FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

chiara

Desi am zis ca m abag in pat fiind foarte dezamagita de cm care nu da nici o aparitie, iat anu ma pot abtien sa nu va scriu ca am deja citeva pete, inseamna ca tot eu am invins. In sfirsit pot sa ma apuc fara dureri de cap sa iau Mastodynon pt prolactian marita si sapt viitoare sa o sun pe dr-ta cu speranta ca totusi in 27 sau 28 ne vom intilni.
Acu va pup si va doresc nopate buna.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Chiara analizele pt. sdr. antifosfolipidic.se fac la clinika acolo?ti'a zis ca si eu vreau sa le fac tot acolo..
legaturilor acolo sa stati ca de nu stiti ce va asteapta
magdutzaaa sa'mi zici mai multe despre pensiune ca vreau si io acoloooo
crinutzaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

pusii ,gagico arati de nu se poate ,la 23 de sapt
chiar esti o graviduta sexy,unde mai pui ca ai 2 Bbei la purtator

bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi multa bafta la echo. Pupici pe burtici.
Magda
Liana
Ioana
Pupici si o zi minunata la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Mika mergi din nou?nu vii cu mine sa'mi porti noroc?[:

Liana, iubita, nu era pentru mine nr.de telefon, dar tu stii ca eu sunt langa tine, da?
Eu o sa mai incerc la Szeged, dar doar peste un an, doi...sa mai creasca Alexia putinel

gabitule, multumesc mult de tot

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Gabita ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu! Cand vei fi pregatita si vei incerca din nou, cu forte proaspete, o sa-ti fiu alaturi sa-ti tin pumnii!
Chiara ma bucur ca ti-ai revenit si esti gata pentru o noua incercare, acum trebuie sa fie cu noroc, ca prin prea multe ai trecut si tu! Nu ai mai vrut sa mergi la Zadori, de ce?
Insa poate doamna dr. o sa aiba mana buna cu tine!
Magduta imi place atitudinea ta, ca zici ca ai invins, asa sa fie pana la sfarsit si sa iesi invingatoare din lupta asta cu infertilitatea!Pe 27 aug ar trebui sa iti dea si tratamentul de stimulare?
Pussi si abia astept sa ne spui cum a fost la echo azi si bineinteles sa pui poze noi cu printesele tale.Iti doresc sa fiti foarte bine toate trei!
Liana am citit si la sub FIV ca te pregatesti de o noua incercare. Iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fii fericita asa cum meriti!
Ioana78 n-ai mai scris de multisor, sper ca esti bine, mai da-ne un semn!
Cenusareasa tot in concediu? Sa ai un concediu minunat!

Fetelor, am luat rez de la toxo si sunt negative amandoua(IGG si IGM) si am facut si progesteron si e de 56, limitele fiind pt z21 intre 5-80. Deci cred ca e f. bun, nu?
Va mai intreb, ce inseamna sindrom antifosfolipidic, ca nu am facut aceasta analiza si as vrea sa stiu daca e f. importanta si trebuie sa o fac.Dr. Z nu mi-a zis nimic de ea.Parca nu as mai merge sa ma intep o data, chiar ieri am fost pentru hormonalele de z2 si analizele de anestezie, mi-a luat 4 fiole de sange
Azi sunt deja z2 de AC, am inceput numaratoarea inversa!

Va pupic pe toate!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor

Liana in mod direct mare lucru nu pot sa iti zic despre pensiune, doar cit am vazut si ne-au aratat. Camere super curat, au si bucatarie separat unde pot sa iti faci de mincare. Frigider (asta nu mai stiu la fiecare nivel una sau la fiecre camera una)...si doar ce am discutat cu ei ca in toamna vrem sa stam la ei. Ne-au mai zis ca fiind din Ro ne lasa la pret de 5000ft pe noapte. M-i se pare rezonabil si pe linga ca masina ti-o poti parca fara sa platesti, ca in altaparte mai pui si parcarea de o zi al socoteala.Intr-un cuvind noua ne-a placut.

Ioana trebuie sa invingem , sper sa fiu asa de tare si duap fiv de nu va fi rezultatul ceva bun. Poate te mira ca de ce vb de rezultat negativ, pai trebuie sa pui si raul la socoteala ca sa nu primesti niste palme sa nu stii care a fost prima.
in fien trebuie sa luam taurul de coarne si mergem inainte. Antifosfolipidicul din cite stiu e responsbil de pierderi in repetate rinduri.Iar pe 27 nu cred ca deja imi da stimulare ca nu voi fi in a doua jumatate a cm, dar sigur imi prescrie ca sa ma apuc din a doau jumatate pe cind va pica, de nu s-a gindit la alt mod de stimulare.

Pussi succes la eco sa fiti cumintele

Gabitu
Chiara
Chiara, Daria, Corian , Cenusareasa

Mergi la inceput

Mi-ka
Magduta tinem pumnii, mai ai un pic.
Ioana si tu esti in linie dreapta, bafta multa.
Pussi sti ca tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Multumim Gabitu sa stii ca si noine gindim al tine. Las'ca va fi bine.

Mergi la inceput

Magduta

Mergi la inceput