FIV in Ungaria 19

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

salutare
magda multumesc de nr de tel si de adresa
am stat si noi la ei, sunt foarte draguti
am facut o inseminare asa ca acum asteptam sa treaca timpul ca sa fac testul de sarcina
mi-a dat si tratament cu duphaston
incerc sa fiu optimista desi nu am rabdare
multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sandica cu multa placere, ma bucu r ca ma putu fi de folos, si da sotul tau avea dreptate ca nu platesc roming, scuze ca am fost asa de agitata, dar am pregateam si pt o nunta.
Spunemi cum a fost la ei cazarea, cit ati platit, sau de vreti hai pe weekend sa ne intilnim sa imi povestiti!!!
Tin pumnii, Doamne ajuta

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu mai merg la eco decat maine la ora 13. M-a sunat dr. sa-mi zica ca are probleme... si ma roaga sa vin maine

magduta, andra.. scuze ca ma bag, dar am o prietena cu Krisan dupa FIV 2.Am mai povestit de ea! Si ea a luat 2 luni AC inainte.. date de dr. Krisan.. asa ca nu-i o regula!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturilorrrrrrrrrr daca nu treceti in pat va altoiesc de urgenta..pai se poate?????????iote'o
Mika mergi din nou?nu vii cu mine sa'mi porti noroc?
sandica tinem pumniii stransii!!unde ai stat mama?spunene si noua ca suntem curioase
magduztooo noua nu ne spui unde o trimisasi?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Pussi e ok din partea mea, sigur nu e litera de lege, doar din auzite majoritatea nu au avut ac.
Liana e vorba de o pensiune super faina, de care mi-a zis dr-ta Krizsan ca ii cunoaste pe stapini fiind romini veterani care au avut de-a face cu dr-ta , dar nu is sigura daca din punct de vedere al fivului. E o pensiune foare faina si relativ ok financiar.

Mergi la inceput

suntem in toate trei!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Pussi sa va odihiti citde mult se poate si osmnic pufos pt printese.

Mergi la inceput

sper sa putem, ca la cat am stat azi in pat.. nu sunt obosita deloc si fetele sunt tot treze! Fac cu schimbul.. desi noaptea ma lasa in pace! Daca fac tumbe pun mana pe burta si se linistesc!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Pussi ce sentiment supererb poate fi.....off.....vom avea si noi odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, eu sunt bine, am fost in concediu si din cauza asta nu am mai scris nimic. am reluat serviciul si am un program tare incarcat (sau poate mi se pare mie dupa atata leneveala!). in rest, toate bune. mi-am revenit si nu am stat degeaba: am luat legatura cu dna dr. krizsan, am fost la o consultatie la dansa inainte de a pleca in concediu si a acceptat sa se ocupe de cazul nostru. trebuie sa refac histeroscopia ( o voi face la szeged!), culturi de col (doreste neaparat sa le faca chiar ea) si analize pt. sdr. antifosfolipidic. cand voi avea mai multe vesti despre toate astea voi reveni cu amanunte. pana atunci va citesc zilnic si sunt alaturi de voi la bine si la rau! tuturor.

Mergi la inceput