Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare piticodrom!

v-am admirat si eu la intilnire, si am inteles k v-ati distrat de minune...
Vizionat o CATALINA mare si frumoasa

Pozele personale le-am mutat pe FLIKR, care mie imi place

La juniorul me ii ies acum 2 din ultimele 4 masele, si e cam agitat...Nici pe el nu l-ati vazut de mult..Uitati aici , si urmatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu tot pe flickr am mutat pozele.
am admirat-o pe Catalina pe care n-am mai vazut-o de multisor. ce mare a crescut! iar de Luca nu mai cometez mult, ca oricum e printre febletile mele.

moama, eu de-abia astept acum poze de pe la nunti...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Vizionat o Catalina printesica si un Luca cu cei mai frumosi ochi verzi. Sa va traiasca!

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Buna seara mamici si mici pitici,

Nu am mai avut ocazia sa intru pe net ,asa ca-mi cer scuze ca nu am fost activa ca multe dintre voi. Vreau sa felicit "noile" mamici si le urez din suflet multa sanatate atat lor cat si bebelusilor.
Noi suntem bine, ne descurcam (sunt in 21 de saptamani), Andutzu ma mangaie pe burta si zice "bebe mic" si pupa burtica-este un dragalas.
Vreau sa va rog ceva, daca se poate : in sept eu termin CIC pt primul copil,eu urmeaza sa nasc in dec, este posibil sa intru direct in concediu medical sau tb sa lucrez cateva luni?!
Va multumesc anticipat si poate reusesc sa folosesc netul mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anirim, bine ai revenit pe aici si sarcina usoara in continuare! Eu zic ca poti intra in concediu medical direct daca e perioada corecta de concediu medical! Uite eu am sudat doua CIC-uri si nu m-a pus nimeni sa muncesc asa ca nu vad care ar fi problema CIC - CM - CIC. Intreaba eventual la servici sau la protectia sociala!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna bunaa...frumoasa poza de la intalnire! daca va uitati si la ce am mancat...chiar ca eram fugite de la scoala

si eu ma bucur ca am revazut cateva mamici si ca am cunoscut-o pe Medeea...desi nu e in poza, confirm ca Ioana arata foarte bine, foarte senina, iar Smaranda e un samburel tare dragutz si cuminte. Deci cand ne mai vedem?

carmen, bine ati revenit!

Si eu astept poze de la nunti, da de la Kid cred ca mai asteptam mult si bine, adica pana se intoarce din luna de miere....

Tonnia, la ce gradi merge Dinu? nu mai retin daca te-am mai intrebat.....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna pe seara,
eu m-am reintors din concediu si dau de veste repede-repede, ca am ramas cu treburi nerezolvate pe aici.
miflore, vezi ca ai PM. dvd cu thomas te asteapta de dinainte de a pleca eu, dar nu ne-am sincronizat la timp, asa ca sper ca nu e prea tarziu. cand poti, ne vedem si ti-l dau

jadi, anya, voi poate ati scris deja si eu nu am apucat sa citesc: ce reactie au avut copiii? le plac desenele? Florin isi mentine pasiunea neobosita pentru locomotivele, vagoanele si desenele thomas deopotriva. i-am comandat la happy-baby si spencer, terence si lady cu baterie si vagoane. ma duc maine sa vad daca le-au primit cat am fost plecata.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

offff, am mai apucat sa citesc cate ceva si vad ca am lasat lucrurile cam incurcate
raluca, nu am apucat sa ma vad cu mifloricica. iti multumesc tare mult ca mi-ai pregatit dvd . nu stiu pana la urma cum s-au aranjat lucrurile... cred ca mifloricica a ajuns la jadi si s-au mai facut niste schimburi si pe acolo ... astept raspuns de la mifloricica si apoi vedem ce si cum. poate ca pana la urma dvd-ul ala pe care mi l-ai pregatit chiar o sa ajunga la mine

desi cu intarziere celor care au sarbatorit deja 2 ani:
Maria Alexandra - Alinutzza
Petra Alexandra - Codruta_grg
Alex - Monicafrosa
Alberto Emiliano - Dana_lucia

am citi ceva de o intalneala: tare frumos

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Ce dragalasa e Catalina si ce dulce-dulce e Luca...
Si ce mult vreau sa vad pozele de la cele doua nunti de poveste..! Casa de piatra, miresici- deja sotii in toata regula !
Noi incercam sa scapam de pampers, facem progrese, dar tot mai avem de lucru. Dar la vorbit, avansam repede...

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Serban Andrei La Multi Ani!!! Sa cresti mare, sanatos si norocos !!!

Karmenutza Catalina e o dulce ! Sa n-o mai tii ascunsa asa mult timp.

Diplodocus ochii lu Luca ma innebunesc .

Ioana nici eu nu ma bag la mutat mia de poze , chiar daca Picasa imi place cel mai mult, asa ca le puteti muta unde vreti .

Am descoperit, cred, cauza noptilor agitate al lui Vladut. Soacra-mea . Data trecuta cand au fost socrii mei in Bucuresti eu eram in Franta si Vladut asociaza venirea lor cu plecarea mea. Noptile aiurea au inceput cam in perioada in care noi am inceput sa pregatim venirea bunicilor. In WE a fost ingrozitor de mamos, plangea cum dispaream 5 min din cadru . Aseara se pare ca a inteles totusi ca ma duc doar la servici ca de obicei ca nici dimineata nu a plans si nu i-a mai respins pe bunici (care erau exasperati deja de Vladut cu mesaje de genul "buna/bunu nu! mamiiii".

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput