FIV in Ungaria 19
Raspunsuri - Pagina 8
sunshine4ever spune:
Incepe sa imi placa, pina acu' abia era activitate, iata ca incepe activitatea s arevina la cum a fost.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
sunteti niste dulcele.. pe bune!
Multumim de urari
legaturo acum sa vedem cum stam, mai ales colul.. ca eu de vreo luna m-am simtit foarte bine...Si uitam ca sunt ! Senzatia mea e ca Elena s-a asezat altfel si de aici se trage tot..Cand mergi la Szeged si daca sunt la pat tot o sa vi sa ne vezi
Ioana cu toxo, stiu ca si unele fete de la odisee au avut ambele negative ... ceea ce inseamna ca in sarcina trebuie sa te feresti foarte tare si sa repeti toxoplasmoza mai des( cred ca mai des de trimestrial). Dar asta iti va spune dr. care iti urmareste sarcina! Cu sindromul... stiu ca efectul este moarte intrauterina a fatului si se face doar daca femeia nu este insarcinata - atunci e rezultatul bun, adica in sarcina nu se poate determina. Nu stiu cat de des este intalnit! Sa fie intr-un ceas bun cu Ac!
magduta si mie imi place ce activitate este
rubia multumim! partile urate nu se vad.. dar le spun: am celulita urata pe coapse, si niste aripioare crescute intre sub brat si sani... dar ce conteaza, noi sa fim sanatoase .. ca dupa, am tot timplu din lume sa-mi revin la formele initiale!
gabitule mersi! vin direct acasa de la dr. !
va pupic pe toate
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
gabitu spune:
Pussi tin pumnii Sa ai grija de fete . Partile nasoale ...lasa-le importante sunt fetele. Tu o sa ai tot timpul sa revii la forma de altadata .
Pupici
Chiara spune:
pt. toate fetele
magduta, ma bucur ca totul marge asa cum ai planuit! astept vesti bune si poate ne-om vedea la szeged in toamna. ar fi tare bine!
ioana, nu stiu daca dna dr. krizsan va avea mana buna pt. mine dar, deocamdata pot spune ca are mai multe idei si e mai cooperanta! despre schimbarea medicului, poate ca voi reveni la un moment dat cu detalii.
liana, eu analizele pt. sdr. antifosfolipidic si pt. tiroida le fac la bioclinica in timisoara. numai histeroscopia si culturile de col le voi face la szeged. cred ca o parte din analize, bioclinica le trimite in strainatate. eu fac toate analizele astea pt. ca din 4 fiv-uri, la 2 testul a fost pozitiv dar s-a oprit sarcina in evolutie.
salutari si bafta tuturor1
internet spune:
Kla la multi ani
Pussi daca nu stai cuminte vin eu mai repede decat Liana cu , unul de la mine, unul de la Daria. Ai grija de printese
Mi-ka , am crezut si eu ca incepi tratamentul pt al doilea BB
Crinuta, Pis
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
cornelianeli spune:
ce fete harnicute
gabita bine ai venit
magduta bafta multa sa vina cm,toamna asta numaram impreuna bobocii
liana si de data asta va fi bine,cand incepi?poate mergem impreuna
chiara multa multa bafta si tie si ai facut bine ca ai schimbat medicul,trebuie incercat si altceva...nu stiu,tu ai probleme cu tiroida?
pussi esti o frumoasa,sunteti toate trei te asteptam cu vesti bune
kla la multi ani si din tot sufletul iti doresc sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
gabitu spune:
Cornelia ce mai faci? Cand noua incercare? Trebuie sa pregatesc pumnii, sunteti atatea care aveti nevoie de ei...
Kla iti urez si eu La Multi Ani! si nu fi trista , bucura-te de varsta minunata pe care o ai si de faptul ca esti sanatoasa . Un pic de noroc iti mai adaug si eu si...GATA .
Pupici
sunshine4ever spune:
Chiara sa dea DD sa ne intilnim si sa avem vesti pozitive.
Cornelianeli deci lista noastra se mai inmulteste pt toamna
Kla La Multi Ani si din partea mea
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
Ne-am intors... pana acum m-ati laudat pe mine acum le puteti lauda pe Printese! V-am pus poze cu ele!
Ana are 575 gr. si Elena 606 gr. sunt asezate aproximativ transversal pe orizontala in pozitia 69! Au tot ce le trebuie . Colul lung, peste 4.5 si inchis. Din punctul dr. de vedere pot sa nasc dupa 02.11! Pana atunci trebuie sa le duc! Sa stau la pat cat pot de mult, fara efort... plimbari usoare de max. 1/2 ore! Secretia alba e de la sarcina si e normala, durerile la fel( uterul creste dublu, la fel si muschii abdominali) .. sa iau No-spa! Foarte incat a fost de kg. mele A zis ca mie mi-e mai usor sa duc sarcina cu putine kg.!
kla ! la multi ani fericiti!
tia o sa stau cuminte.. fara mall si alte plimbareli! va pupam pe toti! v-ati intors?
chiara dupa patania mea cu bioclinica eu zic sa incerci in alta parte cu analizele! S-a deschis un laborator nou pe Tudor Vladimirescu!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele