FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi ma bucu rca sunteti bien, sa fiti cumintei in continuare

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

pussi ce fete frumoase ai!!!!! aveti grija mare de voi
gabita in noiembrie,cine mai vine cu mine???

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MULTUMESC FETELOR!SA DEA D-ZEU SA NI SE INDEPLINEASCA DORINTELE LA TOATE SI LA ANUL SA NE SERBAM ANIVERSAREA ALATURI DE BEBEII NOSTRI!DOAMNE DA!

acum va las ca astept musafirii dar maine promit sa intru si sa citesc din urma!multe pupikuri tuturor!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

pussi, ma bucur sincer pentru tine, eram sigura ca vei reusi, nu iti ramane decat sa aveti grija de voi si sa te bucuri de sarcina.

Carla

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

cornelia, vreau sa-mi fac anticorpii antitiroidieni pt. ca mie mi-a iesit ultima data tsh-ul cam micut 0, 189, limita minima fiind 0,4. mi s-a spus la endocrinologie ca as putea avea tendinta la autoimunitate. deocamdata ft3 si ft4 sunt in limite normale. acum 3 ani tsh-ul era 2,2 si habar nu am cum de a scazut asa mult! poate bioclinica....!? voi vedea.
pussi, sa-ti traiasca fetele! hm,despre bioclinica am auzit tot felul de zvonuri, nici nu stiu in cine sa mai cred! cred ca tu vorbesti de lab. synevo, nu? am o colega ce lucreaza la ei. mi-a spus ca nu precupetesc nici un efort pt. ca totul sa fie de calitate. asta a mirat-o si pe ea, ca era obisnuita cu alte principii la alte laboratoare!!!
internet,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi ne-am intors, ieri dimineata la 3.30 am ajuns. Am vazut pozele cu printesele tale . Eu am luat no-spa pana am nascut, sa nu-ti fie frica sa le iei, nu fac nimic rau la BB, doar bine , cand am avut dureri un pic mai mari am luat no-spa, in rest doar pastile.

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

KLA LA MULTI ANI!
Iti doresc multa sanatate,fericire si sa ti se indeplineasca cat mai curand cea mai mare dorinta a ta!
Pussi sa-ti traiasca printesele, mai e putin si o sa le tii in brate, ai grija de voi in continuare!Multi

Va pup pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maritof spune:

Buna fetelor acum am ajuns de la Szeged.
Pussi sa ai grija de puiutii tai,le-am vazut,sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa le aduci cu bine pe lume.Ai avut dreptate in privinta dr. Zadori,nu se compara cum esti tratat acolo fata de cea ce este la noi.Totul a mers ca la carte,ora cand am fost programati(12,30),discutiile,calmul dr-lui.Analizele noastre sunt bune la ciclul din sept.(7-8)mergem in ziua 2 la eco si daca e bine incepem stimularea.Eu nu trebuie sa iau AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

maritof sa fie intr-un ceas bun!!! si sa fie fiv-ul norocos
ce facea dr.zadori? mi-e dor de el si de calmul lui..

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput