Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, cum am scris ceva pagini in urma, parerea mea e ca nu e musai sa ai acei pampersi! mi-e una m-i s-au parut ca mai mult reclama ce e de ei!
eu zic ca poti folosi pampersi normali si ii scoti cand o bagi in apa! si o mai poti lasa si in poponetul gol, de ce nu?!
si cum am mai zis acei pampersi sunt facuti pt kk, ca pipi trece prin ei! de aia nici nu se umfla la conctact cu apa pt ca nu retin lichid!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Floricel - cred ca inca mai poti manca totusi 2 felii de paine cu finetti, ca amu te-am vazut si iti garantezi ca mai ai voie
Gety - cred ca la prima sarcina toate am fost mult mai entuziasmate de senzatii. Eu sincer acum nu mai simt la fel ca si la prima sarcina. Atunci ma uitam pe net ce se intampla in fiecare saptamana, cati centimetri are, ce s-a mai dezvoltat. Acum, sper sa se vada cat de tarziu burta, nu de rusine, Doamne fereste, ci din cauza ca trebuie sa ma misc mult si repede cu Vladut si o burta mare aparuta devreme mi-ar ingreuna miscarile, sa nu cumva sa apara greturile, de citit pe net despre sarcina - nimic, ca am altceva de citit/facut si nici nu sunt curioasa, singurul lucru care abia astept sa-l simt sunt miscarile bebelui, atat. In rest, sunt mult rpea ocupata sa ma gandesc la sarcina.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Noapte buna si somn usor bucurii!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Ok, Cristina, pt tine ma sacrificasi mai bag doua felii de finetti

Ma intrebai de cresa, inca n-am inscris-o, saptamana viitoare mergem sa vedem cum au amenajat acolo si sa ducem actele; nu ma prea gandesc la asta ca m-apuca emotiile.....

Noapte buna mamici si bebici

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna seara tuturor!
MamiLili, mii de scuze. Am promis niste poze si nu am putut sa ma tin de cuvant. Da nu eu sunt de vina ci sotzul care a uitat cablul de transfer acasa. Ma duc insa maine acasa pt ca sambata am o nunta( ma intorc insa duminica pt inca o saptamana ) si o sa iau eu cablul.
Gety, la 33 de ani nu esti batrana pt al doilea copil si nici sotzul tau nu este...eu stau acum tot la 2 camere, dar nu mi-am pus problema asa...ca dk m-as fi gandit la bani nu mai faceam copil deloc. Oricum la al doilea cheltuielile nu mai sunt chiar asa mari ca la primul, cel putin la mine nu au fost, ca aveam deja patut, caditza, scaun de masa, haine etc.
Cristina, te felicit inca o data pt sarcina. Si asa este: a doua sarcina nu mai e ca prima..nu mai e setea aia de cunoastere..in plus incepi sa te gandesti la ce te asteapta..ca acum esti in cunostintza de cauza..Tin minte cand l-am nascut pe Petru (acum 4 ani si 2 zile..nu imi vine sa cred ca a trecut atat timp..) a venit dr ( prietena) si m-a intrebat dk stiu ce sa ii fac copilului. Atunci m-a pocnit ca habar nu aveam...nu ma gandisem deloc la asta in sarcina ..eram fericita ca o sa am copil si gata. Si cand a inceput ea sa zica de toate cremele, medicamente, buric etc..Dar merita tot efortul..cand vezi cum incep sa se joace unul cu celalat..e super. Cea mai mare realizare o reprezinta copii.Intrebai tu de implicarea celui mare in pregatirile pt venirea pe lume a celui mic...la tine cred ca e diferenta prea mica deocamdata. Noi am facut 2 lucruri: pe la 5 luni de sarcina l-am mutat pe Petru in camera cu tati...si m-am mutat eu in camera copiilor, ca sa se obisnuiasca si sa nu se simta dat afara din camera lui ulterior..Nu am avut alta solutie neavand mai multe camere. Si nu puteam sa ii las impreuna in camera ca Toma se trezea noaptea iar Petru tb sa fie odihnt pt gradi. Si al doilea lucru, cand a venit Petru la maternitate , i-am dat o jucarie pe care i-a adus-o Toma din burtica. si bineinteles toata sarcina i-am zis ca uite bb se misca asa cum faceai si tu, etc...
Am mai citit aici despre crese...nu mi-as da copilulla cresa in Ro sub nici o forma, cumnata mea e asistenta la o cresa si..horror ce imi povesteste..Am angajat bona si o sa vad cum fac sa imi pun camere in casa ca sa pot vedea de la serv ce face cu copilul.
La mare, noi am folosit scutece normale, ii scoteam scutecele doar cand il bagam in apa. Pe Toma insa nu l-am bagat in mare, doar in piscina hotelului. Marea era destul de rece si o patisem cu petru cand era si e mai mic..la mare am avut o piscinutza mica in care aduceam apa din mare care se icalzea imediat.
In legatura cu olitza..eu l-am pus pe Petru de la 6 luni pe olitza , am scapat definitiv de pampersi la 1 an si 5 luni..Si pe Toma il pun pe olitza de pe la 7 luni, face scandal cand tb sa faca tb mare, si cateodata si la tb mica..Nu vreau sa isc o controversa pe tema asta, dar am totusi o observatie...in majoritatea cartilor de cresterea copilului se spune despre faptul ca bb tb pus pe olitza mai tarziu..ca nu are control, etc..dar ati observat ca aceleasi carti sunt pline de reclame la scutece? Cartile respective apar datorita unor sponsorizari..In fine, fiecare mama face cum vrea. Sper sa nu va suparati ca mi-am spus parerea.
Poze nu am vazut.pe acelasi motiv, aici la tara, se incarca tare greu pozele si de multe ori cade netul si nu am rabdare sa stau 5 min la fiecare poza..dar ma voi uita in curand..
Va pup pe toate si va urez noapte lnistita!
Eu am 1.65 su, dupa atata concediu, nu stiu cate kg. Aflu maine, cand ajung acasa...in ce m-oi imbraca la nunta...Dumnezeu stie...poate in vreun sac.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alex felicitari pt. dintuc.

Lexi felicitari pt. maseluta.

Lilina felicitari pt. primii pasi ai lui Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara fetelor!

Daca tot n-am mai dat de mult timp pe aici , hai sa fiu si putzin rea: 1.70 si 57 kg . Stiu ca nu-i perfect, dar lucrul bun dupa o sarcina e ca nici nu se mai asteapta nimeni sa arate femeia perfect.

Inainte de sarcina daca as fi citit faza cu finetti, cred ca mi-as fi scos automat borcanelul din frigider, acuma sincer mai sa mi se fac rau - sper ca nu m-am molipsit de la tine Cristina ca pun bota pe tine . Glumesc, normal

Cred ca incetul cu incetul se imprastie o adevarata paranoia in legatura cu bb2 (3). Nu stiu de ce am impresia ca se mai alatura in curand cineva gravidutzelor. Hai sa fie cu noroc

Gety, eu le-am cumparat copilasilor scutece de baie, fiindca aici la piscina te obliga, dar le-am luat si niste slipi speciali, dulci de tot, care la fel retzin "problemele mari" si sunt si f. estetici. Chiar, tb sa vad daca li se mai potrivesc, pt ca in septembrie o luam si noi din loc spre litoral. Cand ii scot din apa, clar, poponetzul gol sa se mai aeriseasca.

O seara linistita va doresc!

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

A, si sa nu uit multzumirile de rigoare celor care ne-au vizionat si laudat !

Lili, daca tot te-ai indragostit asa rau, pune-te pe treaba si fa o fetitza, promit ca in cazul asta itzi rezerv "una bucata geaman"

cristina, intr-adevar, dupa ce mi-au pus copilasii in bratze, eram in delir - desi cred ca mai mult de la anestezie

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Cafeluta e gata! Va astept!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vin si eu la cafea, ca dupa aia mergem la dr. sa ne faca o verificare inainte de plecare si sa ne mai spuna ce medicamente sa mai luam cu noi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput