Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Getty, eu nu zic ca ai luat-o razna pentru ca ai facut un test de sarcina, poate te-a speriat ce ai citit pe aici si poate te-au pus pe ginduri si simptomele mele, am facut si eu un test de sarcina ieri si a iesit negativ, spre marea mea usurare.
Adevarul este ca imi era asa de rau incit ajunsesem sa cred si eu ca poate e ceva cu ochi, desi stiam clar ca ne-am protejat si nu as avea cum sa fiu.
Imi doresc un al doilea copil insa nu acuma, mi-ar fi de-a dreptul imposibil in conditiile in care imi cresc fetita singura, barbata-miu e mai mult de decor si cu joaca din joi in pasti, parinti nu mai am, soacra-mea a murit anul trecut si a ramas numai socrul meu care are 72 de ani si pe care nu l-as lasa oricum sa se apropie de asta mica.
Numai eu stiu cum am reusit sa termin facultatea, cu copilul in brate.
Si apropos de virsta, nu-ti face probleme, eu am 35 si nu ma consider prea batrina pentru un al doilea copil.
Vad ca se vorbeste despre inaltime si greutate, eu am 1,68 cm si 65 de kg, cu 6 kg mai slaba ca inainte de a ramine insarcinata.Dar desi sint mai slaba evident decit inainte, nu-mi place aspectul anumitor parti ale corpului, de exemplu sinii. De unde inainte purtam sutien numai la plaja, pentru ca nu era nevoie, acuma il port tot timpul si ma uit cu tristete in oglinda si constat ca am niste sini de baba.
Si eu am fost la mare cu bebita si nu am luat nici-un pampers special pentru apa, la soare nu am lasat-o niciodata dezbracata complet pentru ca e periculos la virsta asta, insa in apa am bagat-o in funduletul gol si s-a simtit bine.

Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, tocmai m-ai facut sa ma gandesc din nou (cu groaza) la ce voi face cand va implini Narci doi ani...
Vauva, foarte frumoase poze! Mi-au placut mult!
Cristina, crestere usoara prietenei tale si multa sanatate!
Ghiciti ce mi-am luat eu azi... un test de sarcina
Pufy, mai demult m-am inscris la dulceata ta... acum ma inscriu la compot
Lilina, nu stiu daca te-am felicitat pentru progresele lui Vladone...
Felicitari!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Ghiciti ce mi-am luat eu azi... un test de sarcina

poze cu noi

Si???Rezultatul???

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, acum vei plange de dorul lui Vladutz, al cainelui si al sotzului. Sau nu vei plange deloc si nu vei mai trece prin depresie postnatala. Acum vei avea experienta.
Vauva, pozele tale sunt foarte frumoase. Mai ales albastrul ala imi place la nebunie. Ce diferenta: asta iarna vedeam poze cu voi doua si o iarna mirifica, acum va vad pe amandoua cu manecutza scurta. fetita cred ca seamana cu taticul, asa mi se pare.
Alexutza, Floricel, va tin pumnii sa gasiti o gradinita in care sa aiba grija cum trebuie de bebeii vostri.
Beatrix, Pufy eu am pentru Maria un slip in miniatura, pe masura ei ,care l-a primit la botez. Se pare ca am sa-l folosesc pe ala, iar in funduletzul gol pe nisip n-o sa stea. Doar cate un pic pe cearceaful ei.
AdinaF, eu eram dupa o anestezie generala dupa ce-am nascut, si cand mi-a adus-o pe Maria, vedeam dublu si tot repetam asta:"vad dublu, vad dublu". Dar nu erau gemeni.

La multe lunitze Bucurii de 17. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, rezultatul o sa-l stiu maine dimineata
Eu l-am luat asa, preventiv; iau periodic cate un test, ma tot controlez...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - am inteles!!! - astept cu interes maine dimineata sa ne zici la cafeluta ce si cum!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna mamici si bebici..ne mai tineti minte????
dupa lupte seculare am reusit si noi sa ne instalam telefon fix dar sunt inca pe dial-up si merge foarte rau netul...oricum ma bucur ca pot sa mai citesc despre voi macar ultimele pagini scrise...
noi suntem bine ne obisnuim cu viata la "tara"...e frumos si bine dar multa munca la cat spatiu avem , Lucas s-a acomodat foarte repede doar cu tantarii am avut ceva problemute pana am pus plase la geamuri si am mai pus una in jurul patutului lui sa fiu sigura...e fericit ca are aer curat papa bine si ne chinuim cu mersul si personalitatea..va pupam si mai revenim cand avem timp..ne-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - te astept maine cu nerabdare la cafeluta
Gety - sper si eu sa nu mai trec prin depresia postnatala. A fost cea mai urata perioada din toata viata mea. Desi am citit ca de regula se repeta, iar la a doua nastere poate fi chiar mai severa, totusi asa simt eu ca nu voi mai trece inca o data prin asta! Sentimentele mele acum sunt total diferite fata de data trecuta. Atunci eram deprimata inca din perioada sarcinii, acum insa, nici urma de deprimare, sunt destul de increzatoare ca io sa reusesc. Cred ca mult se datoreaza si incurajarilor voastre aici. pe toate ca-mi sunteti alaturi. Atunci ma simteam foarte singura, acum nu

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Susa - te asteptam cu nerabdare sa-ti pui net mai bun si sa ne vizitezi mai des
Sephora - iar te tine in priza Matteo?

Poze
aproape major

Mergi la inceput

Neatza! Va astept la ! Cu frisca? Ca ati disparut toate. Poate reusesc sa va momesc cu fisca la cafea

Poze
aproape major

Mergi la inceput