*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Nushu , eu zic ca e mai bine sa trimite cineva lista cu toti pagubitii, ca se strange o suma importanta, asa daca vad comenzi micute (pt ei poate o comanda de 50E nu reprezinta cine stie ce), ne ia altfel in seama.
LA MULTI ANI ! Tuturor Mariilor
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by miki68
Cine, Doamne iarta-ma, a votat oare raspunsul asta ca fiind bun? http://qc.answers.yahoo.com/question/index.php?qid=20070804230718AAbYxQT
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cineva care lucreaza pt LR,nu e evident?
ionela-roxana spune:
Si eu am observat o tenta de rautate in limbajul lor .
Mi-am facut si mai mult rau uitandu-ma la alte magazine scrise pe acelasi forum...........care normal livreaza dpoar in Fr si Monaco.
Lorenza spune:
Nici mie nu mi-au parut prea binevoitori cu noi,chiar deranjati.Im fine,o sa rezolvam noi pana la urma.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Cine, Doamne iarta-ma, a votat oare raspunsul asta ca fiind bun? http://qc.answers.yahoo.com/question/index.php?qid=20070804230718AAbYxQT
cristina d.
cineva care lucreaza pt LR,nu e evident?
Oare? Astia de la LR zic eu ca-s smekeri nu tampitzi precum ala de a postat sfatul cu "adresati-va justitiei romane daca locuiti in Romania"(in trad. libera).
cristina d.
miki68 spune:
Astia de pe achetergagnant sunt nu numai rautaciosi, ci si adepti ai "teoriei conspiratiei". Ca doua din pers. care au postat acolo au comandat in aceeasi zi,lucru care li se pare ciudat, ca saddie si strumfa ar fi aceeasi persoana.... In definitiv, eu cred ca fetele au postat mai mult pt. ai face de cacao pe LR decat pt. sfaturi. Ca noi ce sfaturi am putea da unor persoane din alta tara care ni s-ar plange de un tratament asemanator? Tot adrese de la foruri UE.
cristina d.
claujro spune:
Ma rog, bine ca am scris (nu eu-prietena mea, care apropo a facut cerere de cont pe DC, asteptam mail de confirmare) si mai afla si cativa francezi, nu ca ar conta prea mult dar macar nu ne ascundem cu capul in nisip.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ma rog, bine ca am scris (nu eu-prietena mea, care apropo a facut cerere de cont pe DC, asteptam mail de confirmare) si mai afla si cativa francezi, nu ca ar conta prea mult dar macar nu ne ascundem cu capul in nisip.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Just.
cristina d.
Jasmine spune:
quote:
Ca noi ce sfaturi am putea da unor persoane din alta tara care ni s-ar plange de un tratament asemanator?
cristina d.
da' macar nu i-am lua la misto (ca idiotul ala cu Loganul),nu ne-am apuca sa facem politie ca vezi Doamne o persoana scrie sub 2 nick-uri si n-am zice nimic de genul "ce naiba cautati voi pe forumul nostru".