Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanae spune:
Alex ai incercat si la gradinita Ariel din p-ta Anton(pe Democratiei).Acolo o duc eu pe Diana.Nu stiu daca are si pt. bebei asa mici daca vrei ma interesez.Mie mi s-au parut f.ok din multe p.d.v.E curat,sunt profesionisti,se poarta frumos....Preturile sunt asa 3 mil.vechi pana la ora 12; - 5.5mil. vechi pana la 17,30-18 parca.Eu am dat-o doar pana la 12 ca vreau sa vad eu ce mananca si sa fiu sigura ca doarme,ca anul trecut nu dormea si era moarta de oboseala. De fapt nici nu am mai lasat-o din cauza asta. bafta.
sarbatoriti de 17 - in special celor care serbeaza ultima luna ca si bebei.
alexutza_26 spune:
Roxi - - am fost la Ursuletul, in spatele Postei...cereau 6 mil de la 7 dim pana la 6 dupa-amiaza!!Uite o sa incerc si la Ariel..program pana la 12 nu ma avantajeaza ca eu am la serv program pana la 17
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Vauva spune:
Fetele noi plecam iar pana duminica seara la o cabana.
Va pun pozele din croaziera:
http://community.webshots.com/album/560299427VetCHc
Sunt f multe, sa stiti
Va pup,
Alina&Bianca(25 August 2006)
CristinaGoji spune:
Ok, ok - dau de baut ! Eu ma apuc sa fac o ciorba radauteana, ca naste prietena mea azi, si voi fi nasa la fetita ei, asa ca sper ca pe dupa masa sa-i pot duce la proaspata mamica o ciorba la pachet sa-si refaca puterile. Asa emotii am pentru ea! Mai ales ca am fost si la spital la ea si am retrait momentele prin care am trecut. Si prin care voi mai trece...
Pufy - si mie mi se pare foarte greu momentul despartirii de Vladic pe cand voi merge la maternitate. Cum crezi, e bine sa vina tati cu Vladic in vizita, sau mai bine fara el. Sa nu radeti, dar eu cat am stat atunci in maternitate plangeam de dorul cainelui, dar acum ce ma voi face
Lexi - felicitari pentru maseluta!!!
M-ai ingrozit Alexutza cu cresa aia! Eu intentionam sa-l dau pe Vladic la cresa de la 2 ani, tot la una particulara, pentru ca asa credeam ca acolo sunt mai responsabili, etc. Sper sa se mai regleze treburile pana atunci. Ai mai rezolvat problema aia de care ziceai?
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
pufymic spune:
Vauva acum admir pozele tale!Week-end placut la cabana!
Cristina nastere usoara prietenei tale!
Eu am preferat sa nu-l aduca pe Alesio la mine la spital fiindca era prea mic, stiam ca si lui ii e cumplit de dor de mine si stiam ca va face scandal la plecare......asa ca venea Ovi de vreo 2 ori pe zi, vizite scurte ca il trimiteam sa stea mai mult cu Alesio....macar el sa fie cu puiul nostru daca eu nu puteam fi.....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Vauva -drum bun, sa veniti sanatosi !!!Acum ma pun pe vizionat poze!!!
Fetele pe unde umblati????
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Cristina - nastere usoara prietenei tale, sa va dea Dzeu un/o finut(a) sanatos si neplangacios!!!Cat priveste problema - nu, n-am rezolvat-o...am lasat timpul sa o rezolve!!!! ca ti-ai adus aminte!!!
Apropo' - Mexxa are sau a avut nunta????De abia astept sa ne puna cateva poze faine cu miresica!!!!
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Deci Pufy a fost schimbul 1, Cristina schimbul 2 si sa inteleg ca MamiLili va fi ceva gen schimbul 3??? - la dat de bau normal!!!!
PRINTZUL
CristinaGoji spune:
A NASCUT!!! Ma duc diseara sa le vad. Abia astept!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
alexutza_26 spune:
Cristina - sa fie intr-un ceas bun, sa le dea Dzeu sanatate la amandoua!!!!Sa ne tii la curent!!!
PRINTZUL