Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 25
mocanita spune:
clauclau - m-am uitat pe link. acum nu stiu ce sa zic. arata bine, e mai ieftin dar nu stiu pe nimeni sa fi nascut in spitalul lor, sa pota povestii cum e.
in plus, ma intereseaza si ce doctori sunt. pe site nu am gasit lista medicilor.
la CMU de ex., a nascut o cunostinta si mi-a zis ca nu mai dai nici un ban in plus fatza de banii astia, ca sunt amabili totzi, ca in camera ai aer contitionat, tv, baie proprie, ca nu trebuie sa aduci medicamente sau altceva de acasa.
acolo e la fel? tu ce-ai aflat?
si unde pot sa stiu o lista a doctorilor ca nu stiu unde sa ma duc.
doctoritza asta de la cmu e f dragutza.
clauclau spune:
Mocanita, apropo, pai cu 2000 de euro poti sa nasti si la Euroclinic. Atat este nasterea prin cezariana la ei si conditiile pe masura! Oricum ai timp sa te hotarasti!
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Ali, cauta pe net "accesorii nunti si botezuri" sunt sigura ca exista...stiam si cum se numesc dar acum nu-mi pot aminti! Gasesti sigur.sigur! Daca nu...la cofetariile mari care fac torturi de nunta trebuie sa aiba...sau ma rog case de comenzi ceva! Pup si bafta!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Mocanita, si acolo este la fel, nu se mai plateste nimic in afara de pretul nasterii si cazare. O sa gasesti nasteri acolo daca cauti la Nasterea unei stele...daca nu te descurci iti pun eu link-ul. Iar lista medicilor o gasesti daca dai cautare pe google dupa Medlife si o sa te descurci sigur.
Cel mai bine e sa nasti unde ai incredere si daca tu ai in CMU n-are rost sa mai cauti in alta parte! Parerea mea!
CLAU 12+
ali76 spune:
SIMONETTE am fost la cofetarii, dar nu vand decat daca faci tortul la ei.Niste tampiti, oricum faceau vanzare. Tortul nostru il fac cei de la restaurant, sa nu ma mai car eu cu el. O sa ma uit pe net.PUPI
ALI76 6+
simonette spune:
Atunci vorbeste cu cei de la restaurant caci deja e problema lor! Pup si eu!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
mocanita spune:
clauclau - doctorita la care esti tu e ok? spune-mi despre ea te rog cum este. daca de ex. vreau sa ma programez la ea la o consultatie cum dau de ea? unde o gasesc?
si vroiam sa te mai intreb - care e data probabila a nasterii la tine? adica ce a scris la eco?
numeioana spune:
Zozela, mie nu mi-a dat colesterol si trigliceride. Parca am auzit-o pe doctorita ca nu au importanta in sarcina, pt ca oricum cresc... Mi-a mai dat in plus fata de tine VDRL. Asta e pt sifilis si stiu ca e obligatoriu la gravide.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Mocanita, doctorita imi place, e ok din punctul meu de vedere, dar nu cred ca te poate ajuta caci pleaca in concediu la sfarsitul saptamanii si se intoarce pe 25 septembrie. Ori tu trebuie sa mergi intre timp la doctor...
Conform ecografiei de astazi, DPN este 28.02.2008.
Fetelor, eu am facut mult mai multe analize, o sa vi le scriu diseara, dar oare de ce mie mi-a dat sa fac asa de multe?
CLAU 12+
clauclau spune:
Mocanita, acum am vazut ca avem aceeasi data a ultimei menstruatii, probabil din cauza asta m-ai intrebat DPN-ul. La mine s-a schimbat acum la 28 febr pentru ca a iesit bebe mai dezvoltat cu o saptamana.
Daca vrei vorbim pe mess. ID-ul meu este toaderclaudia.
CLAU 12+