Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 21
CristinaGoji spune:
Xandrutza - ai promis ceva aseara
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
GETY spune:
Iata-ma-s si eu, dar nu pentru mult timp, ca plecam spre Gradina Copou.
Cristina, ai sa vezi ca o sa fie bine.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Saru`mana pentru cafea, Cristina!
Rezultatul? Negativ, dar nu m-ar fi deranjat unul pozitiv...
Gety, plimbare placuta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 18!
Sarah Rebecca, Luciana Maria!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna ziua fetele...ca dimineata se duse demult!!!
Xandrutza - bine ca a iesit negativ...asteptam pe urmatorul!!!
Cristina - nu cred ca de data asta vei mai intrain depresie pt ca deja stii ce inseaman bebe mic, cu colici,cu tipete, cu urlete, cu munca de una sigura...noi oricum suntem langa tine!!!
Susa - normalca te tinem minte, sa stapaniti sanatosi casuta, si poate intri mai des sa ne mai povestesti despre Lucas!!!
Gety - distractie placuta in Copou!
MamiLili - unde umbli???te-ai dat pierduta ieri,aaa???
LA MULTI ANI!!bucuriilor de 18- Sarah Rebecca, Luciana Maria, sa fiti sanatoase, frumoase, cumintele si devreme acasa!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eloise spune:
Poze de la Budapesta
Sper sa va placa. Noua ne-a placut foarte mult acolo. Pentru prima data am avut ocazia sa stau pe indelete in orasul ala, pana acum am fost doar pe fuga in cadrul excursiilor mai ample. Budapesta e extrem de diferit de Bucuresti, asta te si socheaza de la prima vedere, faptul ca e un oras fara acele contraste violente si fara murdaria din capitala noastra, si apoi mai e si calitatea umana, si frumusetea edificiilor din trecut integrate armonios in peisajul contemporan. N-o fi orasul comparabil cu minunatiile de metropole europene faimoase, dar oricum, e agreabil, civilizat, elegant.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
alexutza_26 spune:
Eloise - superbe pozele si toata cate ati vizitat!!!Mi-au placut tare mult poza cu Vladut singurel cu pantalonii dungati in iarba si cand v-ati napustit in bratele "statuii nu stiu cui"
Am uitata sa zic despre croaziere Biancai - o mandrete de fata, mi se pare a fi o super, super finuta, cat despre mama ei - ce sa zic - Alina arati tareee bineee!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor
Ieri n-am apucat sa intru pt. ca am avut o zi grea...Asa ca urez cu intarziere la multi ani Bucuriilor de 17 si, de asemenea, la multi ani celor care se serbeaza azi!
De ieri avem si dintele nr. 7, si mai asteptam vreo 3.
Eloise, imi pare asa de rau ca am avut ghinion si nu am avut cum sa venim in locurile propuse de tine. Am vrut sa-ti dau sms dar m-am luat cu fii-mea si am uitat. Zic ca am avut ghinion pt. ca ne-a "crapat" masina si nu prea mai avem cu ce sa ne miscam.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Hai sa ma mai laud putin cu fii-mea: de azi stie sa spuna "caca" atunci cand face treaba mare si tot de azi le striga pe pisici pe nume: motanul Tache e "Tate" si pisica Miti e "Iti"
Dar cea mai mare realizare a Mariei e faptul ca nu se mai sperie de straini. Ba din contra, rade la cei care o baga in seama si o complimenteaza, se converseaza cu alti bebei...parca e alt copil! Sunt tare fericita!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
Ma apuc acum sa citesc din urma...
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!