*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 4
dianalaura spune:
off ralucami! Imi pare rau ca e maraita Maria. ce sa-i faci..asta-i viata. Si Stef al meu, pe cat e el de cuminte (acum doarme - a adormit singur moflaind la suzeta)..azi m-a facut de panarama. Glumesc. Am fost si eu azi la epilat, si cum n-am avut cu cine il lasa l-am dus cu mine, cu caruciorul. Mai ales ca acasa atipise, zic: o sa doarma in carucior pana ma jumuleste pe mine. Da' de unde! Cand mi s-a pus frate pe un plans de ala de de zguduia tot salonul...l-a luat o doamna, ce intra dupa mine la pensat dar cand nu a mai fost cale sa il impace l-am luat. Sa ma fi vazut pe mine pe masa, cu un picior epilat, cu unul nu, incercand sa linistesc copilul. L-am pus un pic la san, a tacut, apoi i-am plasat suzeta...l-a luat iar doamna, si cosmeticiana repede repede sa ma faca inghinal, pana nu il apuca iar! Speram noi.....iar l-a apucat..si uite asa am reusit pana la urma sa ma epilez, cu pauza de vreo 3 ori, sa linistesc bebeu. Apoi am fost intr-un magazin de optica, sa imi aleg niste rame pt ochelari. Ce credeti ca a facut? A ras si a gangurit..desi trecusera doar 10 minute de la faza de mai devreme.
A..si sa va intreb si eu ceva! Copii vostri vorbesc prin somn? Ca al meu da! Ugugu...sau abu...si mai rade cateodata...cu hotote, tot prin somn. Acum ies, vad ca da semne sa se trezeasca. De maine dimineata incep sa imi vina musafiri pt botez..vin finii de la Braila, ajung dimineata, si vor sta la noi. Si sambata seara imi vin socrii si finii socrilor...iar duminica e ziua cea mare! Si mai e si ziua sotului meu tot duminica.
Am dat comanda la un tort, vreau sa ii fac surpriza sotului meu. Va fi din partea lui Stefan. Va scrie "la multi ani tati" pe el. Abia astept sa vad cum reactioneaza.
Va pup.
Se mai stie ceva de reportajul de la observator cu sonia? Cand se da?
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=34290a6e98616759260dd8&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">videoclip
www.onetruemedia.com/shared?p=3415c31603ff30e41ebaaa&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet stefan la 2 luni
www.helpsonia.com" target="_blank">Sonia are nevoie de ajutorul nostru
Monytza spune:
Am pus pozici noi cu Antonia!!!
Vizionare placuta...si...asteptam comentarii!
Antonia se face mare!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Madi spune:
Buna mamici de capsunici!
Mary_lou, Ralucami, Ella imi pare rau ca va chinuie bebeii. Imi imaginez doar cum trebuie sa fie si va doresc rabdare!
Pentru mamicile care hranesc bebeii cu biberonul, in special cu biberonul NUK am si eu o intrebare. Eu am biberonul acesta de la inceput. Initial am folosit tetina cu care l-am cumparat, dar doctorita ne-a spus atunci ca e prea mare asa ca am cumparat o tetina de latex. A mers de cateva ori, dupa care, din cauza fiertului s-a marit baza si a inceput sa curga laptele pe alaturi. Am mai luat una, tot din latex, si dupa cateva utilizari am patit la fel. Intre timp am mai luat un biberon Nuk, mai mare, pe care inca nu il folosesc insa am luat de la el tetina. Era de silicon si Ana a supt din ea foarte bine, dar s-a sectionat si a trebuit sa o inlocuiesc. Am cumparat tot una de silicon, pe care scria pentru lapte, de la 0-6 luni. Problema este ca Ana suge ff greu din ea, adineauri tocmai i-am dat biberon si efectiv s-a luptat cu el, era toata transpirata cand a terminat. La cealalta tetina pe care am aruncat-o se vedea clar cum curgea laptele (bulele acelea din biberon) si cand tragea din ea se si auzea. Cu asta nu se intampla asa si nu inteleg de ce. E ceva ce nu fac eu bine?! Voi ati mai patit asa cu Nuk?
Eu, slava Domnului, nu am de ce sa ma plang de Ana. E tare cuminte si plange doar cu motiv: de foame si, mai nou, de oboseala. Acum doua seri, doar, am crezut ca incep sa ii dea dintii pentru ca a plans rau si isi tot ducea mainile la gura (si tocmai terminase de mancat, deci nu era vorba de foame). Observasem eu si ca in ziua anterioara isi supsese buza de jos, ca si cand o manca gingia. Asa ca la 11 noaptea l-am trimis pe sotul meu la farmacie sa imi cumpere Calmagel, dar pana s-a intors Ana adormise. Acum astept sa mergem la controlul de 4 luni sa o intreb pe doctorita daca e vorba de dinti sau doar a fost o coincidenta.
Elteka, o ora de aerbic pe zi!! Uau!! Asta da ambitie si perseverenta! M-am apucat si eu de Pilates, am facut 2 zile si pe urma ba mi-a fost rau, ba am fost mancata si nu am mai facut... Dar trebuie sa reiau.
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by Monytza
Am pus pozici noi cu Antonia!!!
Vizionare placuta...si...asteptam comentarii!
Monytza Antonia e o frumoasa! In pozele in care zambeste iti vine sa o mananci, nu alta!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Monytza, ANTONIA e o frumoasa!!!! Si... mi-ai facut si mie pofta sa pun poze cu ANTONIO...
Asadar, UITATI o poza care mi-e foarte DRAGA!!!
Madi, eu tot tetine si biberoane de la NUK folosesc... din acelea de silicon (sunt mai tari)... Fiind mai greu sa suga din ele (si eu am observat asta!) banuiesc ca de-asta prefera in continuare sanul din care tasneste una doua spre deosebire de aceste tetine la care depune munca serioasa!!!
ELTEKA, in nici-un caz nu-i face lui DOLOFANEL cineva 15 mii de vaccinuri... Daca pe primul il face la 3 luni atunci sigur nu i se va cere sa faca tura a doua la 4 luni.... vor fi practic decalate... Acum, tu trebuie sa te hotarasti ce schema de vaccinare urmezi...si de aia sa tii cont! Legat de problemutele lui ANTONIO>.. stai linistita ca la el chiar se vede cum tine picioarele spre dreapta... amandoua... si deci (daca ar merge acum in picioare) cu stangul ar calca pe interior orientat spre dr. si cu dreptul pe exterior orientat tot spre dreapta... nu stiu daca ai inteles descrierea pozitiei... Oricum nu e ceva GRAV... Cu putina gimanstica si poate niste ortezute se rezolva! Legat de burtica lui.... Neffind uniti muschii abdominali pe linia mediana, atunci abdomenul lui este usor "labartat" in parti... imposibil sa nu fi observat vreun medic in caz ca avea si Dolofanel... asa ca stai linistita!!!
OOOPS.... tre' sa pleeeeec... Revin
PS: Sa nu uit... DIDI pai asa... ca pe R eu sigur vreau sa-l vad!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
alynta27 spune:
Salutare!
Ce mai faceti?
Bogalina ce mai faci? Byu tu nu mai d-ai nici un semn?
Andrada ce-ti mai face nazdravanul? Alyna cum s-a comportat David in concediu?
Va pup! Mi-a fost dor de voi!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
ramona7 spune:
Am citit multe plangeri la adresa copiilor urlaciosi. Asa a fost si Razvan pana acum 2 saptamani. Si noi eram foarte stresati, obositi,
terminati din cauza lipsei de somn.
Asa ca i-am facut program: mananca din 4 in 4 ore si doarme de la 12 noaptea pana la 8 aproximativ fara sa pape, uneori doarme mai mult, niciodata mai putin.
Recunosc ca a fost greu, uneori poate el voia sa manance inainte de alea 4 ore si atunci urla foarte tare, dar nu ne-am lasat si acum avem un copil cuminte si dragut, mai urla doar cand se trezeste si vrea papa, dar stim macar ca e la aceeasi ora. :)
Si ca sa ne mai distram si sa vedem partea frumoasa a lucrurilor, i-am facut blog, un fel de jurnal online.
AICI sunt cateva poze facute azi de la 11.30 la 12, il pacaleam si mai vb cu el pana la ora de masa.
Ramona si Razvan
JURNALUL LUI RAZVAN
Madi spune:
quote:
Originally posted by andradap
Madi, eu tot tetine si biberoane de la NUK folosesc... din acelea de silicon (sunt mai tari)... Fiind mai greu sa suga din ele (si eu am observat asta!) banuiesc ca de-asta prefera in continuare sanul din care tasneste una doua spre deosebire de aceste tetine la care depune munca serioasa!!!
Andrada superba poza cu Antonio si tati!
Eu i-am luat special Anei tetina de silicon ca sa curga mai greu pentru ca altfel vomita. Mai am si Avent si din acele biberoane suge ff bine (curge si mai greu de acolo). Problema este ca cu aceasta tetina nu curge cum ar trebui. Am zis ca pana la urma imi pun eu apa in biberon si sug din el sa vad care e problema
carrie spune:
MOnytza e o dulce Antonia!
Andrada m-aiterminat cu poza aia, e delicioasa, sa-ti traiasca baietii!
Raluca, imi pare tare rau ca treci prin asa chinuri, ii scriam ieri Ellei ca si eu am trecut cu Thea, iar cu asta mica sunt socata ca apuc sa ma bucur de ea, ca sta si se joaca si rade non stop.
ce vreau sa zic este ca va trece, gandeste-te in fiecare clipa cand nu mai poti ca trece si va fi mai usor.
mamicile cu doi copii ce fac fratiorii mai mari, cum se mai poarta?la noi e dragoste mare, gelozie deloc o pupa intr-una.dar are fata mea atata energie ca uneori face prostii dupam prostii de ma termina nervos si ne certamuneori ma simt ca o mama rea care o cearta intr-una dar pe buna ca ma solicita mai mult decat Sofi(incercam sa ne hotaram si noi cum sa-i spunem)
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Florentina Roman spune:
Madi, si eu am biberoane de la Nuk, dar nu folosesc tetinele lor, ptr ca fie curgea prea repede(la primele 2 cumparate), fie prea incet(la ultimul cumparat- pe toate scria 0-6 luni).Asa ca am luat unele de la Baby Nova, care sunt marcate cu S(cu gaurile cele mai mici- eu le folosesc ptr ceai sau apa), M- ptr lapte- pe astea le-am nimerit, bb suge bine, L- ceva mai largi. Eu mai am si niste biberoane de la Avent, pe care le-am primit cand am luat pompa de muls si am gasit niste tetine cu 3 gaurele, care imita f bine canalele de la tzatzi si bb suge super cu ele, sunt tot asa, pe marimi.
Si eu ma laud cu copil cuminte, fara colici sau nervisori, care papa bine si creste frumos( avem 6,5 kg si 65 cm la 2 luni si 3 spt).
Sambata trecuta am avut si noi botezul si Cipri a fost un cumintel, a scheunat un pic cand era sa-l scape tata parintele in cristelnita...!
In schimb, am alta problema, mi-a venit puiul cel mare de la tzara si e cam gelos...ieri manca struguri si voia sa-i dea si lui frate-su mai mic. Cand i-am spus ca e prea mic sa pape struguri si ca se imbolnaveste si trebuie sa-l ducem la spital, a facut asa o moaca fericita si m-a intrebat" Si-l lasam acoloo?"
Sa nu mai spun ca i se face foame sau sete exact cand il alaptez pe cel mic, uneori chiar ma intreaba:"mami, cat o sa mai ai lapte ptr Cipri?"
Aaa si inca o chestie, alaltaieri eram cu el in metrou si m-a intrebat f tare "Mami, a ce miroase cand vine moartea?. Mamicile cu copii mai mari, ai vostri pun intrebari despre moarte, ca al meu a venit acum de la bunici cu niste chestii de mi se face parul maciuca. A stat cu verisoara-sa mai mare, care are 10 ani, care i-a impuiat capul cu niste prostioare pe care el le-a luat de bune, chestii cu morti, cimitire, strigoi...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)