Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alinushca - se poate paracetamol, dar totusi trebuie administrat cu prudenta, ca orice alt medicament. Eu la prima sarcina veam mari dureri de cap si mergeam la medic sa-mi faca glucoza intravenos si-mi trecea.
Elara - multumesc de inscriere.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Fetelor,vreau sa va intreb ceva.Duminica viitoare pe 26 sunt mireasa.Crede-ti ca daca ma stresez ii afecteaza lui bebe? Eu voi incerca sa fac sa fie bine, dar eu stiu.....

Sa aveti numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna -utelor!

Pentru ca mi-am facut un bun obicei...si site-ul asta chiar creeaza dependenta va citesc mereu, dar mi-am zis sa va si salut si sa va urez numai de bine.
Eu imi revin usor, usor. Mi se da de lucru, mi se propun activitati din toate partile, maine plecam la niste prieteni la Targoviste...
Mi-am dat seama, ca am creat o usoara panica... si imi pare tare rau.

O sa va tin la curent...cu vesti bune...sper , ca nu ma dau batuta, sunt mai hotarata ca niciodata! O sa ma inscriu la aspirante pentru moment .

Sa va fie bine,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ali, hai sa fie intr-un ceas bun!!! Casa de piatra si fericire maxima! Stresul nu e bun la nimic in general dar mai ales in sarcina! Incearca sda te detasezi si sa fii doar fericita!
Zozelina...a fost buna plimbarik...chiar mi-a priit si lui Luca la fel...

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Multumesc Simonette.O sa incerc sa ma detasez de orice problema si sper sa fie ok. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ali - casa de piatra!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, bine ai revenit! Cum sa te uitam?

Ali, casa de piatra, sa fiti fericiti si incearca sa te stresezi mai putin, desi stiu ca o sa fie greu!

Miha, sa mai vii pe la noi sa ne spui despre tine. Acum cred ca e bine sa fii ocupata, o sa te gandesti mai putin...

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Fetelor...am un link pt voi...sper sa se deschida de data asta! E un calendar de sarcina individual...comhttp://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.phppletati si calculati...e misto!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu le pot copia ca lumea
Clau si o ca nu m-ai uitat!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput