Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mersi Cristina pentru raspuns, o sa evit sa mananc branza topita. Noapte buna

vio , 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna dimineata, burtici!
Zozela - LA MULTI ANI!!!
Chefuim azi?

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata tuturor! Ne-am intors din delta. A fost foarte frumos! Ne-am relaxat, am pescuit, ne-am plimbat cu barca, am admirat peisajul si am mancat numai peste... Ce n-am mancat eu carne timp de 2 luni am recuperat acum cu pestele. O bunatate! Si am scapat de greata. Acum ne-am intors si parca revine si ea...

Va pup! Bun venit noilor gravidute!
Zozela, la multi ani si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!

Ioana
12+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Zozela, si din partea mea!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, sarcina usoara si bebe voinicel!

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ZozelinaaaLa multi ani scumpo!!! Sanatate multa si numai impliniri...alaturi de familie si toti cei dragi!!!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ioana, bine ai revenit din Delta!!! Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai fost fara greturi!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chefuim,chefuim!!
Multumesc tuturor de urari!!
Poftiti la petrecere

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetelor, Doamne, mi-au trebuit cateva zile ca sa va gasesc, va pierdusem. Sunt tare nepriceputa,e primul forum la care particip. SCUZE, mai ales daca cineva mai astepta lamuriri de la mine despre tensiune. Nci PM nu inteleg cum trebuie sa trimit, ca sa ma trec pe lista randunicilor. Da' nu-i nici un secret: DN-25.01.1075, UM-3.07.2007, DPN-8.04.2008. E prima sarcina, cum sunt doctorita am avut mereu alte prioritati, a durat pana sa intre un barbat minunat in viata mea si iata ca am conceput un puiutz cu 2 luni inaintea nuntii, am mari emotii ca nu voi incapea in rochia scumpa si taaare frumoasa deja cumparata!
Cam asta e de spus despre mine. Tot ma mai doare burta, desi mult mai rar si usor. Greata aaam...dar, culmea, aproape numai seara.
Celor care se ingrijoreaza ca n-au simptome le spun: FERICITELOR!!Nici o sarcina nu seamana cu alta, nu inseamna ca e de rau, inseamna ca ...aveti noroc! Eu, uite, trag rau, noroc cu sefii minunati care m-au cam lasat pe acasa, cum mi-a recomandat ferm ginecoloaga.
Mi-am anulat si concediul la Dubrovnik, Croatia. Fetelor, soarele e FOARTE de evitat acum, e risc chiar de pierdere sarcina, aveti grija!
Gata v-am batut la cap destul, va pup pe toate, aveti grija!

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zozela LA MULTI ANI!!!!!!!!
Eu ma bag la tort

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Fetelor, va mai dau un link sa vedem daca e fetitza sau baietel! Mie mi-a iesit 75% fetitza...

http://www.justmommies.com/quizzes/gender_prediction_quiz.php

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput