Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor, sa aveti o zi superba, superba, superba, sa fiti sanatoase si fericite!!!!!

Am cititi tot din urma dar nu am avut timp sa scriu fiindca avem zilnic vizitatori (v-am spus ca saptamina asta imi serbez ziua ..deci zilnic sint sarbatorita pina vineri, atunci avem ultima tura) asta fiindca nu s-au brodit programele ,sa-i chem pe toti o singura data. aasa ca zilnic curatenie, cumparaturi dimineata si seara party.

alinusa, ma bucur ca s-a rezolvat cu cresa, dar de ce vrei s-o muti daca au mutat aia macaralele?

lavi, eu zic ca nu ai ce pierde la interviu; daca iei job-ul super, daca nu, capeti experienta si la urmatorul te vei duce viteaza si increzatoare ca o floricia. adaug si eu, fata desteapta stim ca esti!

ioana am stat si m-am gandit , nu stiu daca te-am felicitat pentru caruciorul albastru; fiindca nu-mi amintesc deloc, o (mai 0 fac si-ti spun acum: sa va bucurati de un bebe sanatos, mancacios si cumintel!

anda,leea, mimi, bine ati venit din concedii!

joy scumpo , eu cred ca esti indreptatita sa ai anumite stari si reactii , dat' fiind hormonii de sarcina. haide, nu mai fii aspra si nu te mai critica fiindca tu esti o mamica foarte buna si faptul ca l-ai dus pe vladutu' la socrii - desi ti-este greu fara el - dovedeste asta ( si din poze se vede ca-i tare fericit, iar bunicii tare mandrii de el)

mara, felicitari pentru intarcare

cata sper sa aveti noroc si sa nu fie nevoie sa-i scoata unghia

mada de o mie de ori miruniciu' bolnavior.ah, draga de ea, sa se faca bine repede

eu am varsat acum citeva zile niste cafea pe tastatura computerului de la mine din birou si unele taste sint blocate, nu pot folosi shift-ul decit rar ( o data merge, de o suta de ori nu) deci nu tu majuscule, semnul exclamarii, etc. si in plus "a -ul este atit de lipit ca merge si-ala cind si cind. laptop-ul l-am aruncat cit colo ca nu pot scrie la el cu rachelutza prin zona, asa ca nu-mi mai arde de scris, trebuie sa scot tastele si sa le iau la sters si puricat insa este o trebusoara care cere timp si acum nu dispun, poate saptamina viitoare.

mandy, impresionante locuri ai vazut ( multe semne de exclamare)

alinusa, super-funny faza cu missa am ras de m-am prapadit

cristinan - ma intrebai de floricica, eh, am reusit sa o pacalesc, desi eu preferam sa poarte bentitza, insa nu a vrut nici in ruptul capului.

noki, dulcica saralusa

trimit mesajul ca nu vreau sa mai am surprize, daca nu reusesc sa postez nici astazi lesin.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

PS - creste Stefania si io nu o sa-mi retraresc clipele cu bb mic...

pai cin' te tine sa nu faci si tu un mic stefanutz sau o micutza stefania /

I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina, viatza mea in general, din toate punctele de vede, ma tine!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

alinusa- nu apucai sa-ti raspund - am avut 4 valize mari si trei de mana, dar crede-ma, nu ne-a incaput tot ce-as fi vrut sa aducem, ca avem mullte rubedenii, prieteni, etc.
mi-ar trebui un camion de fiecare data cind merg, atunci as fi multumita. barbata-meu, in schimb, care este zgarcenia lumii - a se citi este foare "cumpatat" si calculat , de cite ori se duce ia doar un bagajel de mana si atit. cu scandal ,cearta , amenintari si smuls parul din cap , mai adaug valize incarcate pina la refuz, spre marea lui disperare si dezamagire.

I choose to make it so.

Mergi la inceput

noki iari eram cu rachel in parc si a trecut un cuplu pe linga noi format din : mama,tata si patru copilasi micuti. mama era insarcinata ( deci al cincilea - semnul exclamarii de vreo zece ori) cum stiam ca sint copiii lor? tatal era negrut si copilasii la fel
stateam si ma gandeam; cum altii reusesc sa toarne atitia copii si sa nu le mai fie teama de cum o vor duce si ce va fi iar mie mi-ar fi si cu doi, imi pun intrebari peste intrebari gen " as avea timp sa le acord aceeasi atentie, sa-i duc pe la activitati extrascolare, etc." si mii si mii de intrebari care nu se mai termina. si anii trec, si viata trece, si multi imi spun ca o sa regret ca nu am ( macar) doi. eh bine, cazul meu este mai aparte avind in vedere conditia precara pe care o am - de cite ori sint gravi- dar si daca nu as fi trecut prin asta, tot asa as fi gandit, fiindca ma stiu.

I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina ce bine ca ai reaparut!!!!!!!!!!!! Ce mai faceti voi? Cum v-ati reacomodat dupa vacanta?

Leea bine te-ai reintors si sa stii ca Chambord-ul este cel mai fain castel pe care l-am vazut eu vreodata!

Gandacel, Madau sanatate puiutilor!
Ii pup pe toti care mai sunt bolnaviori!

De cresa nu va mai zic ca o sa ziceti ca sunt paranoica! Azi de dimi am fost special sa vad io cu ochii mei ca nu mai este macaraua, intr-adevar nu mai era dar peste noapte au adus o gramada de alte masinarii (mai mici, e drept) de balansat materiale grele.... In fine nu asa de periculoase insa mie santierul ala in gura copiilor nu imi place.
Asa ca Ina de asta vreau cu orice pret sa ii schimb cresa: in viitor or sa aduca caramizi, or sa ridice pereti, plus poluarea la maximum si zgomotul infernal.... Repet totul e la nici 1m de cresa, mai exact de sala missei.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si ca sa ma intelegeti si sa va dati cu parerea daca exagerez si ar trebui sa ma calmez, uitati-va aici va rog: http://entertainment.webshots.com/photo/2474229920055100369homNok

Deci cresa e cladirea rosie din stanga, macaraua e in pozitie oprit, deci imaginati-va cand ridica containere....Iar in prim plan tot in stanga se vede un pic din gardul improvizat al curtii de joaca....
Iar acolo unde vedeti toate minunatiile: nisip, materiale, macara era curtea lor de joaca!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

alinusa, deocamdata noi sintem intr-o vacanta permanenta
o tinem asa cit mai putem , ca acu' da iarna peste noi si o sa stam in casa sa hibernam

mda, nasol de tot cu santierul ala, numai loc de joaca nu este si in plus, imi inchipui ce zgomot infernal trebuie sa fie. asteptam sa faci poze sa ne arati, situatia se prezinta exact asa cum ai descris-o. ii doresc amaliei sa se acomodeze tot atit de bine si la noua cresa iar tu sa stai linistita ca o sa fie pe maini bune

ah, ce mama zapacita sint ((((( multeeee semne de exclamare ))

stateam linistita si butonam , tare incintata ca fata mea doarme linistita si cind imi ridic ochii de la computer constat ca nu am monitorul linga mine, il uitasem prin bucatarie...cind ma duc si ascult, o aud razand prin pat, si bag un oki, se juca cu ciorapeii, cumintica, asteptind saraca sa vina cineva s-o ia si sa-i dea papi
fug la copil ca cine stie de cind o fi treaz si eu "hoinaresc " virtual

sa aveti o zi buna, sarbatoritele ( si nu numai ) sa se distreze si sa aiba o zi de neuitat

ps - ce mai stiti de bulucica
dar dordia pe unde umbla ca nu am mai vazut-o

I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacico multa sanatate lui Bogdanel!
madau ma bucur ca esti ceva mai bine, tinem pumnii restului familionului, sa se repare!

Ina, Dordia e la mare!
De Bulucel nu mai stim nimic de tare de mult si suntem nitel ingrijorate; speram ca sunt bine cu totii, acolo in Irak sau ca au sters-o de acolo!

Noi avem Loganul de 2 ani si jumatate si nu avem probleme de stabilitate cu el; Virgil chiar are obiceiul sa ia curbele cam in viteza si nu-s probleme; la fel, daca isi ia mainile de pe volan masina merge 100% drept, i-a facut de mai multe ori (comparativ cu fosta Dacie veche a lui taica-sau pe care de-abia o putea duce drept cu mainile pe volan).

Bineinteles ca nu e masina ideala, "THE CAR", dar pentru pretul ei e o masina buna. Noi ii reprosam ca e prea zgomotoasa la viteza mare si ca nu are filtru pe aerisire (bine, asta poate fi pus "artizanal" daca te pricepi).

Altfel e incapatoare, portbagaj mare, are garda la sol inalta deci te poti duce si pe drumuri mai proaste cu ea... e o masina foarte OK pentru pretul pe care il are.

alinus de obicei la pozele tale ziceam ceee faaain! la astea nu pot zice decat naspa! Ai dreptate! E si pericol si poluare, utilajele alea fac praf, moloz...

noki lasa ca iese soarele si pe strada voastra! Eu zic sa incepi prin a spune tot ce nu-ti convine, sa gasiti o solutie!

Pohta de bb mici.. "las' ca ti-o repereaza dom' Mitica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by madau

Asa stiam si eu, ca la afte nu e voie lapte...dar poate ma insel..stiam ca e voie doar iaurt, lapte batut, etc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Eu stiu fara branzeturi si lactate.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput