Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Poza de la intilnire. Eu eram in spatele aparatului, iar Smaranda era acasa cu taica-su.

Zino, eu n-am nici o scuza pentru kg, ca de la sarcina asta mi-a ramas doar 1.5 kg; asa sint eu mai grasuta de citiva ani incoace. Ce zici, o punem de-o slabire, ceva?
Antonia, sa-ti zic ca Smaranda deja se trezeste doar o data pe noapte sa manince, sa nu-ti zic ... . Hai, lasa, ca o sa doarma toata noaptea in curind.

Ieri am discutat despre urmatoarele locuri de intilnire, si pentru ca eram jumtate 'din cartier', jumatate de foarte departe, ne-am gindit noi ca cel mai bine ar fi sa ne mai intilnim prin centru - s-a propus sus la Unirii, ca este si loc de joaca pentru copii si spatitiu de stat la mese pentru mamici; in plus e in centrul Bucurestiului, si are si metrou.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, la grea incercare ma pui...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetele, un week-end frumos frumos!!!!!
Si mireselor distractie maxima!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Salutare gagici.

Hmmm,ce intalnire misto.Toate niste dragute!Ma ispititi,ca la Unirea cand va intalniti,ma pune ala cu coarne,de ma urc in avion si intr-o ora jumate sant in Ro.Imi ia sotul bilet gratis,ca el lucreaza la aeroport.
Miflorico,repede da raportul,ce ati manacat si pt mine
????

Anto,nu ma trezesc cu tero,vrea doar ceai si adoarme la loc(daca la asta te-ai referit),cumintel.Nu am treaba in privinta asta.

Maaaiiii,maine au fetele nunta,ce mai distractie o sa fie pe capul lor.De abia astept sa vedem pozele.

Un week-end placut fetelor.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
poze de la nunta
Poze din Ro si Turcia

Mergi la inceput

Am inteles, zino, raminem asa frumoase si grasutze.
ank, nu am mincat nimic traditional ieri la intilnire; ramine pe data viitoare.
Medeea, multumesc inca o data pentru cadou, si frumos si util (chiar nu am multe body-uri care se deschid complet).

Weekend placut la toata lumea, si nunti de vis pentru cele 2 mirese, kid si Ina! Eu voi merge cu Smaranda la nunta bonei, sper sa doarma copilul cu tot cu muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Irina,tu il expediezi pe sot in sufra,eu m-am expediat singura in cam lui Miki,dat fiind faptul ca se mai trezeste din cand in cand,am ales sa dorm cu el.Altfel nu-l aud din cam. mea fiind si aproape,sant super obosita.Chestia cu bau-bau,e o prostie,eu nu i-am zis nici odata lui Miki de bau-bau.II explic frumos..trebuie sa mergem la nani sa fim odihniti pt.maine in parc,trebuie sa manacam bine sa nu faca burtica buba...etc.Imi place cum procedezi tu cu Vladut.

Alinam,si Miki are tot 4 maselute.Dar eu nu prea am stiut cand au dat dintisorii sau maselutele,a avut bale,se maraia putin,ii dadeam cu crema pe gingii,si gata.Daca va fi tot asa bine si la urmatoarele,pe mine nu ma ia cu lesin ca tine Irino!

Am poftade un Tiramisu,ma cam bate gandul sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bai, eu nu stiu fetele din poze! Doar pe Bianca si Miflore, spuneti-mi-le si mie in ordine. Milan e frumos de pica!!!!

Ioana, Sa nu se mai trezea de la o luna deloc noaptea. S-a stricat recent, la 6 luni, asa am patit si cu Dinu care si-a revenit la 10 luni. Dinu, sa nu zic intr-un ceas rau, nu doar ca adoarme intr-o secunda singur in patul lui, dar imi porunceste sa-i inchid si usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miki . Pe mine ma ia cu lesin deoarece Vladut la canini si masele a facut febra mare si a zacut vreo 2 zile de ma bagase in toti sperietii .

Tonnia hihihhi, adica pe fi-miu il cunosti si pe mine nu . Eu sunt la rand dupa Bianca, aia cu rasul spart . Tot roata mergand e Miflore, Ruxandra si Medy.

Ca sa ma laud si sa ma fac de ras in acelasi timp sa-ti zic ca eu pe Ruxandra o stiu asa de bine din poze incat aseara desi am vazut-o prima data (Ruxandra, uite o sa ma ieri) n-am dat mana cu ea, ci doar cu Medy pe care nu o stiam nici macar din poze.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, multumesc!!! Eu foarte rar ma uit la poze, sa spun sincer ma enerveaza sa ma uit la poze, dar de la inceput m-am uitat la cateva persoane, Vlad al tau e printre ele. Hai ca arati foarte bine cu zambetul tau ala "spart". Medica, zici ca esti politista? Wow!
Remarc ca toate aveti fete de pustoaice, v-au lasat parintii singure seara asa? barem Ruxandra zici ca tocmai chiuleste de la liceu...

Mergi la inceput

Antonia, iti urez bafta sa se 'repare' Sa repede.

Undeva pe calea vitan e parcata o limuzina cu cite 7 geamuri pe fiecare parte, si pe toata strada se revarsa o melodie cu 'ginerica-i barosan'; trebuie sa ma uit miine la stirile de la ora 19 sa vad ce rrom de vaza s-a casatorit; eu limuzina asa lunga nici in filme n-am vazut (cred ca trebuie sa ma uit mai mult la TV).

In legatura cu mutatul pozelor - mie imi place cel mai mult photobucket.com . Daca nu le mutam pina pe 20 septembrie ne strege yahoo pozele. Cine vrea, sa-si exprime parerea in legatura cu viitorul site pentru poze; eu numar voturile. Votul meu: photobucket.

Mergi la inceput