Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata !!!

Sunt in plina ativitate, sa nu ma deochiati - am facut ce era de facut pt grasan, m-am apucat sa fac niste sarmalute si o ciorbita de peste....e ceva de speriat cand ma apuc..si mai vreau sa fac mai spre dupa-amiaza si 2 checuri

Acum am putin timp liber ca in sfarsit doarmeee..e un adevarat terorist - el vrea mai tot timpul in picioare, Doamne fereste sa nu fiu pe faza sa il ajut sa ajunga unde vrea...ca e de rau..urechile mele ar trebui sa primeasca spor de stres

Ramomar - am vazut petele respective, dar chiar nu stiu..am avut aici un bebelus la scara vecina care a facut rubeola infantila, dar prima data s-a manifestat cu febra pana la 39, apoi cu tuse, urletele de rigoare si de abia peste 2 zile i-au aparut bubitele respective, care nu seamana cu ce am vazut la Patri!!!Poate vreo alergie ceva???A mancat ceva nou, cu ou/????

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Am uitat: - LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor zilei de 21 -in ordinea numerelor de pe tricou- prioritate au fetele:Narcisa, Matteo, David - sa fiti sanatosi, sa cresteti mari frumosi, ascultatori si sa-i bucurati pe parinti!!!

Edit: Am vazut una bucata fetita dulcica fooocc!!!si grasunica pe deasupra!! Maria

PRINTZUL

Mergi la inceput

Eunice- super tare faza cu inmormantarea - Cat despre cresa/gradi - sunt in cautare latenta - parca m-as risca la o cresa - dar nu am gasit ceva care inr-adevar sa merite banii, parca as sta cu el acasa ca deh - e grasanu' lu' mama - parca as apela la o bona- desi nu ma incanta ff tare ideea si nici nu prea am mare incredere - oooff, am zis sa mai las oleaca timpul sa ma lumineze.....

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Gety am vazut si pozele tale ieri dar am uitat. Maria e tare dulce.

Lexi de asemeni si pozele cu Mariuca ta- o frumoasa. Ai vazut ca iau ramas ochii albastrii.

Ramo nu stiu ce sa zic.Pot fi ciupituri de tantari sau alte gaze,sau poate o alergie.Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cristina ma bucur ca ai o sarcina usoara.

Alex ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumim tuturor pt. felicitarile pt. mers, v-am mai zis la momentul respectiv si am primit felicitari si atunci, multumesc mult!

N-am citit mare lucru din urma, suntem disperati, de 2 zile avem febra 38-39, avem rosu in gat si nu primeste nici un fel de siropel antibiotic, cred ca o sa ajungem la injectii pana la urma... dimineata i-am dat claritromicina si s-a inecat si a vomat tot, e nasol tare la gust si amar, am vb cu dr si ne-a schimbat pe Cexyl, nici pe asta nu-l vrea, e prea dulce cred... nu stiu ce voi face diseara, daca nu vrea doza intreaga tre sa facem injectii probabil... azi e vioi si nu mai are febra, oare trebuie sa-i dau neaparat antibiotic pt rosu in gat? voi cum ati procedat?

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata!

Vreau sa va anunt ca am luat decizia de a nu mai posta aici. Se intampla lucruri dezgustatoare in acest segment de mediu virtual prin care ma invart si eu. Voi ramane pe DC dar voi parasi acest subiect. Cel putin pentru un rastimp pe care il doresc cat mai lung. Din cand in cand se intampla si se scriu chestii pe aici si prin jur... chestii care ma fac sa ghicesc cate ceva despre calitatea umana a unor oameni ce posteaza la Bucurii(le de pretutindeni). Ce ghicesc mie nu-mi miroase a bine.

O sa va spun un lucru cam tenebros la despartire: nu stim NIMIC despre oamenii astia cu care schimbam replici si amabilitati pe forum. Pot fi orice, cea mai rea varianta inclusa la pachet, dar cosmetizata sub fraze dulcege.

Gandurile mele bune tuturor fetelor pe care le apreciez. Se stiu ele cine sunt.
Si numai bine le doresc copilasilor vostri!

Mergi la inceput

Eloise - dar ce s-a intamplat????cine, ce a scris/????referitor la tine, Vladut, sau..???am citit si recitit mesajul tau ..am incercat sa inteleg dincolo de cuvinte...care e faza nasoala de te-a facut sa iei decizia asta???Sper sa nu fii atata de categorica si sa revii la sentimente mai bune...totusi decizia iti apartine...Doamne nu-mi vine a crede...rautatile de dincolo se tin lant....de ce..oare nu suntem toate mame????...avem ceva de impartit unele cu altele...????

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by eloise

Buna dimineata!

Vreau sa va anunt ca am luat decizia de a nu mai posta aici. Se intampla lucruri dezgustatoare in acest segment de mediu virtual prin care ma invart si eu. Voi ramane pe DC dar voi parasi acest subiect. Cel putin pentru un rastimp pe care il doresc cat mai lung. Din cand in cand se intampla si se scriu chestii pe aici si prin jur... chestii care ma fac sa ghicesc cate ceva despre calitatea umana a unor oameni ce posteaza la Bucurii(le de pretutindeni). Ce ghicesc mie nu-mi miroase a bine.

O sa va spun un lucru cam tenebros la despartire: nu stim NIMIC despre oamenii astia cu care schimbam replici si amabilitati pe forum. Pot fi orice, cea mai rea varianta inclusa la pachet, dar cosmetizata sub fraze dulcege.

Gandurile mele bune tuturor fetelor pe care le apreciez. Se stiu ele cine sunt.
Si numai bine le doresc copilasilor vostri!

Nu mai inteleg nimic ...

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nu, nimeni n-a spus nimic despre mine sau despre copilul meu. Dar nu mai am nici o bucurie cand deschid subiectul asta intitulat atat de frumos. Si pentru ca atat de des se uita bucuria maternitatii si se coboara in cel mai josnic noroi, noroi jovial totusi ... Si prea multe persoane pe care le-am admirat m-au dezamagit. Iar numarul lor vad ca se ingroasa zilnic. Ca sa "fur" motto-ul cuiva de pe DC (un citat din Liiceanu) "in curand, cand o sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa ma mai cred". De atata falsitate si duplicitate. Pentru ca incep sa ma tem ca e contagios. Pentru ca mi-e ciuda un pic si pe implicarea mea si pe mica dependenta de forum. Pentru ca timpul asta ar putea fi mult mai bine valorificat jucand jocuri simple cu copiii nostri.

Mergi la inceput