Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

bitza - mie mi se intampla sa uit ca trebuie sa mananc
Clau - multumesc de primire!
Kya - cum te mai simti?

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Feteleeeee, va pup cu drag pe toate, nu am mai scris nimic de citeva zile ca mi-e rau si nu am chef de nimic....numai de somn, toata ziua dormitez.
Kya spune-mi cum esti!!!Tin pumnii, Doamne ajuta sa fie bine, linistita si cu ce ti-a prescris medicul va fii sigur bine.
Nu am apucat sa citesc in urma....da sunt cu gandul la voi si va iubesc pe toate.
Maine am primul control aici in Germania si sperrrrr sa vad si eu embrionul si inimioara lui, la 5 saptamini cind am facut primul control in Romania se vedea doar sacul.
In rest dorm toata ziua, nu pot minca mai nimic, de fapt vreau doar paine si lapte...am arsuri la stomac foarte neplacute, mai mult seara si am dat intr-o acnee de toata minunea.....da nu-i bai, numa bebe sa creasca sanatos
Pupppppppppppp fetele, ma duc nani.

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna dimineata tuturor!
Sunt Valentina, o proaspata graviduta in 7 saptamani. Va urmaresc de ceva timp, dar abia acum mi-am facut curaj sa va abordez.
DPN este 13 aprilie 2008 si am vazut in lista ca nu sunt singura care ar trebui sa nasca in aceasta zi.
Am o intrebare: voi cum calculati sarcina? Din momentul UM sau dupa datele obtinute la ecograf? Tin sa spun ca sunt la prima sarcina, asa ca daca intrebarea e ridicola, sa nu radeti de mine.

Valentina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nu stiu sa-mi activez PM-ul, asa ca va rog sa ma treceti si pe mine in listuta: DN: 9.08.1980; UM: 1.07.2007 ; DPN: 13.04.2007; Dr. Mihaela Filipescu, Maternitatea Bucur;
Multumesc mult!

Valentina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BIANCA tinem pumnii o sa vezi ca o sa fie ok!

blankar8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, vad ca noi suntem dectul de stresate in perioada asta...

Kya, sper ca esti bine, da-ne si noua un semn de viata sa ne linistim.

Oanapopescu, bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Dana Bianca, succes la controlul de maine, sa vezi bebe voios si plimbaret in burtica. Astept sa ne dai vesti.

Bitza, este normal si sa ai pofta mare de mancare si invers , sa nu ai ...Dar incearca sa mananci totusi cate putin asa, macar sa rontai cate ceva. Sper sa-ti treaca repede si sa vina si pofta de papa bun.

Aliceionescu, eu zic sa stai linistita si sa astepti urmatorul consult cum ti-a zis si doctorul de altfel. Daca era ceva foarte grav cu siguranta iti spunea, nu te lasa asa.

Mie mi-este foarte somn...

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata dragelor,

slava Domnului, vin cu vesti bune.

Sangerarea s-a oprit ieri, azi dimineata am fost la dr,la control a fost totul ok, iar la ecograf... I-AM VAZUT INIMIOARA! Are 2,7 mm si 120 batai pe minut!
Mi-a spus ca nu s-a prins foarte bine, si ca are niste mici fante care se vad la ecograf, dar utrogestanul o sa le prinda la loc. Dupa ce a vazut si activitatea cardiaca, mi-a spus ca o sa fie totul foarte bine. Probabilitatea sa se intample ceva rau este doar de 10%. Inainte de ecograf nu avea cum sa evalueze "daunele", dar dupa eco, mi-a spus ca se rezolva totul, ca nu e desprins decat putin.
Sa iau in continuare progesteronul, si sa stau cuminte, fara efort, fara contact sexual.

Asa ca mergem inainte, cu voia Domnului!

Va multumesc pentru sfaturile si incurajarile voastre. Ce m-as face eu fara prietenele mele virtuale!!!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Kya, ma bucur ca este totul bine, acum stai linistita si nu fa efort.

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Miha, Doamne, Ajuta, sa te refaci repede si sa ai parte de odihna multa si relaxare in concediu... Felicitari pentru familia minunata pe care o ai si poate se va intampla o minune si o sarcina viabila va veni in acest concediu ca sa il aveti pe bebe 2.

Kya, ma bucur tare mult ca esti bine.

Cristina, te-am trecut deja pe listutza.
Oana, bun venit si tie, ma duc sa te inscriu si pe tine imediat.

Alice, nu prea ma pricep eu la ecografii, dar banuiesc ca nu e chiar grav ca bebe e prins jos. La urma urmei important e ca e prins. Si iar f important este ca sa stea colul inchis.
Exista femei ce duc sarcina si aduc copii santatosi pe lume chiar cu probleme mari si necesita cerclaj ("coaserea" colului) sau chiar repaos total la pat.
Sa dea DD ca tu sa nu ai nevoie de asa ceva. Bine ca bebe e sanatos, ii bate inimioara ...Astea erau probleme..Asa sunt medicii mai rezervatzi...
Nu isi pot permite sa iti promita ca va fi totul perfect fiindca multe tin de DD. Tu incearca sa te menajezi cat mai mult si sa tratezi aceasta sarcina ca pe una putzin mai sensibila.

Elara
8 saptamani
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_co spune:

buna,tuturor, ma numesc andreea si sunt si eu o graviduta de aprilie.
UM a fost pe 01.07.2007.va urmaresc de mai mult timp dar abia acum am indraznit sa va scriu.as avea si eu o intrebare varsta sarcinii cu cat este mai mare de varsta embrionului?

Mergi la inceput