Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
locca spune:
Salut
Ce mari si frumosi s-au facut Catalina si Luca! 
Irina, mie mi s-ar fi parut ciudat sa dam mana, e drept ca nu ne-am vazut fata in fata niciodata, dar am tot vorbit si ne-am vazut in poze. Bine ca ai descoperit cauza stresului lui Vladut, bietul copil credea ca iar pleci.
In rest ma laud o raceala de toata frumusetea 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Simodina, sa-ti traiasca flacaul! La multi ani, Serban!
Eu am mutat pozele mele pe flickr, dar n-am nici o preferinta, n-am stat sa studiez prea bine optiunile date de yahoo.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
La multi ani,Serban!Simodina sa-ti traiasca fciorul si tu sa ne scrii mai des despre el.
miflore spune:
LA MULTI ANI SERBAN!!!

Simodina, unde esti? Iesi din vizuina!
Ca sa nu mai vorbesc si de Simo74 care nu ne mai iubeste deloc.
Ruxandra, sanatate multa, sa-ti treaca raceala cat ai clipi!
Stiu ca-ti sunt datoare un dvd, sa ma tragi de maneca te rog, ca eu sunt amnezica....

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Helou helou!
In primul rand casatorie fericita celor doua fete cucuiete care s-au maritat religios sambata! Casa de piatra si alea alea!
In al doilea rand dar nu si ultimul, La Multi Ani Serban! Nadina, unde umbli mai, nu te-am mai vazut de inainte sa raman gravida, sa tot fie anul!
Noi plecam la mare maine, pana vineri! Mergem pentru Vladut dar si pentru sot care nu a avut concediu anul asta! Si nu in ultimul rand si pentru mine ca Dodo nu stie el cu ce se mananca marea asta dar o sa ii fac poze sa ii scot ochii mai tarziu ca am fost mama buna si l-am dus la mare de la aproape 2 luni
.
Alea Alea
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Lia Mia, nu am intrat in posesia dvd-ului de la Anya, cand va avea ea timp o sa mi-l aduca in schimb avem si noi 2 randuri de thomashi pe dvd, unul best of percy si inca unul! Si Vlad inainte sa plece la Braila ma disperase, se uita de 3 ori pe zi la Thomas si nefiind traduse trebuia sa i le traduc asa ca incepuse sa le stie, percy cu fular, percy fantoma, gainile din autobuz si uite asa. Am mai gasit si ceva cantecele dar nu am reusit sa le dau jos complet, s-a blocat site-ul la 63% si de 3 saptamani nici ca vrea sa mearga mai incolo!
Noi ne grupam fortele pentru ziua lui Vlad sa ii luam ceva Thomasi, sine si alte de genul asta! Preturile de la crazy-toys sunt chiar bune!
Deni &
Vlad & Tudor
codruta_grg spune:
Bine v-am gasit!!!!!!
Va multumim mult pentru urari
, am citit din urma putin....
A fost foarte frumos si Petra s-a comportat cum n-am crezut vreodata, adica fffff cuminte: a dormit pe masina, am vizitat Venetia cu gondola (a facut pipi in galeata gondolierului 
), Viena cu trasura si a fost foarte interesata de tot ce era in jurul ei si foarte cuminte. Iar la mare numai in apa a vrut sa stea si sa astepte valurile. De innotat in piscina inota asa: apa ii venea pana la buric si se lasa in apa pana la gat si mergea pe fundul bazinului in picioare dand din maini, era atata de scumpa
.
Iar cand am ajuns la Cluj a fost foarte emotionata si a zis: io Cluj, io Cluj.....i-a fost dor de casa
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Spunem si noi La Multi Ani! celor care si-au sarbatorit zilele de nastere 

Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
dana_lucia spune:
"La multi ani!" Serban! Te saluta colegul de listuta, Alberto si iti doreste, sanatate si sa primesti cit mai multe cadouri de ziua ta!
Cu drag de la,
Alberto
si parintii lui!

. Sanatate multa!