Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am intrat si eu sa vad ce fac mamicile de bebei mai mititei, nu am apucat sa citesc mult, dar voroiam sa-i zic lui ALY sa se duca in carrefour acolo am vazut figurine de tort la prajituri.
Va pupic pe toate si sarcina usoara

Louiza 18s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Bitza - iti spuneam eu de Materna dar sa nu intelegi gresit: nu vitamina in sine ingrasa ci pofta de mancare pe care ti-o facste pacatoasa.

Fetelor eu venit un pic dezamagita de la eco. In cea mai mare proportie bebele meu este baiat. Dar, pentru ca statea cu cordonul intre picioare si picioarele le tinea stranse dr si-a mai pastrat ceva sanse de a fi fetita...dar asta imi va spune la eco de 18 sapt. Mi-a facut si redare 3D si a fost absolut super. Era asa de vioi, complet format, ba se scarpina in cap, ba ducea manuta la gurita, ba se prindea de picioare...un zvapaiat, ce sa mai. Superb!

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana Claudia, asa e , e super la eco...si mie mi-a placut tare mult senzatia, mai putin cand mi-a spus ca pare baiat, dar incerc acum sa ma obisnuiesc cu ideea!

Sanatosi sa fie!

Felicitari pentru bebe vioi!

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati facut bitestul la 12 saptamani? Mie mi-a zis sa-l fac in maxim 2 zile de la eco de azi, caci trebuie sa fie cat mai apropiat de eco sa faca corelatiile corect. Eu azi dimineata n-am mai stat si pentru bitest ca era aglomerat si nu stiu daca e musai sa ma duc totusi sa-l fac. Voi ce credeti?

CLAU 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu nu fac bitest si n-am prea auzit pe-aici gravidute care il fac. Eco morfologica de trim. 1 e de ajuns dupa majoritatea doctorilor.

Clau, la ce analize te referi? La cele scumpe, complexe? Dozarile de anticorpi?

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Numeioana, o sa le scriu aici imediat ce ajung acasa...nu stiu exact sa-ti spun acum. Inca nu stiu ce sa fac cu bitestul, help me!

CLAU 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - deci vom fi mamici de cate 2 nazdravani. Asa visam la fetita....Dar asta e, e sanatos, e voinic...asa a vrut bunul Dzeu. Vom fi soacre rele si acre

Nu stiu ce-i cu bitestul..insa eu fac triplu test asa cum am facut si la prima sarcina.

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, n-a vrut bb sa va arate ce are el intre piciorushe? Suntem la dispozitia lor...Felicitari pt vioiciunea de care a dat dovada si sunt sigura ca la momentul potrivit va desface piciorushele ca lumea sa arate in toata splendoarea pasarik sau cocoselul!

Clau, eu nu am facut bitestul si nici nu-mi pare rau ca nu l-am facut! Nu este suficient ca fac TT? Oricum nu fac avort asa ca as putea sa nu fac nici TT...Doamne Ajuta sa fie totul bine la toate!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Roxana si eu visam la fetita cu codite, deja ma uitam dupa rochitele dulci foc. Asta e , ce sa facem, chiar nu putem controla asta! O sa ne multumim si cu 2 nazdravani!

Ps. Eu parca mai sper putin sa se schimbe sexul la urmatoarea eco. ( nu ma certati va rog, si eu ma simt vinovata ca gandesc asa !)

CLAU 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, stai mama linistita ca nu te cearta nimeni! Cele care mai au un pui acasa stiu cum e, caci majoritatea isi doresc pereche, numai ca trebuie sa se faca voia Domnului! Sunt sigura ca il vei iubi la fel orice ar fi! Totusi...poate va fi fetitza la urmatoarea echo...

Referitor la MATERNA...cineva drag mie a luat 35 de kg de la aceste vitamine...ma rog, de la pofta de papa data de aceste vitamine...eu una prefer sa nu le iau! Elevitul am inteles ca e mai bun!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput