Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 8
adela achim spune:
Buna rindunici cu burtici...am trecut sa semnez si eu condica,caci se pare ca am absentat...
Miha imi pare tare rau,sa te intareasca Dumnezeu sa lupti in continuare pentru visul tau...
Bun venit noilr gravidute,sarcini usoare le doresc si sa va dea Dumnezeu sanatosi si mincaciosi...
Zozela sper sa treaca raceala cat mai repede,ai grija de voi...bea multe lichide,lamaie cu miere....
Kya sati cumintica in pat cat e nevoie,ma bucur ca esti bine,pune utrogestan...si la pat...
Simo f fain calendarul,multumim....
Eu sint un pic mai bine,maninc dar nu stiu unde se pune,tot cu greturi si acum au inceput arsurile la stomac...
ADELA 10+
sovietica spune:
Am incercat sa trimit un pm la randunici cu DN- 26.12.1975 sa completeze la listutza si am primit raspuns ca "randunici nu primeste mesaje private". Am procedat gresit?
pupici
CristinaGoji spune:
Simona - l-am vazut pe Luca! Ce scumpel e! Si ce dotat la capitolul dintisori era la un an! Acuma ce varsta are?
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
simonette spune:
Cristina...multumesc mult! Acum are un an si jumatate si i-au iesit si toti caninii intre timp! A fost precoce la dinti desi nu e chiar bine...stiu ca daca-i apar mai tarziu e si mai bine! Pup...
Simonette12+
PozeLuca
BB2
VALENTINA C spune:
Am si eu aceeasi problema cu trimiterea unui PM catre randunici. Ce trebuie sa facem?
Valentina , 7+
bitza037 spune:
Ali, Sovietica si Valentina bine ati venit in randul viitorul viitoarelor mamici!!!!!
Sa aveti sarcini usoare si bebei grasunei si sanatosi!!!!!!!
Simonette multumim de site...este foarte interesant, am calculat si eu acum.Imi iese ca am 6 sapatamni fara o zi.Iar dr.a zis ca am 5 saptamani.O sa ma deslusesc eu cu voi.
IRINA
+5
bitza037 spune:
Sunt un pic cam ingrijorata ca in afara de sani durerosi, nu am alte simptome si imi fac tot feluri de ganduri......
IRINA
+5