Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
tanima_i2002 spune:
Cristina mie mi-ai facut o pofta de ... Dar mai asteptam ca mi-este frica de o pierdere de sarcina. Nu cred ca as mai face fata la inca un esec. Ar fi deja prea mult ptr psihicul meu si asa subrezit. La noi problema este ca trebuie sa negociez cu sotul ca el nu mai vrea dar nici prima oara nu vroia ca nu aveam casa, ca nu era mobilata, ca ca ca ... Si acum ce mandru este de feciorul lui!!!! Asa ca nu prea va conta ce vrea el. Daca ar fi sa fie fetita de data asta ar fi si mai frumos, dar eu am o presimtire ca tot baiat voi face. Mi-a ghicit o baba si chiar cred ca asa va fi ca si la primul mi-a spus-o ca desi as vrea fata, o sa am 2 baieti. Deci...inseamna ca voi mai face un bebe clar.
Eu is fresh dupa o noapte tare buna, cu numai 2 treziri. M-am trezit de la 7 si fi-miu doarme si acum iar eu ma invart ca un titirez si astept sa se trezeasca sa iesim afara, ca asa iesim noi numai la amiaza. Ma duc sa ma pregatesc eu macar.
O zi buna tuturor.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Saru`mana pentru cafea, Cristina!
La multe lunite bucurii de 17!
Erik, Nicolas Mihai, Mathias, Vladic, Luca!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
pufymic spune:
Neata bucurii!
Lexi felicitari pentru maseluta Mariei!
Lilina felicitari pentru primii pasi ai lui Vlad!!!Ai baiat mare deja!
Gety eu i-am cumparat little swimmers(din Ungaria.....si in Slovenia am gasit la jumate de pret....dar nu-mi mai trebuiau ca aveam destule...)din doua motive; in primul rand fiindca nu-mi place sa-l expun tuturor privirilor in putzoiul gol(Alesio a stat cu slip) si in al doilea rand ca asa nu i-a mai intrat nisip prin toate gauricile....dar a iesit....prin kk ca a mancat la nisip...!
Si-apoi mi se pare mult mai igienic asa ....
Cristina intrebai cum ne-am pregatit copilul mare pentru venirea mezinului....
Alesio dupa cum toate stiti deja cred avea cam 1 an si 2-3 luni cand am ramas insarcinata. I-am spus inca de la inceput, cand inca nici nu se vedea burtica ca o sa aibe un fratior sau o surioara....si ca mami are in burtik un bb mic.Si pe masura ce crestea ii tot explicam ca acum e bebe cat un samburel, apoi cat un mar, apoi cat o banana...si tot asa....
Tot timpul ii spuneam ca trebuie sa-l iubim pe bebe mic, si i spuneam sa-mi pupe burtik fiindca la bebe ii place
I-am explicat cu vreo 2 luni inainte de a naste(cand deja era mai mare si el) ca bebe cand iese din burtica e mic cat o papusica, ca plange mult, ca nu stie sa vb, ca nu stie sa umble(la toate imi zicea ca-l invata Alesio pe bebe sa vb, sa umble....), ca nu are dinti si ca din cauza asta papa lapte de la tzatzuca lui mami....
Si i-am mai spus ca bebe mic il iubeste pe Alesio fffff mult si ca atunci cand nena dr il scoate din burtica, bb ii aduce lui Alesio un cadou.....si asa a fost.....cand am nascut, Ovi i-a cumparat o minge si 3 masinute(si acum la loc de cinste chiar dc nu mai au roti....si fiecare masina are povestea ei...), iar cand am venit cu Nicolas acasa i-am adus un calut-balansoar(de care trag acum amandoi toata ziua...), de care a fost foarte entuziasmat.
M-a surprins foarte tare saptamana trecuta cand vorbeam de Nicolas cum a fost bebe mic in burtik la mami si ca l-a scos nenea dr, cum mami a stat la spital pana s-a facut bine ....m-a surprins ziceam, faptul ca si-a amintit clipele revederii cu mine....si si-a amintit cum plangeam(de bucurie....ca in spital am plans non-stop de dorul lui)si m-a intrebat(iarasi ca si atunci): de ce ai plans mami?
Si tot in tp sarcinii i-am povestit de mii de ori ca mama trebuie sa mearga la spital sa-l scoata nenea dr pe bebe din burtik si ca trebuie sa stea cateva zile acolo apoi vine acasa la el si-l aduce si pe bb mic.....si i-am spus ca-n timpul asta va sta bunica lui cu el....si cu toata pregatirea mea vis-a-vis de momentul despartirii, tot cu bocete s-a lasat....uf Doamne ce greu a fost!Mai greu decat nasterea!
Daca mai ai alte intrebari le astept cu placere
Vauva ce pot sa zic despre Slovenia?E total altceva decat Romania. Oamenii sunt ffff amabili si draguti, e curatenie peste tot, preturile sunt mult mai mici la alimente comparativ cu ce e la noi....e frumos!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Cristina - sa'rna de !!
V-am zis ieri ca ma duc sa prospectez piata pt ceva optiuni de cresa/gradinita....dezastru total - in primul rand cer sume fabuloase pe ceva nejustificat, personalul lasa de dorit, doar mobilierul era fain(mai putin paturile - i-am si spus diectoare ca grasanu meu nu incape in patut asa mic - a ramas uimita)...in rest acolo in regim cresa sunt toti la gramada in conditii care nu mi se par optime pt dezvoltarea intelectuala a copilului, iar in gradinita propriu-zisa e dezastru - toti copiii mancau chipsuri, mancau pe unde apucau, acolo unde era camera de joaca, acolo se si dormea acolo se si manca...m-am ingrozit efectiv...sunt ff revoltata mai ales ca e una dintre gradinitele particulare cu renume de care toata lumea este ff incantata...ca sa nu mai zic colac peste pupaza cand sa plecam de acolo se apropie de noi educatoarea de la grupa mare ..si cum credeti ca vorbeste cu fi-miu ????(de precizat ca noi in familie suntem ff pragmatici si nu ne maimutarim deloc in fata copilului!!!) - "Ce faci tu pui frumos ...nu mergi in picioluse???" - La care eu i-am raspuns ca nu merge singur in picioare inca!!!!! - am plecat de acolo mancand nori si nu cred ca ma voi intoarce prea curand spre varianta asta!!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Alinache spune:
andra, imi pare rau ca nu sunt in bucuresti, mi-ar fi facut placere sa ne cunoastem !
La Multi Ani bucuriilor din 17!
Alina & Serena (18.10.2006)
alexutza_26 spune:
Am uitat:
LA MULTI ANI!!!! bucuriilor de 17, Erik, Nicolas Mihai, Mathias, Vladic, Luca !
Acum fetele asteptam sa curga sampania si sa mancam si noi ca oamenii niste prajiturele, tortulete si alte alea...ca la atatia sarbatoriti intr-o singura zi mi s e pare normal!!!!
PRINTZUL
pufymic spune:
Alexuta nashpa faza cu cresa/gradinita....
Azi fac si eu cinste ca e ultima luna din viata lui Nicolas de bebelus!!!!!!De niste compot de prune ce ziceti?
Eu
Chestii
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alexuta nashpa faza cu cresa/gradinita....
Azi fac si eu cinste ca e ultima luna din viata lui Nicolas de bebelus!!!!!!De niste compot de prune ce ziceti?
Eu
Chestii
Sunaaa bineee....si ceva prajiturele nu????
PRINTZUL
pufymic spune:
Prajituri nu fac azi ca plecam la tara dupa-masa....dar dau de baut!
Eu
Chestii
alexutza_26 spune:
E bine si asa...vad ca pana acum esti singura care a iesit la interval...mai asteptam!!!!
PRINTZUL