Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 5

lavi02 spune:
 joy fain ca va luati masina!
Daca vreti o masina pe care sa o tineti ani buni de acum incolo, eu te-as sfatui sa o iei de noua, una SH nu stii ce probleme ascunse poate avea si dupa aia sa repari la ea de sa-ti mearga fulgii. (dar poti si sa ai noroc, cunosc cazuri si/si). 
La fel, Loganul e o optiune buna daca nu vrei sa cheltui prea mult cu ea - CASCO este mai ieftin decat la Opel, Peugeot, VW; la fel reviziile tehnice, piese de schimb, toate sunt proportionale cu pretul initial al masinii.  
Si ar fi de dorit sa aiba aer conditionat; e nasol fara, vara, in Ro.
Ca si raport calitate/pret/cheltuiala pe parcurs eu as merge pe Loganul 1.4 cu aer conditionat, nou sau SH cat mai nou.
Nu-s eu prea priceputa la 
 vorbesc doar din experienta proprie si a apropiatilor.
Hai ca va intelegeti voi pana la urma 

Asijderea si pt Noki 

Hildegard spune:
 Da, mai bine o maisna noua decat un SH ca nu sti ce cumperi.....
si noi vrem sa ne luam masina noua si am ramas la skoda octavia
de-ale guriiVeronica
 si 
Stefan Peter
-  07.11.2005(1 an si 9 luni)

joy04 spune:
 da LAVI ai  dreptate, tocmai asta-i zic si eu: c si intretinere, casco, revizii este muuult mai bun un Logan.
SH inseamna de maxim maxim 2 ani, ne-am oprit la 1.5 dci - motorina si automat cu airbaguri si AC. fara astfel de dotari nu cautam.
una noua "full option" este 9.500E
Ela a nimerit a masina super buna SH, i-au facut revizie si au de schimbat o garnitura de vreo 1,5 ron.
pe mine ma enerveaza ca ar fi in stare sa ia o masina straina cu 50-60.000 km la bord de prin 2004. pai mai bine logan, ca nu stii ce naiba iei si nici nu ne pricepem ca sa zici ca stim la ce naiba sa se uiti la o masina.
HILDE Stef a mancat atat la o masa??? 
editez ca am uitat HILDE ca o alta optiune a lui este Octavia...daca nu am avea de dat imrpumutul asta inapoi, nu ziceam mai nimic daca vroia octavia, imi place si mie.
doar ca totusi  cred ca este bun si Logan-ul.
Joy 
34+  & bobuletu mic
 (dpn 21.09.2007)                               & 
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

miri__b spune:
 Joy eu am facut ctb la un mag de piese auto.Sorin lucreaza la un service tot pe piese auto.dc poti sa iei octavia e de preferat in fata loganului.loganul nu se tine prea bine pe sosea la curbe, noi avem de firma. ca femeie, conduci mai bine alta masina decat pe el, dc nu tii 2 miini pe volan iti fuge st-dr.
si in afara de casco care e <, piesele sunt mai ieftine la vw, skoda...
Pumba imi place ca te-ai adaptat ff bine la cum scriu fetele.
eu ori nu am prins spilu cum sa faci sa raspunzi metodic,ori ...ca memorie sigur n-am . ca apreciez situatii alea alea, dar pana termin de citi uit ce mi-a placut  si sa scriu despre asta.
Miri si 
David - 23.12.2005

Hildegard spune:
 asa este
quote:
Originally posted by mirib
Joy eu am facut ctb la un mag de piese auto.Sorin lucreaza la un service tot pe piese auto.dc poti sa iei octavia e de preferat in fata loganului.loganul nu se tine prea bine pe sosea la curbe, noi avem de firma. ca femeie, conduci mai bine alta masina decat pe el, dc nu tii 2 miini pe volan iti fuge st-dr.
si in afara de casco care e <, piesele sunt mai ieftine la vw, skoda...
Miri siDavid - 23.12.2005
de-ale gurii
Veronica
siStefan Peter
-  07.11.2005(1 an si 9 luni) 

mirabilis spune:
     LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR DE AZI! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
  Am intrat doar sa va fac o urare. Eu am fost plecata toata luna iulie, iar in august m-am mutat. Va dati seama ce haos si harababura. Si inca nu s-a terminat...Sper sa ne mai linistim si noi in curand. Voiam si eu sa incep serviciul, dar nu am gasit pe nimeni sa stea cu Iulia. Adica...am gasit, dar nu eram eu multumita. Mai vedem, mai cautam...
  Nu am citit din urma, doar am aruncat o privire...iarasi era un bb cu afte...Ei bine, nu lapte, da iaurt, dar cel mai important FARA BIBERON. E principala cauza. 
  Va pup cu drag.

soanso spune:
 La multi ani !cu ocazia onomasticii.
eu am ascultat-o pe cumnatamea care m-a sfatuit sa-mi las mandria la o parte si sa o rog pe socrela sa o mai duca pe Sorana ,afara sau la ia ,asa ca azi sunt plecate la tara sa-si vada neamurile,iar eu ma relaxez.
daca e dupa mine mai bine pic in cap de oboseala decat sa o rog ceva,sau il puneam pe Sory sa-i mai zica.da uite ca se poate si invers.
Cuscara,te pup ,voi parca acusica tb sa mergeti in concediu ,unde ziceati, ca si eu ca, miri_b sunt uituca ,si eu le apreciez pe fetele care raspund asa metodic.
pupam Stefanelul mancacios si bine ca nu are nimic de la muscatura ,da ce a fost pana la urma?
buna alegere cu Skoda pe probate eu sunt foarte multumita de a noastra.
joi04,in legatura cu masina la noi din start nu s-a pus problema de SH ,al meu sot a zis ca dacat una deaia mai bine fara,da noi am reusit sa ne luam Skoda Octavia Tour doar pt ca ne-au dat socri bani ca fara nu luam nici Logan.
cu cele SH pot sa-ti spun la sigur ca unele sunt aduse in tara lovite si reparate si ti le da de bune deci nu stii ce nimeresti.
leea_cv ,foarte frumoase pozele mai ales cele din Franta si eu imi doresc sa ajung la Paris,am reusit sa-i smulg sotului o promisiune deci nu v-a ramane doar un vis.
Madaumulta sanatate la toti trei ,scuze ca te intreb nu vreau sa ma bag dar cu tensiunea cum stai?
eu mai ameteam din cauza tensiunii mici,dr.mi-a zis sa beau o cafea dimineata pe stomacul gol.
noi suntem in febra pregairilor pt concediu saptamana asta tot pun cate ceva in bagaj da oricum sunt sigura ca tot am sa uit ceva acasa.
am rezolvat si cu pasaport pt pitica ,daca tot mergem la mare la noi 800 km ,merita sa mergem si la Bulgari sa ma conving si eu ca intradevar nisipurile alea sunt de aur.
na ca m-am lungit ,va pup si o zi frumoasa.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana

Gandacel spune:
 La multi ani si de la noi sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei de azi! Sanatate multa lor si celorlalti copii de colectie, parintilor si... gata!
Am reusit sa citesc numai scutecul de fata, tot-tot, insa nu am timp sa raspund nimanui nimic. Sunt foarte ocupata cu treaba, copiii, joaca, plimbari si... boala lui Bogdan, care nu se mai termina. Azi am fost sa facem vaccinul Stefaniei si sa-l vada iar pe Bogdan, cu poza la plamani cu tot. Si bineinteles ca cele doua antibiotice nu au fost de ajuns, asa ca de azi avem cate 2 injectii in fundulet, la 12 ore, timp de 7 zile!!! Tare sunt curioasa cum va fi, saracutul. Este un plangacios si jumatate de o saptamana si ceva incoace, nu stiu ce are. Cred ca se straduieste sa fie bun, dar face eforturi prea mari. E un grijuliu cu Stefania, ieri l-am prins mangaind-o, aranjandu-i apoi jucariile in carucior, apoi s-a asezat batraneste langa carucior s-o pazeasca, i s-a parut ca nu pusese perfect o jucarie, a mai pus-o o data, apoi a pupat-o iar si... m-a vazut! Asa ca a venit in zbor la mine. Eram curioasa cat ar fi stat langa ea s-o pazeasca.
Am picat in mijlocul unor discutii interesante pe aici, despre strainataturi, masini, dar din pacate nu pot sa intru in hora sa joc alaturi de voi, ca uite abia am intrat si trebuie sa dispar.
Eu va citesc zilnic. Cateodata pe sarite, alta data citesc tot, depinde cate minute am la dispozitie. Pupam cu mult drag pe toata lumea si ne mai auzim.

Noki_Lara spune:
 Mama, cata logoree!
Lavi, Joy- e cum e mai rau. Mi-au trecut nervii, dar a ramas o mare tristete, majnire si suparare, pentru ca sunt lucruri care de ceva timp ma deranjeaza deja, si acum cred ca vor exploda. Deci nu vad bine pe cineva...![]()
Joy- io votez pentru masina noua. La mine niciodata nu intra in discutie masina SH. Nu am bani de una noua, stau pe tusha.
Exista cazuri cand poti avea mare noroc cu ele, dar la ghinionul meu clasic..io una nu ma risc. A...daca poti lua d ela cineva cunoscut, asta e altceva. DAr asemenea cazuri zic io ca-s rare. Noi suntem multumiti de Loganul Breack. Isi merita banii.
Madau- of..bad news. Sanatate copiilor, vorba vecinei.
Hilde- ce-i cu tine, mama?Ai activitati extra-forumistice, de scrii asa de rar?![]()
Lavi- ma bucur ca sunt bine zgamboaicele.
Afte- am avut si noi, dar nu am renuntat nici la lapte, nici la iaurt, nici la bibe. Au trecut in 3-4 zile. am dat cu glicerina cu nistratin si cu apa cu bicarbonat de calciu. Adica un fel de gargara - putea s asi inghita, era chiar f bine daca o facea, pentru ca aftele coboara si pe gat, nu numai in guritza...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Noki_Lara spune:
 Gandacel...cand a murit tatal meu in 1998 io am facut o forma ciudata de boala - o combinatie-suita de amigdalita -asa a debutat - apoi viroza, bronsita, iar amigdalita etc. Vreo 2 luni am luat 3 tipuri diferite de antibiotic si nu ceda febra mica de 37.2-37.5 cu nimik.Plus ca ma simteam ff rau. Si mi s-a recomandat Moldamin injectii. La 10 zile era data notata cu negru in calendar, ca dureau de innebuneai + ca mie imi e si ff frica de ele. dar s-a vazut efectul imediat.
De atunci - sunt 9 ani jumate eu una nu am avut decat 1-2 raceli minore si imediat-trecatoare.
Morala - poate ca e mai bine cu injectii. Daca nu, habar n-am daca se da Moldamin la copii, dar poate poti pune o intrebare.
Pupici multi copiiilor dragi!
PS - creste Stefania si io nu o sa-mi retraresc clipele cu bb mic...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!