Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 12

Roxana Claudia spune:
Miha74 – curaj si multa incredere! Stiu ca ai sa reusesti sa treci prin momentele astea grele; incearca sa te bucuri de concediu alaturi de fetita si de sotul tau.
Simonette –stiu ca-ti doresti fetita, sigur asa va fi!! Eu merg marti la eco si sper sa ma intorc cu vesti bune…
Numeioana – bine ai revenit din Delta! Tare mult mi-ar place cateva zile acolo insa anul asta cred ca doar la munte ma incumet.
Natynic – bine ai venit printre randunici! SArcina usoara! Dupa cum bine spuneai FETELOR FERIT-VA DE SOARE!! O sa va povestesc necazul meu din concediul pe care mi-l planuiesc de o jumatate de an, in Mallorca. Vacanta de vis aproape ca a devenit un cosmar…..
Bianca – emotionant momentul….A fost si sotul cu tine?
Zozela – LA MULTI ANI! Bebe sanatos, papacios si necolicios!
Si acum sa va povestesc: am sosit de 2 zile din concediu…Primele 3 zile a fost ok, dupa care au inceput sa-mi apara primele semne ale unei alergii pe care am mai avut-o in urma cu ani, dar la scara f mica. Din cauza sarcinii (imunitate scazuta!!) si din cauza soarelui (cu toate ca am stat sub umbrella) mi sa extins mai peste tot. Mancarimi si usturimi groaznice.
Am fost la dr acolo si s-au ferit ca dracul de tamaie sa-mi prescrie ceva cand au vazut burtica. Asa ca am dat cu un amarat de unguent care nu m-a ajutat cu nimic…Insomnii din cauza pruritului, stat numai imbracat peste tot…uite asa concediul meu. Ajunsa aici deja am contactat 2 dermatologi care tot cu teama mi-au prescris niste mixture insa se pare ca vindecarea va fi f lenta…
Roxana 11 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)

diana_g spune:
LA MULTI ANI,ZOZELA!Multa sanatate si o sarcina usoara in continuare.
Fetelor eu nu reusesc sa tin pasul cu voi.Vorbiti nu gluma!
Vin si eu cu o veste bunicica,azi nu am avut greturi si am putut manca .Sper sa mearga asa in continuare,tre sa recunosc ca m-am cam saturat de greturi.
As vrea si eu sa vorbim despre mancare ,sa ne sfatuim cu ce sa mancam si ce nu,ce ne face bine sau ce trebuie sa evitam,etc.Cred ca ne-ar fii de folos un subiect de discutie pe tema asta.Ce ziceti?
Luni ma duc si eu la doctor cu rezultatul analizelor si sper sa vin cu vesti bune.Am emotii ca de fiecare data inainte de control.Oare asa o sa fie pe tot parcursul sarcinii?
Va pup si va doresc o duminica placuta!
diana_g 11+

CristinaGoji spune:
Diana - in sarcina trebuie sa mancam sanatos, adica fara conservanti (daca e posibil asa ceva in conditiile in care pe piata aproape ca nu mai exista produse de genul asta), fara E-uri, carnea sa fie foarte bine preparata (mult timp) pentru a prevenit riscul imbolnavirii de toxoplasmoza, lactatele sa fie pasteurizate, legumele si fructele - spalate bine, la fel si mainile. Mai sunt recomandari, dar astea mi se par esentiale.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

simonette spune:
Buna dimineatza!
Randunicilor, sa aveti o duminik splendida
Eu am avut un vis ciudat...parca ma pregatea dr. de cezariana si anestezia nu se prindea...asa ca a doua zi am nascut natural, o fetita vioaie si frumoasa foc. Am facut apoi testul ADN, caci vroiam sa-i dau peste nas sotului si sa-i demonstrez ca nu este copilul lui si chiar asa era...nu era al lui! Dar dupa ce am vazut rez testului nu stiam cum sa-l mint si sa-l fac sa creada ca testul indica de fapt ca este al lui uin vis tare nashpa...
Voi? Ce mai ziceti?
Simonette13+
PozeLuca
BB2

simonette spune:
Roxana-Claudia, imi pare tare rau pt experienta neplacuta pe care ai treit-o in acest concediu! Saraca de tine!
Simonette13+
PozeLuca
BB2

CristinaGoji spune:
Mama, Simona, ce vis ai mai avut si tu Ce mai, iti joaca feste horminii de gravida, cred.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

simonette spune:
Asta emai mult decat o festa........sa fi vazut ce mai incercam eu sa-l conving pe barbac`miu ca au gresit aia testul
Simonette13+
PozeLuca
BB2

simonette spune:
Astazi pe national geografic este emisiunea "in pantec", dar nu stiu la ce ora!
Simonette13+
PozeLuca
BB2

VALENTINA C spune:
Buna, fetelor!
Am o intrebare pentru voi: aveti CARNET DE GRAVIDA? Auzisem pe forum ca trebuie sa ni-l dea medicul de familie. Al meu, insa, nici nu a auzit de existenta unui asemenea carnet. Voi ati auzit?
Valentina 7+