Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Am venit si eu de la dr acum...cica n-am nimic..iar solutia ptr a ma vindeca de atacurile de panica e simpla : sa duc copilul la gradinita

Marius iar are febra mare, l-am trecut acum pe antibiotice, Miruna parca e mai bine..acu ma rog sa nu ma ia si pe mine, ca atunci chiar suntem in pom
.
Fug la bolnavi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
LA MULTI ANI !!! Tuturor celor care astazi i-si aniverseaza ziua onomastica 
Multumim din suflet tuturor pentru urari, sunteti niste dragute toate 
Ina , petrecere frumoasa si te asteptam cu poze.
Mada , multa sanatate lui Mrius si Mirunei, iar tie spor la doftoricit.
Siminaf , suntem alaturi de tine 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Siminaf spune:
Multumesc mult, Cata! In restul anului parca nu am timp sa-mi amintesc ca Maia (bunica mea) nu mai e. Dar acum, cind in fiecare an de Sf. Maria Mare noi o felicitam si o sarbatoream pe Maia, imi amintesc ca nu mai am cui sa urez toate urarile noastre de bine.
E trist, e foarte trist. Dar cred ca creierul meu are un fel de switch de protectie si uneori am senzatia ca Maia mea e doar departe, foarte departe si nu poate veni la telefon, doar atit. Poate si fiindca nu am fost la inmormintare, deci nu am vazut-o atunci.
Dar azi fiind zi de sarbatoare, va urez tuturor Mariilor si Marianilor petreceri frumoase! 
ilenutza spune:
Ola si de la noi!
Am ajuns cu bine la mare!yuhu!
Ina, imi pare bine ca ati ajuns inapoi cu bine!Noi am lipit de mult stelutele pe tavan iar ochelarii inca ii mai avem intregi! pt ca ne plac f. mult!
Roxi, am fol. de doua ori wrapul, este super ok!
Madutza, Madau, pana la urma am rezolvat cu Xandra- pupici infinite daca citesti si sa stapaniti sanatosi THE CAR!![]()
Lucrurile decurg bine intre cei 2 fratiori, i-a mai scapat lui V. dupa un mai-mai si o smucitura de picioarele lui Andy dar in rest este f. bine ( mamicile cu 2 bb stiu ce vreau sa spun
.
Dr. mea neonato m-a sfatuit asa de frumos:" In orice situatie cauta firescul" deci intalnirea dintre cei 2 frati a decurs firesc!![]()
Victor vorbeste f. bine si mult, ma cauta din ora in ora, cred ca ii e frica sa nu ma piarda!In seara asta ii faceam baie si a inceput Andy sa planga si i-am spus: Uite plange Andrei ( ADEI pre limba lui) , vrei sa ma duc sa ii dau lapte? A raspuns da.Si il intreb : Dar tie cine sa iti faca baie? Ita ( adica Rita, ca asa ii zice lui mama)
Singura problema apare cand trebuie sa il culc pe Victor, este distras daca stau cu Andrei la san sau sta langa noi in pat.Sper sa il obisnuiesc sa adoarma in compania lui Andrei.daca aveti cateva sfaturi si idei, sunt mai mult decat binevenite.Victor nu adoarme
singur, trebuie sa stea cineva langa el si ii ia cam 25-max 45 de min sa adoarma seara ( ziua adoarme mai rpd).Vreau sa il invat sa adoarma singur insa deocamdata abia imi construiesc o strategie si ma documentez pe tema asta:)).
Mamici de doi-trei-patru bb, daca aveti timp mi-ar place sa stiu cum s-a intamplat la voi si cum au decurs lucrurile.
Acu ' va las, v-as mai povesti o mie de lucruri dar trebuie sa si mananc
Pupice
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Madutza, Madau, pana la urma am rezolvat cu Xandra- pupici infinite daca citesti si sa stapaniti sanatosi THE CAR!
Deci asta era secretul lui Mada! ( scriu de la laptop, deci am semnul exclamarii!!!!)
sa o stapiniti sanatosi, la citi mai multi km. si la cit mai multe vacante frumoase cu ea! sanatate pacientilor tai!

Simina, un gand frumos si bun pentru tine!

Cata,
poze nu am facut fiindca nu am avut nimic spectaculos de pozat ...Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Hildegard spune:
Noki, da am fost ocupata si mai sunt inca cu niste vanzari:haine, juca, caruciro, etc.....
merci de intrebare
. A intrebat cineva d emine, insemna ca ii pasa de mine....![]()
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
leea_cv spune:
Sarumina pentru urarile de "bun revenit".
Lavi la plecare am stat in Worthsee, aproape de granitza cu Italia,iar la intoarcere la Mondsee -relativ aproape de Szalszburg.La Mondsee am mai fost anul trecut.Aici e mai fain.Adica suuuper.Defapt toate localitatile ce se termina cu "see" sint statiuni cu lacuri.
Miha- neeee,nici vorba de reunire.Dimpotriva.
Mada,Stefanalex,Ginda pup nasucurile mici de copilasi sa le treaca toate sufetintele.In cazul lui Mada tin pumnii si pentru taticu.
Ina ai vreo debara special pentru gramada de cadouri de le primesti in urma atitor vizite?
Alina e evident ca vor continua activitatile alea linga cresa?Par periculoase.Ati parinti ce zic?
Bai Ileeee io asa am fost de plecata ca nici n-am apucat sa iti zic ca m-am tot gindit la tine si la urmasii tai si mi te inchipuiam cu parul maciuca.Dar vad din postarea ta ca esti super bine.Ma bucur.
Masina si io as schimba-o.Imi place de mor peugeotul 407.Si Octavia.Si Hyundai Santa fe (asta e de teren).Da ciu ciu.Am tot zis ca mai bine noua decit SH,da pina la urma ce naiba.Pretul masinilor scade cu 30% numa daca le scoti pe poarta fabricii.Asa ca...
Hilde da merg vinzarile? Ca io m-am chinuit cu carutzul Pierre Cardin de-am inverzit si nimic.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
mimi_dumy spune:
Hello, hello
si eu cu intarziere sa urez un La Multi Ani! tuturor celor care si-au serbat onomastica, atat puiutilor dragi cat si celor mari. 

Mimi &
Daria (4 nov 2005)
lavi02 spune:
Ne-am facut de cap, am fost la cinema la un film excelent despre viata lui Edith Piaf: "La mome" titlul original; "La vie en rose" - titlul din Romania.
Ma bucur tare mult ca am nimerit la un film fain, mai ales ca n-am mai fost la cinema din aprilie 2005, cand eram
cu Nati si Silvia era in vacanta la bunici. 
Superb filmul; impresionanta viata artistei, muzica minunata si excelent jucat si regizat. La sfarsitul filmului a incetat sonorul, au inceput sa se deruleze producatorii si NIMENI din sala nu misca, nu zicea nici pas. Toata lumea statea inlemnita, in continuare pe scaune. Imi venea sa aplaud dar nu mergea ca eram la cinema... 

mimi_dumy spune:
Dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu cateva poze din concediu pe flickr, aveti invitatia in contul comun de email.
Lavi, ma bucur pentru voi ca ati avut o seara frumoasa.
Madau, sanatate multa sotului si lui Mirunici.
Alinush, neintelegerile intre noi au aparut din cauza ca fiecare avea chef sa faca altceva decat ceilalti, cel mai mult m-a deranjat ca tipa a inceput sa faca reprosuri pe fata, eu insa m-am abtinut de la comentarii de fata cu ei ca sa nu stric chiar de tot concediul, in schimb cum ajungeam in camera imi varsam nervii pe sot.
Si noi suntem ca si voi, nu ne mai arde de discoteci, de stat prin baruri pana noaptea tarziu, iar ei sunt exact invers.Dar asta e acum, fuse si se duse concediul meu, acum il astept pe cel de anul viitor.
tare faza cu pitica ta cu ciocolata.
Ina, ai reusit sa-ti mai faci ceva analize cat ai stat in Romania?
Va pup, fug si eu la nani.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)