Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Kia-stai linistita ca poate nu e nimic.Nu stiu daca iti mai amintesti dar si eu am patit la fel.Prima sangerare am avut-o intr-o seara,la 7 saptamani.Dar a doua zi a fost mai grav,vreau sa-ti spun ca pana am ajuns la baie am facut "carare".Era asa abundenta sangerarea ca am crezut ca sarcina mea s-a dus.Dar cand am ajuns la doctor m-am linistit cand am auzit bataile inimutei.Doctorul a zis ca tre sa stau in pat,mi-a dat tratament cu progesteron si uite ca am ajuns la 11 saptamani.Sa dea Domnul sa mergem in continuare.Asa ca nu te nelinisti si stai calma iar cand ajungi acasa odihneste-te cat de mult.Ce culoare e ?Atata timp cat nu e de culoare rosu deschis nu te ingrijora si oricum asteapta sa vezi ce zice medicul.

Ai grija de tine

diana_g 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Zozela, Elara - multumesc de primire!
Eli76 - imi pare rau ca nu-ti prinde bine sfatul meu. Chiar nu stiu ce altceva ai mai putea face...Supozitoare cu glicerina oare ii voie?

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Dragele mele,

Va multumesc pentru suport si pentru cuvintele si gandurile frumoase...dar din pacate astazi de dimineatza am facut chiuretaj, dupa ce am mai fost la alti doi medici.
Nu am chef de nimic...dar ma simt datoare sa va scriu voua, pentru ca stiu ca asteptati vesti.
Iata povestea mea:
Marti dimineatza am fost la Medlife, la Dr. Mendez... stiti ce mi-a spus. Pentru ca nu mai aveam rabdare pana vineri, am apelat la o amica care este la Dr. Cristian Radoi, l-am sunat si marti seara eram la CMU si...acelsi verdict. Dar nu m-am oprit...si miercuri dimineatza eram la Sf. Pantelimon la dr. Davitoiu, tot printr-o cunostinta...acelasi lucru...sarcina oprita in evolutie. Din toti trei, pentru ca aveam propuneri de la cei trei pentru chiuretaj, am ales astazi de dimineatza pe Dr. Davitoiu, mi s-a parut cel mai omenos si profesionist, dar spitalul arata groaznic!
Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, exista mari sanse (cred ca dr. a vrut sa ma protejeze un pic, a zis ca in proportie de 50%, dar ei au ochiul format) sa fi fost sarcina molara, dar voi stii exact dupa trei saptamani...
Oricum, eu sunt o optimista...sicele doua sarcini pierdute nu ma vor dobori si nu ma voi opri aici. S-apoi am totusi un boboc de fata acasa si un sot nemaipomenit!
Saptmana viitoare vom pleca intr-un concediu...o calatorie pe care mi-am dorit-o de mult, si nu a fost niciodata momentul...dar acum ESTE.
Oricum, am trait 12 saptamini minunate si momente deosebite alaturi de voi, si voi continua sa va citesc.

Aveti grija de voi si de bb-ii vostri.

Cu mult drag,
Miha

PS: faptul ca am scris acest mesaj....mi-a facut mult bine

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miha, imi pare atat de rau, nu inteleg de ce se intampla astfel de lucruri...SA-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta, noi suntem alaturi de tine.
Totusi as vrea sa te intreb cum te-ai simtit in ultimul timp, a fost ceva altfel, ai simtit ceva diferit, ti-ai dat seama in vreun fel ca ceva nu este in regula sau totul era perfect normal? Iarta-ma daca sunt indiscreta si daca te deranjeaza intrebarea te rog sa nu raspunzi.

Sunt alaturi de tine!

Kya, stai linistita in pat, daca este doar un episod trecator nu cred ca sunt probleme. Sa sti ca si eu am sangerat putin intr-o dimineata, dar nu s-a mai repetat apoi. Pune utrogestan si stai cuminte in pat. O sa fie bine!

Cristina, bine ai venit si sarcina usoara!

Elara, eu imi incep ziua cu un ou fiert, dar asta poftesc cand ma scol, e tot ce pot sa mananc dimineata. Iar seara incerc sa beau destul laptic si restul alimentelor in cursul zilei, cred eu ca le acopar pe toate!

Ali, ai incercat dimineata cu miere pe burtica goala si apoi cu un pahar de apa? Am auzit ca ar merge, dar difera probabil de la organism la organism. Eu am mai auzit ca se poate lua in sarcina herbolax, dar nu stiu sigur, eventual poti tu sa te interesezi de ele. Sper sa rezolvi problema caci stiu cat este de neplacut...

Danaoana, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita!

Miri, sanatate multa pentru mamica ta!

Zozela, imi pare rau ca ai racit, ai grija de tine!

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ClauClau, nu ma deranjeaza absolut deloc intrbarile tale...si daca mai sunt si altele si va pot ajuta cu mare placere.
Deci...m-am simtit tot timpul GRAVIDA, duminica trecuta am fost la o petrecere si nu ma mai cuprindea nimic...aveam burtica. E adevarat ca de doua zile ma durea burta mai serios, muschii burtii de fapt.
Azi de dimineatza m-am sculat si aveam usoare greturi, sanii tari...i-am spus dr-ului si a zis ca exista o remanenta in corp, si poate o sa mai am simptomele inca o saptamina. Cat despre durerile de burta mi-a zis ca sunt normale ca uterul incearca sa elimine singur.
Ce stiti de Simonette?????????

Pupici,

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miha, multumesc de raspuns. Mi-e asa de teama, eu marti merg la eco si daca s-a intamplat si la mine ceva...se pare ca putem avea tot felul de surprize. Sunt deja stresata si mi-e frica...
Din cate stiu, Simonette este plecata la mama ei, dar nu stiu exact unde...

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Salutare, mamici cu burtici! Cred ca ma incadrez perfect la acest topic!
DN 20.02.1981, UM 4.06.2007, DPN 10-14 martie 2008

E cineva care naste la Polizu, cu dna dr. Petrache Magdalena? As dori cateva informatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare, fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme, dar am citit toate postarile voastre. Mai tineti minte, eu eram aia care se "plangea" de sarcina fara simptome...Ei bine, mi-a zis cineva atunci sa ma bucur, ca de greturi tot n-o sa scap! Mare dreptate a avut! Vomit non-stop, nu-mi place nimic, ma fortez sa inghit ceva, dar...nu asta e problema! Linistiti-ma, va rog, cu ce stiti voi! Am fost azi la ecografie, prima mea ecografie. Bebele meu are 8 sapt. si o zi, are 16,2 mm si ii batea inima, mi-a zis doctorul, ca eu nu am vazut mare lucru. Pana aici, totul bine, dar...m-a speriat medicul, oarecum. Mi-a zis ca sarcina e fixata in partea de jos a uterului (am vazut si eu asta) si mi-a prescris chestii de care stiam de la voi: No-Spa, Elevit si Duphaston si m-a chemat la control peste 3 sapt. L-am intrebat daca e risc ridicat de avort, nu a vrut sa-mi zica nimic, pur si simplu a zis ca vorbim la controlul urmator. Nu mi-a zis ca ar fi grav, dar eu asa am dedus...sunt foarte speriata, voi ce stiti? Vreau sa fiu optimista, dar trebuie sa recunosc ca am ramas cu teama in suflet...Nu vreau sa spun mai multe, sper numai ca Dumnezeu nu mi l-a dat pe bebe ca sa-l ia asa repede inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna seara dragele mele,acum am ajuns si eu acasa si va scriu doua randuri.Eu sunt cu renovarea apartamentului nou si toata ziua sunt pe drumuri.
Vreau sa va intreb ceva: vi se intampla la vreuna dintre voi sa nu aveti pofta de mancare?????
Este normal?????........sau sunt eu toata ziua pe drumuri???? .DAr chiar si asa, altadata lesinam de foame si mancam.
Va pup dulce si poate reusesc sa mai intru maine
.

IRINA
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare!kya nu te stresa,stai linistita fa cum am facut eu saptamana trecuta .v-am scris ca am sangerat o zi dupa care 5 zile de pete maro.mi-a dat si mie dr. utrogestan ovule si magne b6 si mi-a trecut. daca nu eram gravida eram in perioada de ciclu la tine nu e asa?
pupici

Mergi la inceput