Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Irina, mersic; daaaar
Am uitat sa specific lista de site-uri pe care ne muta yahoo automat si gratis pozele: flickr, photobucket, snapfish, shutterfly, kodak gallery. Pe oricare alt site trebuie sa mutam noi de mina pozele (downloadat de pe yahoo si uploadat la aia). Ma anunt prima ca eu nu mut de mina pozele.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, explica-mi si mie ca la prosti. Ce poze trebuie mutate?In general vorbind...Sa nu indrazniti sa radeti de intrebarea mea: toate pozele mele facute in ani de zile si care se afla in diverse fisiere trebuie mutate? Adica si alea din My documents, de ex, ca acolo am o gramada? Se aud hohote de ras..
PS eu votez cu snapfish, suna asa de bine...
deeapui spune:
Antonia, pozele care le ai puse pe yahoo photos, trebuiesc mutate de pe yahoo photos fiindca acesta se inchide pe 20 sept si in felul asta nu vei pierde pozele de pe net. Adica in cazul in care nu le muti, vor disparea de pe net, nu si din calc, si va trebui sa le incarci iar. Daca le muti acum pe unul din siteurile alese de yahoo, ti le muta ei automat. Si eu votez pt picasa, fiindca dupa ce-ti faci cont la google ti le incarca ei destul de automat (daca se poate asa ceva). Merge ft usor.
Ai inteles ceva?
Deea, Alex si bb2
Tonnia spune:
Da, cred ca am inteles. Cred ca eu nu am treaba ca nu am poze in yahoo photos. Multumesc!
karmenutza spune:
'Neata la fete!
Vad ca ati pus de o intalneala si eu nu am fost prezenta. Data viitoare. Ne-am adunat si noi pe acasa din concediu, Catalina a fost foarte cuminte, cum nici nu speram. A rezistat foarte bine la drumul lung cu masina, nu se departa mai mult de un metru de noi pe plaja. Singura problema era ca nu voia sa mai iasa din apa. Atunci plangea de ne stia toata lumea.
Petrecere frumoasa fetelor care au nunta astazi! Sa fie intr-un ceas bun!
Va pupez!
Catalina
karmenutza spune:
Incerc sa pun si cateva poze din vacanta, ca pe Catalina nu ati mai vazut-o cam demult. Poze mai noi aici
Catalina
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Antonia, eu ma refeream la albumul nostru comun, care e pe yahoo si trebuie mutat daca nu vrem sa dispara.
Carmen, am vazut pozele, foarte simpatica e Catalina.
M-am uitat pe albumul comun, avem 1189 poze.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Da, Ioana, stiu, eu ma refeream la mine, haha, dar m-am prins despre ce e vorba.
Karmenutza, ce frumoasa e Catalina!!! V-ati distrat bine? Foarte rar intri pe aici.
karmenutza spune:
Ioana, eu am mutat pozele automat, dar nici nu aveamm 1189 . S-ar putea sa dureze mai mult dar le muta in cateva ore. Decat sa ramanem fara ele...
Tonnia, ne-am distrat de la foarte bine in sus! A fost super frumos, cupilu' foarte cuminte, la cel mare nu se mai pune problema ca deja e mare...primele 3 zile a fost mai urat afara si a plouat dar ne-am prelungit sejurul cu inca 3 zile ca sa le recuperam pe cele ploioase. Dar si pe ploaie am facut ceva: ne-am plimbat cu masina prin imprejurirmi. Mai imi fac planuri de vacanta cu Catalina, ca e cuminte.
Pe aici nu intru asa des, ca nu stiu...nu prea am nimic important de povestit.
Catalina