci pe solduri si coapse. Acolo nu m-am gandit sa ma dau cu crema. Pe burta foloseam crema anti-vergeturi de la mustella.
Branza topita nu e indicat sa mananci. Eu am mancat totusi, dar putina de tot si n-am avut nimic.
Poze
aproape major