*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Mamicilor eu sunt foarte necajita...

De ieri bebele meu refuza pur si simplu sanul.Nu vrea sa mai suga si pace.Nu am facut nimic deosebit, nu am mancat ceva aiurea, nu i-am dat cu biberonul,nu e bolnav si totusi nu vrea sa mai suga.Si ca si cum asta nu ar fi fost suficient evident ca mi s-au blocat la sanul stang o parte din canale.De ieri trag la pompa, masez, stau cu gheata, mi-am pus si foi de varza in disperare de cauza si plang...plang cum cred ca n-am facut-o de mult timp.Acum stau cu pastilele de dostinex in fata , ma uit la ele si plang iarasi...mi se rupe inima la gandul ca trebuie sa il intarc.Pur si simplu nu pot sa le inghit ca ma apuca disperarea.Dar ce sa ma mai stiu face.El in continuare nu vrea sa suga, pompa si mulsul nu sunt suficiente cel putin la sanul cu probleme.Nu pot sa inteleg de ce nu mai papa san...nu pot si gata si iar ma apuca plansul.
Cand ma gandesc cat de greu a fost sa incep alaptatul si acum cand totul era bine si frumos el nu mai vrea.Innebunesc incercand sa inteleg si nu pot....
Mai aman pina maine dostinexul , dar mai mult nu pentru ca riscul mastitei este foarte mare, poate ni ci nu scap...nu stiu...parca ralucami a trecut prin asta , dar la ea bebelusa a cooperat , la mine nu vrea si pace...
Merg sa citesc in urma si sa mai imi clatesc ochii pe poze.

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici,

Eu va citesc zi de zi din umbra dar nu am mai scris de ceva timp bun.In primul rand vreau sa o pupicesc si eu pe micuta SONIA si ma rog in continuare sa fie totul bine.
Si eu folosesc tot produse NUK.Am biberoane cu tetine din silicon si sunt foarte multumita de ele ,bb mananca foarte bine din ele si le fierb aproape mereu si nu au patit nimic.Eu nu mai alaptez deloc deoarece bb meu nu a mai vrut sa suga dupa ce i-am bagat completare si incet, incet s-a dus laptele .Mai am cateva picaturi si gata o sa se duca de tot.
Vorbeati de cat mananca bebeii ...o sa va uimesc cand o sa va zic ce mancacios este al meu...la 3 luni implinite ieri mananca 180ml lapte la 3-4 ore.Dar eu nu ii mai d-au nimic altceva decat lapte ,pediatra mea nu este deacord cu diversificarea pana la 4 luni.Am fost si la dr.Stanciu la o consultatie ca tot am auzit multe pareri de bine despre dansul si am fost foarte multumita de el .L-am intrebat de diversificare si el mi-a zis la fel la 4 luni nu mai devreme.
ANDRADA -puiul tau este un scump dar pare mare in poze parca nu ar avea 3 luni.
Vorbeati de o intalneala poate o sa venim si noi.

VA PUPICESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Madi, si eu am biberoane de la Nuk, dar nu folosesc tetinele lor, ptr ca fie curgea prea repede(la primele 2 cumparate), fie prea incet(la ultimul cumparat- pe toate scria 0-6 luni).Asa ca am luat unele de la Baby Nova, care sunt marcate cu S(cu gaurile cele mai mici- eu le folosesc ptr ceai sau apa), M- ptr lapte- pe astea le-am nimerit, bb suge bine, L- ceva mai largi. Eu mai am si niste biberoane de la Avent, pe care le-am primit cand am luat pompa de muls si am gasit niste tetine cu 3 gaurele, care imita f bine canalele de la tzatzi si bb suge super cu ele, sunt tot asa, pe marimi.

Florentina si folosesti tetinele de la Baby Nova la biberonul NUK?? Se potrivesc? Ca daca zici ca da, incerc si cu astea...

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Raluca e normal sa-ti doresti sa ai putin timp si pt tine. Cred ca nu ar fi nici o problema daca ii dai o masa de lapte praf dar cel mai bine ar fi sa te mulgi si sa lasi in frigider lapticul pt masa urmatoare a Mariei pe care sa il dea sotul tau sau fratele tau si asa tu sa poti sa mai iesi in oras sa te relaxezi. Noi asa facem, cum suntem numai noi doi si nu avem cine sa ne ajute, a trebuit sa ne organizam: adica eu stau cu Isabella pana pe la ora 18, iar cand vine sotul de la servici o preia el si pana se culca, se ocupa numai el de ea, plimbat, mangaiat, papat, baita si culcat si apoi noaptea eu dorm cu ea (de duminica pana luni, ca vineri si sambata doarme el cu ea). Fetita mea papa mixt, dar mai mult lapte praf ca eu nu am avut suficient de la inceput, dar desi e obisnuita cu biberonul, nu a refuzat niciodata sanul. Si asa eu seara mai pot iesi prin oras daca vreau sau merg la aerobic. E bine ca asa o sa poti sa mai faci si alte activitati, sa te ocupi si de tine.

Andrada e super poza cu Antonio, mi se pare ca seamana mult cu taticul lui in poza asta.

Madi eu nu am folosit biberoane Nuk, nu stiu ce sa-ti spun de tetine, eu folosesc Avent si aici tetinele sunt in functie de varsta copilului, intre 1-3 luni are tetina cu 2 gauri iar apoi trece la cea cu 3 gauri. Acum foloseste pe cele cu 2 gauri si nu am observat ca ar trage greu.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

va salutam dragi mamici de capsunici,

Intram si noi sa va zicem noutati, luna trecuta ne-am crestinat si noi, am dormit in timpul slujbei si apoi cind ne-a bagat in apa "cufundare" am plins, am petrecut apoi pana in noapte la o pensiune tare dragutza si a fost totul ok. am avut si parte de o superba surpriza, pe mese erau asezate poze cu Octavian zimbind, ce altceva iti mai trebuia sa itzi ureze UN BUN VENIT si sa te bine dispuna, a fost o surpriza super placuta din partea fiicei nasilor.
am puse poze de la botez se pot vedea AICI

Vreau sa intreb daca stiti cam cit lapte praf sa bag in laptele meu, adik o linguritza la citi ml ar fi ok? eu folosesc NAN.
De papat al meu papa la 3 luni fara 2 zile cam 100 ml la 3, 4 ore uneori mai mult.

Spuneti-mi ce parere aveti de patutzurile tip tzarc, aidk sunt ok credeti ca le ve-ti folosi ca si tzarc? am vrea sa luam si noi unul sa mai doarma ziua in el si apoi cind creste sa-l folosim ca si tzarc

Legat de job si eu ar trebui sa ma intorc la servici in sept daca nu ma bag in CIC dar acum parca as vrea sa mai stau cu el pana la anul.:)

Cum e cu stimulentul il primesti numai daca revii la job imediat dupa postnatal si nu mai intri in CIC sau se da si daca ai fost in CIC si ai facut intrerupere? (as vrea sa stau in CIC 3 luni si apoi sa ma reintorc la job, asa as sta cu bebitza pana la anul in ianuarie ,sa fie si el mai marisor)

Bona inca nu am gasit, am intrebat la cunostinte deocamdata dar trebuie sa intram serios la cautari, mi-e asa groaza ca nu stiu cum o fi ... deja imi fac griji de pe acum, ma tot gindesc cum io fi cind o sa-l las cu altcineva

va pupam
yoyo si TAVI

Da Doamne sanatate tuturor capsunicilor si mamicilor lor si in special pe Sonia ajut-o Doamne si fa-o bine!

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Carstea , steluta Tommy vise placute eu am cumparat-o de la libraria Diverta.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna mamici

Mica multumim pentru urari
si pentru printesa Maya.

Monytza - foarte draguta Antonia

Andrada - Antonio e un dulce

Motanel - e o scumpica Teo

Ramona 7 - e interesant blog-ul si Razvan e super

Ralucami imi pare rau ca e asa agitata Maria, incearca sa iesi singura la o plimbare si lasa-i laptic, asa cum ziceau fetele,o sa te relaxeze treaba asta. Tu iesi zilnic cu Maria afara?

Ia uitati ce i-am construit luiwww.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank">DOMI

de Dominic 15.05.2007
BOTEZ

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

SALUTARE!
Revin si eu cu o intrebare:
voi le dati calciu la BB-ei?
as vrea mai multe pareri despre calciu la bebelusi.
dupa cum spuneam:

quote:
CHOWPERSA
membru incepator

Are album!

Romania
BUCURESTI
156 Mesaje Trimis la: - 16/08/2007 : 12:02:29
in primul rand LA MULTI ANI!!!! tuturor MARIILOR
Dragele mele poate sa-mi spuna si mie cineva daca voua va dat calciu la BB-i?
Mie nu mi-a zis nimic pediatra si stand de vb. cu cateva mamici am auzit ca BB-ii lor iau calciu de la nastere.
Lui Alex nu i-am dat deloc , si ma gandeam ca poate ar fi trebuit, ca acum la 3 luni cand l-am cantarit avea 7 kg. si 68cm. si e cam maricel. Voi ce ziceti?prea teapan nu e.inca nu se intoarce(are doar tentative) si nici nu se ridica pe palme cand e pe burtica si are 3 luni si 11zile, iar fata surorii mele se rostogoleste demult, se ridica in palme si e mai mare ca el cu 2 saptamani si acum am aflat ca ea ii dadea calciu fetei.Sunt un pic ingrijorata poate trebuia si a omis pediatra.
voi ce ziceti?
AICI AM SI EU POZE CU MINUNEA MEA:
POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

va pupici
POZE ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay si Sosonica

Ralucami, si Teodora mea face kk cu termometrul. Rarisim imi face bucuria sa o gasesc murdarica. Dr ei mi-a zis ca doar supozitoarele dau dependenta, stimularea cu termometrul o ajuta sa-si creeze reflexul! Mereu spun ca o las singura, mai ales atunci cand face bucuria, insa atunci cand e agitata si plange pentru 2 parturi si oleaca de kk intervin cu termometrul.

Dianalaura, petrecere frumoasa la botez si sotului! Si eu mai am astfel de intamplari cu Teodora... copiii astia parca au radar sau satelit si stiu cand nu avem toata atentia concentrata pe ei! Cel putin pe fiica mea o las hranita sxchimbata si adormita sa dau fuga pana la magazin. Cum am iesit pe usa waaaaaaaaaaaaaa! Si pana vin greu o linisteste cineva! De aia ii spun Teodora Terorista!

Ramona7, jurnalul e foarte interesant! Va pricepeti ... de fapt cu ce va ocupati? Informaticieni? Sau doar pasionati? Te-am mai intrebat, insa ... De ce ii spuneti Gramo? Sunt curioasa, dar daca e secret ... ok!

Mihamora, si tu ai jurnal!! Dominic e tare dulce! Eu nu mai am timp de calculator! Abia reusesc sa va citesc pe voi! Si acum sunt cu Teodora terorista in brate si scriu cu o mana.

Fug sa ma pregatesc de plimbare! Asa mai scap de tinut copil in brate caci in carut e destul de linistita ... pana la un punct. Daca o zgaltyai putin mai sta sau ... cedez si o iau in brate (daca sunt cu cineva sa preia carutul, daca nu ... de fapt acum imi dau seama ca e mai bine sa fiu singura cu Teodora!!!!!!)

Pupici!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare, mamici de capshunici!
In ultima vreme am fost cam antisociala...asa desi v-am citit, nu am fost in dispozitie sa scriu. Nici acum nu sunt mai grozav, dar incerc sa ies din pasa asta idioata.
Yoyo, daca vrei sa amesteci lapticul tau cu lapte praf, trebuie intai sa prepari laptele praf (o masura la 30 ml apa) si apoi le amesteci. Nu se dizolva laptele praf direct in lapticul tau caci va rezulta un lapte foarte concentrat si risti sa deshidratezi bebelul.
Madi, Sofia foloseste tetine Nuk din silicon marimea 1 (0-6 luni)de pe la doua saptamani (nu am avut probleme niciodata cu ele). E posibil sa se mai infunde tetina daca laptele nu e bine dizolvat.Ca sa usurezi. Bulele de aer de care spunea intra prin gaurica aceea de la baza tetinei (de langa inel)care se poate infunda si ea; eventual poti sa nu strangi foarte tare inelul pe sticluta si atunci intra aer pe acolo si suge mai usor.
Am vazut ca povesteati de cat mananca puii...galushca mea mananca intre 4 si 5 masuri (deci undeva intre 135-170 ml), de sase ori pe zi, dar in ultimele zile m-a zapacit de tot ca mananca mai putin, cu fataiala si miorlaiala si de mai multe ori.Sper sa depaseasca repede faza asta ca ma termnina!
Moberi, imi spunea o prietena de-a mea ca la 2-3 luni bebeii au o asa-numita 'greva' in ceea ce priveste mancarea. Probabil ca despre asta e vorba si la voi (mai ales ca nu ai folosit biberon), asa ca ...rabdare ca se va rezolva!Si incearca sa-i dai sa manance cand incepe sa se trezeasca, pana nu se dezmeticeste! Si noi cred ca trecem prin ceva asemanator caci micuta mea mananca tare aiurea si cu lupte la mese (si ea manca chiar bine inainte).
Va pup, fug ca face scandal Sosolina mea.
Florina
PS: Am admirat pozele pe care le-ati postat! Superbi capshuneii si capshunicile!

Florina R.

Mergi la inceput