Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
roxanae spune:
Haideti sa va lamuresc eu.Ieri am postat un mesaj de felicitari pt. bucuriile care au plecat la bucurii reloaded.Andra sa stii ca nu am nimic de ascuns si nu ma dau dupa deget.Imi pare rau ca ai reactionat asa.Nu ma ascund in spatele vorbelor dulci sau altceva de felul acesta.Si da userul este inventat si aici si acolo.
Nu inteleg ce te-a deranjat.Eu te-am apreciat intotdeauna si nu am spus nik aiurea in ce te priveste.
Si da nu am fost de acord cu ideile unei anumite persoane dar nici nu am dat cu maciuca in cap.Sunt pro alaptare dar nu pt. obsesie,numai eu stiu cat m-am chinut pt. asta.Nu stiu daca mai iti aduci aminte dar de multe ori am fost contrazisa de ea si totusi nu am reactionat.Dar greselile facute nu pot fi ignorate dintre care unele au fost chiar vizibile.
Oricum eu aveam de gand sa postez pana la sfarsitul lui octombrie si aici si acolo pt. ca pe urma incep serviciul si stiu ca nu mai am timp.Am vrut doar sa reiau o legatura pt. ca eu m-am bucurat sincer de TOATE fetele care au fost la odisee chiar daca am avut pareri atat de deosebite.
Tu crezi ca eu am fost de acord cu toti si toate.NUUUUUUUUUUUUU.dar nici nu am sarit cu parul.Te-a deranjat faptul ca nu am spus numele real.Nici nu-l voi spune pt. ca nu ma obliga nimeni.
Imi pare rau ca sa ajuns aici.Nu e nevoie sa pleci ca voi pleca eu.Oricum eu nu scriu f. des.Deci nu este nici o paguba.
Va pup pe toate,va doresc multa sanatate.pa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexutza_26 spune:
Mai mamicilor pai se poate asa ceva????Si ce daca userul e inventat???Ce daca postam si dincolo???e cumva internetul interzis sau limitat???Si ce daca unele sunt pro alaptare si altele nu...sau poate nu au putut sa-si alapteze copilul din "n"motive???asta e motiv de suparare????Hai sa fim serioase...eu zic sa nu incercam sa-i facem pe altii sa gandeasca, sa actioneze asa cum o facem noi!!!hai sa fim putin mature!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
roxanae spune:
Da ,Alex.Eu sunt Anne.E chiar atat de grav ce am scris acolo!?
Sincer eu nu mai inteleg nimic.Sunt tare trista si asta mi-a demonstrat ca am fost o bleaga.M-am implicat prea mult sufleteste.Cred ca a venit timpul sa spun punct.
Dar vreau sa ne intalnim.In septembrie - da? Sau acum nu mai vrei.
Eloise nu sunt singura care citeste si acolo,dar poate sunt singura care m-am dat pe fata.Initial nici nu am vrut sa spun cine sunt daca citesti printre randuri.
beatrix spune:
oare trebuie sa-i dau neaparat antibiotic pt rosu in gat? voi cum ati procedat?[/font=Comic Sans MS][/b][/purple]
mie aici nu mi-au dat antibiotic pt rosu in gat ci doar un siropel preparat in farmacie! tradus "apa maro"! din pacate nu stiu ce contine ci doar ca e o apa maro inchis ca tinctura de iod la culoare si nu are nici un gust nici miros!
antibioticul acela dulce, scuze ca uitai cum ii zice nu i-l poti ascunde in lapte, ceai sau apa? chiar daca i-l dai un pic mai diluat zic eu ca atata timp cat bea toata cantitatea e ok!
sanatate multa!
Eloise, Roxanae, eu sper sa ramaneti amandoua aici la bucurii!
Beatrix si Eric
eloise spune:
O, doamne... n-am nimic cu nici un nume inventat. Isi poate spune oricine cum doreste. Eu insami mi-am scris numele real doar dupa nasterea copilului pentru ca asa am simtit. N-avem contract de sinceritate si "jur sa spun adevarul si numai adevarul" cu forumul asta, din contra, destule situatii au dovedit ca mai bine e sa ramanem discrete.
Reiau: nimeni nu m-a lezat pe mine personal. Am explicat mai pe larg care e problema in mesajul anterior.
Si cu precizarea asta ma retrag. Sper sa nu mai apara vreo replica suficient de incitanta inca sa ma faca se reapar.
ramomar spune:
fetele va mutumesc pentru ajutor. Uite multi -ici si
de la mine si Patricia.
am fost la medic si ne-am lamurit, e o alergie la ceva (habar nu am la ce, se poate la ou, desi nu e un aliment nou, caci ii dau de la 8 luni). Mi-a zis medicul ca incepand cu varsta de 1 an si pana la 3 ani copilasi fac tot felul de alergii, chiar si la unele alimente la care nu a avut probleme pana acum, deci dam cu ceva mixtura mentolata si speram sa nu ne pape tare.
eloise, nu se poate. Nu ne parasiiiiiiii. Ai mare dreptate cand zici ca timpul petrecut aici l-am putea dedica puiutilor. Eu una chiar numai cand doarme pot intra caci in rest e teroare, nu sta nicaieri, dar si fetele de aici (zic din prorie experienta) imi sunt de mare ajutor si tare dragi.
roxanae, nu pleca nici tu! avem nevoie de sfaturi de la o mamica experimentata ca tine si sa vedem cat mai multe bucurii minunate!
pupici, s-a trezit mogaldeata, a dormit mult -20min
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Roxi(eu asa iti voi zice de acuma- normal ca vreau sa ne intalnim- ce are una cu alta????si da nu - esti singura care citeste si dincolo, care se uita la pozele bucuriilor de dincolo....si ce?? e vreo crima, deranjez pe cineva??? NU CRED!!!!!!!!!!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Iarasi cearta.......mare pacat!
Mira de ce zici ca nu primeste siropelul?Nu vrea sa-l inghita?Eu cand e cazul(la orice medicament, inclusiv Panadol) i-l dau cu seringa de Panadol si i-l dau fortat(in primele randuri ca apoi sta cuminte si-l inghite fara probleme). Il imobilizez si i-l bag pe gat(cu grija sa nu se inece....tot cate o inghititura odata.
La rosu in gat nu i-am dat antibiotic. ...si nici la Alesio.Dar trebuie sa-i monitorizezi temperatura care dc se mentine ridicata indica o infectie....si de regula asta cere antibiotic....
Sanatate multa la piticotul scump!
Ramo ai fost la dr?Sigur nu poot fi muscaturi de ceva insecte(paianjen, tantari)??????Dar alergie?A mancat ceva nou Patri? si sanatate si voua!
Eunice ai fost beton la faza cu nunta!Si mama ta la cea cu inmormantarea!
Gety Maria frumoasa!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Fetelor, va multumesc mult si pt. ca mi-ati felicitat piticu' de ziua lui, La multi ani pt. toti bebeii nascuti azi! Sincer am uitat ca azi sarbatorim, cu boala asta a lui sunt terminata rau... n-am dormit de vreo 3 zile, din care o noapte alba alba cu febra mare si plansete, celelalte 2 cu 2 ore dormite... dar important e sa se faca bine, eu nu contez...
pufy s-o iau cu inceputul: cand a avut diaree am incercat sa-i dau pe gura medicamente si de fiecare data s-a terminat cu inecat si cu vomitat, in fine, pana la urma am ajuns la spital cu dezhidratare... cand ma vede ca ma apropii de gura lui cu seringa incepe sa urle cat poate, eu i-am bagat intr-o parte in guritza si plangand se ineaca f tare, se inroseste, nu mai respira, etc, ajungem la intorsul cu capul in jos, apoi isi face greata si vomita in jet tot ce are in stomac... asa a facut de fiecare data cand i-am dat antibiotic... mi-a zis dr ca-mi poate prepara niste supozitoare cu antibiotic daca nu merge altfel. Da, a facut febra mare care nu scadea nici cum cu antitermice, insa tot nu sunt impacata cu gandul daca sa-i dau sau nu...
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.