Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dana_Lucia, felicitari inotatorului! In ce a constat testul de inot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim pt. felicitari.
Anya, testul de abilitati in apa a fost compus din sarit in apa din pozitia sezind si din picioare, posibilitatea de calcare a apei (sper ca e corecta exprimarea asta), stat pe spate singurel (cu niste aripioare ajutatoare la minute) si deplasat in apa in aceasta pozitie, stat pe burtica si deplasat in aceasta pozitie, evaluare a abilitatilor in timpul jocului in apa (cu jucarii speciale pentru ajutat la invatarea inotului), gradul de independenta in apa. Aici copiii sunt trecuti la grupa urmatoare intre 2 ani si 2 ani si 4 luni in functie de momentul cind se trece testul mentionat.
Alberto a fost norocos caci a reusit sa faca bine totul pentru test la nici 2 saptamini de la implinirea a doi anisori si azi a inceput la grupa 2,4-4 ani.
Mi se pare foarte OK ca la trecerea de la o grupa la alta copiii sunt stimulati cu diplome, e super bine pentru moralul si motivatia lor pe mai departe, cel putin asta e parerea mea.
Scuze daca ne-am cam laudat azi si poate am plictisit putin dar am vrut sa impartasim cu voi aceasta mica bucurie.
Si cum azi e ziua super vestilor, copilasul de numai 4 luni a celei mai bune prietene a fost operat (are DS) la inimioara si operatia a reusit, sunt super happy si miine merg sa il vad la spital in Groningen.

O zi buna in continuare.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oaaau, Dana Lucia, felicitari pentru promovarea in grupa superioara. Mai lauda-l pe Alberto, te rog.

Eu tot nu o duc pe Miruna la inot .. fetele din Bucuresti, stiti vreun loc unde putem duce piticii si care sa nu fie extraordinar de scump? (mie 100 RON pe sedinta mi se pare scump)

Diana, ce frumos ca v-ati intilnit la Cluj; nu aveti poze de la intilnire? Mie mi s-au terminat de transferat zecile de albume de pe yahoo pe photobucket (ai vazut cum arata cind te-ai uitat la pozele Mirunei); singura limitare pe care i-am descoperit-o e ca nu pot modifica ordinea pozelor intr-un album (exista doar ordonarile: alfabetic, cronologic, invers cronologic). Dar in rest e ok, upload foarte comod, si limita la 10.000 de poze (mie imi e suficient).
Ruxandra, eu abia acum ii duc Mirunei o carte cu rotita; cartile cu magneti ii mai plac (are de mai multe tipuri). Nici Miruna nu sta sa-i citesc mult la o pagina; dar versuri ma pune sa-i citesc de n ori la rind. Si cit am urit poeziile inainte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim Ioana si tie pentru cuvintele frumoase, o sa fac o "pauza" ca l-am laudat destul pe Alberto!
Ioana , stiu ca nu e o rezolvare pentru intrebarea ta despre inot dar sa iti spun, asa ca titlu informativ, ca noi aici pentru inot platim in jur de 50 de euro lunar (mai exact 47.50 euro) si in afara de sedinta saptaminala avem acces duminica dimineata sa facem inot toata familia. Duminica Alberto are gratis intrarea iar noi platim o suma foarte mica pe sedinta (in jur de 4 euro de persoana). Cred ca si in Bucuresti daca va creste cererea atunci si preturile poate ca vor deveni mai mici.

Sa aveti o seara cit mai placuta!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Salutare !

Fetelor am o banuiala
Voi ati vazut astazi ziarul LIBERTATEA ?
Cred ca avem o vedeta acolo, mai bine zis una dintre m.......le noastre.
Hai ca va pun la incercare. Jucam spanzuratoarea ?
Cine se uita in libertatea la pg.9 si imi confirma banuiala, dau o bere la urmatoarea intalnela

Revin ca sa verific receptivitatea si sa mai laud si eu niste copilasi frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu una nu stiu despre cine e vorba....m-am uitat pe editia online, dar nu am vazut pe nimeni cunoscut....ce rubrica e la pagina 9?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Bianca, deschide la rubrica Vedete si Barfe, articolul unde scrie despre fata lui Base. Citeste articolul si o sa vezi si poza cu pricina

Mergi la inceput

Ioana75, am vizionat pozele cu Miruna plimbareata. Este dulce foc, mai ales in rochita Bleu.

Dana Lucia, felicitari lui Alberto pt prima lui diploma , poate vorbesc cu sotul meu sa-l coopteze in echipa de polo pe apa.

Ruxandra, vreau si eu steluteeee !!!!!!
Irina, ai scapat de socrii ? Ops, sa nu ma citeasca sotu'......
Olguta, mai povesteste-ne si noua de galusca ta.
Miflore, trebuia sa ne chemi in ajutor !!!
Hai, mandrelor ca va astept sa ghiciti cine este in poza din ziar !
Chiar nu vrea nimeni o bere gratis ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

medeea, baga o bere...pai cate nunti au fost la Fundatica, e clar, e Simona...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simona, ea eeeeeeeeeeeeee!!!!
Fffff. frumos!!!
Beau bereeeeeeeeeee, beau bereeeeeeeee!
Medy, dar ai un ochi...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput