Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
roxanae spune:
Eloise si Vauva am vazut pozele - foarte frumoase.
Eunice - tare de tot cu nunta.Ma bucur ca te-ai distrat pana la urma.
Lili ce mai face Mathias?Este mai bine?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sympa spune:
Eni...n-ai incercat sa intri pe colegi.ro?poate mai regasesti pe-acolo din fosti colegi sau colege de clasa...Nasol ca nu s-a ocupat nimeni de intalnire...esti sigura?Poate n-au reusit sa dea de tine.Mai ti legatura cu cineva din clasa?O noapte linistita iti doresc.....sa mai recuperezi si tu din somnul pierdut....De faza cu inmormantarea ce sa zic???No comment....
Cam la ce preturi se invart gradinitele sau cresele prin Romania?
Fetelor...cine se ocupa de pozicile din album???Ca mai e putin timp si riscam sa pierdem toate pozele....vrea cineva sa le transfere pe alt site?
Gata...ca sunt cam singura pe-aici...
Pupici....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
CristinaGoji spune:
Neatza! ?
Ramomar si Eunice - eu sunt bine, multumesc de intrebare , greturi nu am si sper nici sa nu am, cum ai intrebat si tu Eunice, nu as avea timp de ele
, singurul simptom sunt arsurile, care m-au chinuit toata sarcina trecuta, si vad ca au reaparut destul de repede in sarcina asta. Sunt foarte fericita ca nu mai am acea foame de lup din sarcina trecuta, poate e tot datorita lui Vladic, ca nu ma lasa sa ma gandesc la mancare. In rest toate bune si frumoasa, Vladic mamos in continuare, daca s-ar putea, ar sta toata ziua calare pe mine, iar pe mine nu ma lasa inima sa-l refuz, mai ales cand ma gandesc ca o sa sufere poate pe cand apare bb2.
Gety - concediu placut!!!
Sympa - la Cluj cresele particulare costa intre 600 - 7oo lei pe luna.
Acuma vreau sa ma uit la poze. Va las si ne mai auzim!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
ramomar spune:
neata,
fetele, care ma ajutati si pe mine? ieri Patriciei i-au iesit 2 pete rosii pe frunte si una pe picior, asa cat un cos mai mare, acum am constatat ca mai are unul in obrajor, vreo 2 pe manute (chiar in palma) si inca doua pe picioruse. Sa fie vreo bola a copilarie? Am crezut ca e muscata de tantar, dar acum m-am gandit ca nu prea are cum din moment ce mai apar atatea.
daca stie care, please help!!! caci pana merg la medic am emotii
Cristina, ma bucur mult ca esti bine si ca ai o sarcina usoara
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
uitati cam asa arata bubitele:
http://s196.photobucket.com/albums/aa144/mogaldeata/?action=view¤t=Picture119.jpg
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
CristinaGoji spune:
Nu stiu Ramomar sa-ti raspund. Imi pare rau.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Monique_new spune:
neata. Nu am citit din urma inca am deschis doar ultima pagina.
ramomarsa nu fie muscata de ceva.Cosmi a avut ceva asemanator doar pe extremitati si fata fara corp si mi-a spus pediatra ca facut o intoxicatie la ceva. Mi-a recomandat peritol dar nu i-am dat decit calciu si au trecut. Incerca ceva de genul asta si vezi daca trec.
Pupici ma duc sa citesc din urma si revin.
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Urez la multe lunite bucuriilor de 21 si Narcisei mele!
Eu strang calculatorul, ma apuc de curatenie... Poate vorbim saptamana viitoare!
Cristina, ai grija de tine si de bb, saru`mana pentru cafeaua din dimineata asta!
Eniko, suntem bine, multumim, dar ne asteapta o gramada de treaba; dar si cand va fi gata...
Gety, mi-a placut Maria,
Ramomar, ai un PM. Cat despre pete... o fi vreo alergie? Sper sa nu fie ceva grav... Sanatate multa!
Lexi, !
Itzy, la multi ani pentru ziua de maine!
Uf, gata. Va pup!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Ramomar, bolile copilariei se spune ca apar intai pe burta, insa nu este exclus si asa, totusi zic sa nu te impacientezi, la copii uneori a[are si febra. Exact cum spunea Monique poate a mancat ceva, poate sa fie si de la transpiratie, desi cea pe cap.... Rares are f multe pe maini, la incheietura mainii si pe gat. El transpira f tare si are o transpiratie rece ca serpii.
In ce priveste suptul...Rares cu siguranta ptr tzitzi se trezeste. Sau uneori se trezeste si nu mai stie sa adoarma decat la tzitzi. Si eu trebuie sa ii dau tzitzi de cate ori se trezeste ca altfel este durere, tipa de ma aude tot cartierul, nu mai vrea nici suzeta nimic atunci. De 2 nopti incerc sa raresc mesele de lapte cu biberonul cu ceai dar nu vrea sa il accepte, asa ca il pun pe picioare, il linistesc putin, dupa care ii dau biberonul si se potoleste. Dupa aceea insa nu e chip sa ii mai scot biberonul din maini si doarme cu el in brate de se face fleasca de apa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007