*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Pana la urma cum facem cu cele cerute de Saddie? Mailuri, bonurile de comanda..tot? Io zic sa ne strangem mai multe sa vada ca nu e un caz singular
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
hello,
am fost si io azi la raiffeisen, mi-au dat imediat formular de reclamatie si o sa primesc raspuns cam in 3 saptamani ca atat dureaza cercetarile; mi-a explicat functionarea ce stiam deja: raiffeisen cere explicatii in Franta, la banca LR iar banca mai departe va cere LR sa justifice daca a livrat sau nu;
Daca am succes cu reclamatia, banii vor reintra in cont atatia cati au iesit.
Daca astept rambursare, platesc comisioanele de transfer.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Lorenza spune:
Eu nu inteleg de ce au specificat sa fie trimise prin posta sau curier,prin mail ce-au?
saddie spune:
courriel - e termenul folosit de francezi pentru email, curierul normal e courrier. Nationalisti cum sunt le sta in gat un termen din engleza.
Le courrier électronique ou courriel ou mél (ou "e-mail", contraction de l'anglais electronic mail) désigne le service de transfert de messages envoyés par un système de messagerie électronique via un réseau informatique (aujourd'hui Internet) vers la boîte aux lettres électronique d'un destinataire choisi par l'émetteur.
Le courriel, contraction des mots courrier et électronique, désigne également le message échangé par ce moyen selon la terminologie officielle en langue française.
eu zic, ca daca tot au raspuns astia, ar fi bine facut ceva de grup, asa le vine si lor mai usor sa-i abordeze pe astia de la LR si avem mai multa credibilitate.
eu am printat si scanat toate emailurile trimise/primite, confirmarea comenzii si o sa adaug si un extras de cont sa vada ca LR mi-a luat banii
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
claujro spune:
miki...ce urat ai scris ...bey, retracteaza ca ne baneaza si astia de pe forumul frantzesc...ii jignesti tocmai pe confratii lor...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by saddie
courriel - e termenul folosit de francezi pentru email, curierul normal e courrier. Nationalisti cum sunt le sta in gat un termen din engleza.
Le courrier électronique ou courriel ou mél (ou "e-mail", contraction de l'anglais electronic mail) désigne le service de transfert de messages envoyés par un système de messagerie électronique via un réseau informatique (aujourd'hui Internet) vers la boîte aux lettres électronique d'un destinataire choisi par l'émetteur.
Le courriel, contraction des mots courrier et électronique, désigne également le message échangé par ce moyen selon la terminologie officielle en langue française.
eu zic, ca daca tot au raspuns astia, ar fi bine facut ceva de grup, asa le vine si lor mai usor sa-i abordeze pe astia de la LR si avem mai multa credibilitate.
eu am printat si scanat toate emailurile trimise/primite, confirmarea comenzii si o sa adaug si un extras de cont sa vada ca LR mi-a luat banii
Saddie,
cand vrei sa trimiti?M-as duce si eu maine pe la banca sa-mi iau extras de cont!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by saddie
am inteles acum
edit: eu am toate actele pregatite cand vreti sa atacam doar le trimit si gata
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
miki...ce urat ai scris ...bey, retracteaza ca ne baneaza si astia de pe forumul frantzesc...ii jignesti tocmai pe confratii lor...
Vacanta Europa 2007
Am scos damn bastards. e ok acu sau sa sterg tot mesaju?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
lasa mesajul...
Vacanta Europa 2007
saddie spune:
Pai eu planuiesc maine sa finalizez treaba, daca ne strangem mai multe mai astept macar pana pe dupa-masa/seara ca sa puteti sa strangeti tot ce aveti nevoie