Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
dana_lucia spune:
Mai sa nu-mi vina a crede ochilor
, am trecut eu de 400 de mesaje???.......Se pare ca da.......![]()

diplodocus spune:
Salutare fetelor...
Bintui si eu pe net...
Multumim de admirat ochisorii verzi -albastrui ai lui LUCA
LA MULTI ANI piticilor care fac 2 anishori..vaii, nici nu-mi vine sa cred..deja 2 ani...
Astept poze de la nunti...
Felicitari pt stelute suplimentare si sute de mesaje depasite ![]()
Pe FLIKR, asa e, doar ultimele 200 se pot viziona, in afara de cazul cind cumperi un cont Pro
Va pup pe toate, eu sunt zombi acum...Luca s-a trezit la 7,30 si eu nu mai pooot..
miflore spune:
Deci va-ntreceti in mesaje pe-aici!![]()
Bine-ai venit Mary!!!
Frumoasa-i Miruna, frate! Cum a mers ea cu trenu'!![]()

Dana_Lucia, Alberto a ramas la aceeasi prietena sau deja a schimbat-o?
Ce mai face nazdravanul?
Olguta,
!
Sa va spun programul meu mirobolant de ieri? Am stat de la ora 5 pana la 10 seara in service cu masina, au fost aia ffff. draguti, nu m-au tinut decat 5 ore....

...stiti voi vorba ceea...femeia la service...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
ank_miki spune:
Buna noapte la gagici
!
Eu numai la ore dintr-astea ajung sa scriu.Ce sa fac si eu,cu 4 barbati pe capul meu
....
"LA MULTI ANI"
,bebeilor de ieri si azi!
Am vazut si eu pozele,sant toti frumosi foc
.Avem flacai si mandre mari,mai fetelor!
Ioana,m-au dat gata pozele Cu Miruna,nu mai am cuvinte.Vezi ca la Boston e putin cam racoare.Face-ti petrecere
pe cinste!
Miflorico,poate asteptau aia sa le bagi ceva in buzunar
.
Miresele noastre,nu se gandesc,sa puna poze???
Aaaa,Kid,parca e in luna de miere,o
iertam.
Fetelor,eu tampesc
cu baiatul(Emre)asta al meu.La fiecare cateva luni,trebuie el sa pateasca ceva sa mergem la spital.Ba isi rupe piciorul,ba isi luxeaza degetul de la mana,ori picior,ba da masina peste el...parca e un facut.
Ieri si-a prins degetul inelar,intr-un gard in parc.Si azi am fost la spit.,noroc ca nu e rupt,e doar luxat.Ia pus o tija de toata frumusetea,si o tine 2 sapt.
In parc,copii i-au si dat pseudonim-Copilul spital,si el rade,zice"nuuu,sant copilul problema".Ursitoarele alea,au fost cam rele cu el
.
In rest totul e bine,Miki e un nazdravan,se cocoata peste tot,isi ia fratii la fuga prin casa,la oala nu vrea sa faca,se aseaza pe ea si se ridica in urm.secunda.Daca il las o jumate de ora fara pamp.nu face nimic.Dar daca ii pun pamp,e plin imediat,sta numai cu sticla in gura.Bea enorm de mult ceai,suc(nestle),apa...stiu ca e f.bine sa bea lichide multe,dar Miki mi-se pare ca bea enorm de mult.
Cand m-am dus odata sa-i iau pampers,sefa de la mag.la intrebat unde e bibe
,ca nu-l recunoaste fara bibe in gurita.Si el ia aratat ca e in rucsac,adica bause deja
.
Una peste alta,de cand am venit din concediu,nu mai vrea in
baie.El,care ma tragea de mana sa mearga la baie,numai cum auzea"Miki mergem in baie".Acum numai cand aude incepe sa planga,il iau fortat.
De spalat pe corp,mai reusesc,cu ratuste,cu spuma,dar pe cap nici atat,cu mare greutate.Cred ca si stiu de ce...si in Turcia si in Ro la bunica,nu aveau cada cum era el invatat,ci dus cabina.
E,si cand il spalam acolo,plangea de auzea tot cartierul,cred ca ii era frica de acele geamuri,ca se tot uita la ele speriat.Eu alta explicatie nu gasesc!
Mmmda,cam asta ar fi,eu sant nerabdatoare sa vad pozele alea de la nunti
.
Gata ma duc la
.
Ioana75 spune:
Salutare! Multumim ca ati admirat odorul cel mare
. Multumesc pentru confirmarile cu Flickr. Din punctul meu de vedere nu merita transferarea pozelor acolo, pentru ca pierdem 'imaginea de ansamblu' a celor o mie si ceva de poze cu piticotii
.
ank, dupa ce ti-am citit postarea am sunat la maica-mea, intr-adevar zilele trecute a fost destul de rece. Trebuie sa pun in bagaj si niste hainute cu mineca lunga pentru Smaranda. Sper ca Emre sa fie mai atent, poate reuseste sa reziste un an fara oase rupte
.
Zino, si le-ai facut capul calendar celor de la service ca te-au tinut atita
? Nu de alta, dar ca sa te tina minte si data viitoare sa te rezolve repede
. Te rog sa-mi zici ce carte are Ana in care trebuie sa gasesca diverse desene mici intr-un desen mai mare (mi-ai zis la intilnire ca are o carte doar cu asa ceva).
Dana Lucia
il
si noi pe Alberto. Mirunei i-am luat multe carti ca si cadou, desi tipul de carte care ii place cel mai mult (cu versuri in engleza) nu i-am luat. Dar are versuri in romana si proza in engleza
. Eu zic ca trebuie sa scrii mai des
.
Ruxandra, felicitari pentru steluta
. Si zi-i lui Matei sa fie mai de treaba
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Am admirat si eu odorul cel mare al Ioanei la Boston 
Chiar, mai ziceti de carticele, matei iubeste cartile cu "rotita", in care descopera diverse animale cand roteste cercul ala, cred ca le stiti. Noi mai greu stam cu cititul, tot nu are rabdare si interes, dar povestim pe poze ca sa zic asa.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
dana_lucia spune:
Buna tuturor! Ei hai ca chiar ma intrec cu gluma la capitolul scris in ultimele zile dar nu pot sa nu raspund lui Miflore din partea lui Alberto. Mifloricica draga, Alberto e cu aceeasi prietena (Esmee) am baiat consecvent nu gluma si se impaca excelent cu prietena.
Ioana pai cu scrisul nu ma prea inghesui caci despre Alberto numai "no news, good news" iar la capitolul cite face nazdravanul mi-ar lua foarte mult timp sa scriu si cum nu am rabdare sa scriu mesaje lungi....ma rezum doar la a spune ca nazdravanul a trecut de azi la o grupa mai mare la inot (a promovat testul
la grupa pina la 2 ani si avem prima diploma la capitolul inot) si e in continuare foarte prieten cu apa.
Salutari tuturor colegilor de listuta de la Alberto si parintii lui!
Dana Lucia si Alberto 
Diana30 spune:
Ioana,ce bine-i sade Mirunei cu palarie de paie,lipseste panglica mov
.E o frumoasa!
Codruta,bine ati revenit acasa.Ma bucur ca ati avut o vacanta reusita si ca Petra s-a distrat.
M-am vazut ieri cu Ina,Ilinca si tatic de Ilinca si cu Mariana(Tache) si ai ei feciori.
Ilinca e la fel de hotomanca si frumoasa.Ma incanta de fiecare data cand o vad.
Mai aveti de asteptat poze de la nunta lor,abia pe week-end ajung la ei acasa.
Ilinca,Ina si Marius,va multumim pentru cadou si va pupam pe toti.
Intrebare:daca mi-am mutat pozele de pe yahoo pe flickr,pot sa le mut acum in alta parte?sugestii?unde-i mai ok si sa se vada toate?
b_irina_c spune:
Dana_Lucia felicitari inotatorului
.
Ruxi la cat mai multe stelute
.
Diana habar nu am...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)