Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 16
nicole74 spune:
Neata!
La Multi Ani tuturor celor care au facut 2 anisori!
Cum ati sarbatorit? Si unde? Eu inca nu stiu unde sa-i fac ziua ca vreau sa chem si copii, iar acasa e exclus.
Noi am fost de vineri la Voineasa, super drum, dar atat. In rest, paragina, nu se investeste nimik, cel putin la Vidra parca fusese bombardament acolo. Pacat, ca e atat de frumos.
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
kristinutza spune:
ne saluta olguta! nu are deloc timp de forum si de cam nimic, avand 2 joburi, insa promite sa recupereze si sa ne povesteasca din aventurile familiei peste cateva luni cand termina jobu' 2.
am vazut poze cu galushk, si spun cu mana pe inima ca e frumusica, dar frumusica tare tare de tot!!! ca sa nu mai zic ca are "atitudine".
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Nicole si eu as vrea petrecere cu copii, dar in afara de cei de pe piticodrom nu cunosc altii. Si cu cati bunici si rubedenii am pe cap... numai ziua lui nu e, ci adunare generala de familie. Nu-mi convine, dar anul asta las de la mine.
Olguta 
Aseara l-am vazut fugitiv pe Andrei al lui Mary. E un dulce
, putin rusinos, dar l-a salutat pe Vladut cu un "ciao Vladut!" Mary avea treaba prin casa, dar sper ca diseara sa o vad si pe ea.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Salut! La multi ani pentru ieri lui Serban
!
Dana Lucia, ma bucur sa te vad mai des pe aici
.
Irina, deci a venit vecina Mary in tara?
Banuiesc ca doar in vizita.
Ruxandra, sanatate!
nicole, sa va fie de bine plimbarea. Si spor la organizat petrecerea de 2 ani! Noi o facem in familie, la Botosani.
Despre Miruna, mama mea zice ca maninca foarte mult. Cred ca Miruna se va ingrasa iar mama va slabi de cit alearga dupa ea
. Mi-a trimis poze aproape zilnic. Vineri seara plecam si noi spre Boston, vom sta 3 saptamini.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Ioana da, a venit vecina Mary in tara. Si eu banuiesc ca doar in vizita.
Am vazut-o pe Miruna in tren
, dar si mare scriitoare. In pozele cu rochita bleu imi place la nebunie
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Ioana, l-am admirat si eu pe Luca in poze
.
Irina, mersic
.
Ioana75 spune:
Am citit aici despre ce contine pachetul gratis de pe Flickr. Are cineva multe poze pe flickr sa spuna daca Photostream views limited to the 200 most recent images inseamna ca nu se pot viziona decit ultimele 200 de poze puse? Ca daca e asa, nu e bine.
locca spune:
Ioana, asa e, uitasem de faza cu 200 de poze (eu nu am atatea pe yahoo). Irina ne spusese parca de chestia asta. Deci le mutam in alta parte.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Hi hi, am mai primit o steluta. Nu ma bagati in seama, aberez pe-aici, m-a facut copilul cu nervii, mi-a trantit cateva tantrumuri de toata frumusetea in dupa-amiaza asta.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
dana_lucia spune:

Ioana, multumim ca ne-ai remarcat prezenta pe aici, noroc de fiu-miu care e tare incintat sa "scrie" la colegii de listuta!![]()
Deci o serbati pe Miru la Boston,Ioana? V-ati gindit la cadouri? Am admirat-o pe Miruna in poze, ehee ce papusica frumoasa. A fost vai de monitorul meu cu "kusjes" (pupiceii) de la Alberto!
Am mai admirat si alti pitici (ex: Luca, Catalina, Vladut) ce copii mari avem....zboara timpul asta nu alta.
Va salutam si va dorim toate cele bune.
Dana Lucia si Alberto