Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 6
sovietica spune:
Cu timiditate si speranta ca voi avea ce imparti cu voi inca 8 luni de acum inainte, va spun ca mi-am primit si eu liniutele de la "Barza" azi dimineata. Inca sunt nauca, mi-am sigilat coltul cu produse naturiste de teama sa nu iau ceva interzis pt sarcina. Abia vad monitorul de sanii astia mariti :P :))))
Eu ma gandeam sa merg la ginecolog abia la 6 saptamani, cand s-o vedea(sper)si embrionul. Acum trebuie sa fac si munca de cercetare la ce doctor sa merg, ca n-am nici o idee. Daca poate sa imi dea cineva argumente solide sa merg mai inainte va rog sa o faceti. Nici acid folic nu voi lua pana atunci, cred ca sucul de grau verde, drojdia de bere si alimentia variata sunt suficiente.
Conform calculelor de aici, ar trebui sa fiu o mamica de 26 Aprilie (mai mult sau mai putin), ultimul CM fiind la 20 iulie.
Va pup pe toate si sa aveti parte numai de vesti bune.
zozela spune:
Miha sa va dea DD sanatate!Vacanta placuta!
Clau stai linistita.Nu faci decat sa-i faci rau lui bebe.Cu siguranta copilul e bine! Eu incerc sa nu ma gandesc la lucruri urate.Daca e sa se intample ceva(Doamne fereste!)-voi vedea atunci cum ma voi descurca.Altfel..doar ma bucur!!
Bine ati venit Valentina,Oana,Ali,Andreea si Sovietica!! Va rugam sa va trimiteti datele-DN,UM,DPN-printr-un PM la randunici-astfel veti aparea in listutza de pe prima pagina.
Kya ma bucur ca BB e bine!
Andreea-din cate stiu eu-varsta sarcinii este mai mare cu 2sapt decat varsta efectiva a embrionului.Dar-asta numai daca ai un CM de 28zile.
fetelor!!Fug sa-mi schimb semnatura
Ela.. in 8+!!
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
mcrissa spune:
Buna,
trec si eu pe aici sa pup toate burticile de randunici.
sunt in fuga ca am o perioada extrem de aglomerata la munca, dar duap ce trece perioada asta o sa trec mai des sa vad cum cresc burticile
Cristina in asteptarea mormolocului
oanapopescu spune:
MULTUMESC pt. inscriere pe lista ! Sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi! Pupici!
10 saptamani
ali76 spune:
KYA ma bucur enorm ca nu e nimik grav.Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ai grija de tine si de"MAZARICA" ta.O sa treaca si episodul asta urat, si va fi bine.
Clauclau iti multumesc de sfat, am cumparat aseara Herbolax, e din plante, e recomandat in sarcina, poti sa iei 4,5 pt ca nu-ti creeaza dependenta, deci sunt ok.Astept sa vad si rezultatul asta seara.Va pup si tineti-va tare. Pupici
alinushca spune:
Randunici, nu ma injurati am si eu o intrebare prosteasca. Pentru dureri de cap paracetamol in timpul sarcinii se poate?
:) Sanatate!
clauclau spune:
Alinuscha, eu stiu ca se poate, sa vedem ce zic si celelalte fete.
Andreea si Sovietica, bine ati venit la randunici. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Zozela, multumesc ca te-ai gandit la mine, fac tot posibilul sa stau linistita, nu pot sa concep ca s-ar putea intampla ceva rau cu bebe...
CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !
zozela spune:
Clau
Alinushca se poate lua insa mie mi-a zis Dr.sa-l evit cat de tare pot.Si asta in conditiile in care sunt racita cobza Mai bine intreaba-ti medicul
Ela.. in 9+!!
simonette spune:
Bine v-am regasit dragele mele randunici
Imi pare tare rau cfa nu citesc numai vesti bune....Miha regret nespus de mult cumplita durere prin care treci! Am fost socata cand am citit....... Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste necazul asta si mult curaj sa o iei de la capat!
Pe de alta parte constat ca ne-am inmultit serios! BBBuuuunnn....bravoooo!
Felicitari noilor gravidutze, sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi! Bun venit alaturi de noi!
Kya, ma bucur ca nu este grav ceea ce ai intampinat si ai grija sa stai cimintica in pat ca sa fie bine!
Va imbratisez si va pup pe toate! Si va multumesc ca nu m-ati uitat.....sper....
Simonette12+
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Bine ai revenit Simo!Cum a fost plimbarea?!
Cristina
Ela.. in 9+!!