Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana uitasem de VDRL-pt.ca nu l-am facut odata cu restul analizelor.Il facusem cu 1 luna inainte la servici-suntem obligati sa ne facem un set de analize anual-si nu avea rost sa-l repet.
Clau si Roxana eu nu prea cred in valabilitatea stabilirii sexului la varsta asta gestationala Asa ca..who knows?!
Io fac galerie pentru roz!

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - cum sa te certe cineva? Noi avem deja baietei, e normal sa mai visam inca la fetita! Cred ca si daca imi zice 100% baiat la urmatoarea eco eu tot o sa mai am o speranta in suflet. Mai ramane sa aiba si Simona baiata si gata, ne facem echipa de volei masculin

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Din pacate vin cu o veste proasta: Sarcina oprita din evolutie. imi pare foarte rau ca trebuie sa va rog sa ma stergeti de pe lista, dar din pacate nu pot sa fac nimic, azi mi s-a confirmat diagnosticul, iar maine trebuie sa merg sa fac chiuretajul, sper sa imi revin pana maine cu psihicul, si sa pot accepta situatia.
Va doresc sarcina usoara in continuare si copilasi sanatosi.
Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burticile voastre.

vio , 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna fetelor! Eu tocmai ce am venit de la medic..Din pacate nu am reusit sa vedem nimic, inca nu se vede bebe..I s-a mai intamplat cuiva asa? Mi-a calculat timp al sarcinii in jur de 5 saptamani...
Voi ce spuneti?
Mi-a dat duphaston si prenatal...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Claudela, nu te impacienta...eu la 5 saptamani si 2 zile abia se vedea un punct! La 6 saptamani e cel mai probabil sa se vada bb! Dar cand zic punct sa se inteleaga (.), apoi dupa 3 zile deja se vedea un bob de fasolik! BB creste ametitor de rpd! La urmatoarea echo o sa-l vezi si o sa fii super-emotionata!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Violeta, acum am citit mesajul postat de tine! Cuvintele sunt de prisos acum! Parerea mea este sa ceri totusi si parerea altui medic sau poate o alta echo in alta parte...offf Doamne!!! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa depasesti momentul si sao iei de la capat!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Fetelor...nu ma provocati...eu am mare nadejde ca fac fetitza!
Ce-o vrea Bunul Dumnezeu! Dar eu am visat flori si cand visezi flori faci fata

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Simonette, iti multumesc din suflet pentru sustinere...Imi parea asa de rau ca nu am reusit sa vedem nimic..Se poate ca e prea repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Claudela nu prea avea ce sa vada ca sarcina este mititica.
Simonette eu vroiam baiat dar simteam din toate incheieturile ca este fetita si asa a fost

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anca, inseamna ca imi fac griji degeaba..
Dar care e treaba asta cu Duphastonul?A mai luat cineva?Am inteles ca e de sustinere...

Mergi la inceput