Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana-Bianca spune:
Zozela la multi ani sanatosi si frumosi!!!!!!!!!!!!!!Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe voinicos .
Eu sunt fericitaaaaaa, am fost la eco de 7 saptamini, am vazut embrionul si inimioara lui!!!!!E totul bine, spune medicul, mi-a spus ca pot calatori si in vacanta, urmatorul control il fac abia pe 14 sept...pina atunci sunt fericitaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Cu toate greturile mergem in oras sa ne sarbatorim.
Va puppppp, sa aveti weekend frumos
http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png
adela achim spune:
Zozela la multi ani,multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si un sanatos..
Bianca felicitari,cred ca esti foarte fericita,greturi usoare iti doresc...
Oare avem voie sa luam vitamina C cu propolis,ce stiti fetelor?
Va pup pe toate
ADELA 10+
VALENTINA C spune:
La multi ani, Zozela!!!!!
Multumesc pentru inscrierea pe listuta!!
Nu stiu daca sa ma consider norocoasa, dar la 7 saptamani am foarte usoare greturi de dimineata, pe care aproape ca nu le simt.
Nu prea am pofta de mancare; la voi care este situatia din acest punct de vedere?
Valentina 7+
bujo spune:
Buna fetele. Am trecut sa va salut si sa va pup burticile.
Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine si ca a trecut si CM si dupa un control sapt viitoare am sa ma pun din nou pe treaba pt. Cu parere de rau am aflat ca si Kimmy a trecut prin ce-am trecut si eu dar va promit ca o sa o trag dupa mine din nou la odisee, asta daca nu ma trage ea pe mine prima.
Va pup si va doresc in continuare sarcina usoara si sa va bucurati de minunea voastra.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
egonsis spune:
Zozela, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita!
Iau si eu o bucata de tort, dar mai pe seara, peste zi nu prea intra ...
Simona
9+
bitza037 spune:
Buna dragele mele.
Ce mai faceti???
Ma bucur sa aud vesti bune.
Simonette daca tie ti-a iesit 75% fetita mie mi-a iesit 50% baiat.....frumos nu?????sa stau in suspans atat.........
Glumeam si eu........eu prefer sa fie sanatos, nu conteaza daca este fetita sau baietel.
In ceea ce privesc cremele, eu stiu ca sunt speciale pentru perioada sarcinii pentru ca nu contin anumite substante care nu sunt bune pentru bebe.
IAr in privinta mancarii ar trebui sa dicutam mai mult ca asa ne ajutam sa nu abuzam de ce nu trebuie.
IRINA
+5
bitza037 spune:
Zozela iti urez si eu LA multi ani!!!!!!sa ai parte numai de ce-i bun in viata si sa-ti mearga bine!!!!
IRINA
+5
Kya spune:
Zozela, LA MULTI ANI scumpa, sa-ti dea Dumnezeu numai ce e bun, sa fii sanatoasa, iubita, si sa ai un bebelus voinic si voios!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
oanapopescu spune:
La multi ani zozela! Sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii.
Pupici si di partea mea!
10+