Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrix spune:
[quote]Originally posted by GETY
Ma credeti ca mi-am facut si eu un test de sarcina azi? O sa ma credeti nebuna. Am un fel de menstruatie, dar parca nu s-a vazut si peste sarcina, dar ma simteam cam moale, m-au durut si ochii azi noapte, de nu-i puteam tine inchisi... si tot asa... si a iesit negativ.
e de bine sau de rau ca a iesit negativ?
Beatrix si Eric
beatrix spune:
...adevarul e ca in ultimele zile mi-am tot amintit ce frumos a fost cand eram gravidutza! cred ca am picat in butoiul cu melancolie!
Beatrix si Eric
CristinaGoji spune:
Gety - ai grija, ca poate fi contagioasa treaba asta
beatrix - sunt destul de mari. Mai bine ti le trimit prin messenger sau skype. Trimite-mi PM cu id-ul si maine de dimineata ma pun pe treaba.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
CristinaGoji spune:
Mai fetelor, eu cred ca semnatura mea v-a cam facut pofta si voua Ia treceti la treaba Sa vedeti ce fain va fi, nici nu va trebui sa ne mutam la Odisee, ca o deschidem aici, la noi
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
GETY spune:
Beatrix, si eu mi-am dorit al doilea copil, ca oricare alta mama, dar am deja 33 de ani, sotzul 36, avem o rata la apartament pe 25 ani si doar 1 apartament cu 2 camere? Daca as face un baietel? In timp ii trebuie si lui camera sa. Si nu stim cat de mult o sa creasca salariile sau veniturile noastre sa ne putem permite mai mult. Nimic nu-i sigur, totul e foarte scump, cum a constatat si AdinaF.
Hai, ca bat campii de acum.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mamici care ati mai fost cu bebei la mare, eu daca nu gasesc pampersi din aia speciali, cum fac? O las la poponetzul gol, sau ii pun pampers obisnuit si cand o duc in apa i-l scot?
beatrix spune:
Gety, te inteleg!
la noi chiar e mai nasoala faza! nu stiu daca voi fi la fel de norocoasa sa-mi reuseasca iar fiv+icsi-ul, n-avem casa noastra si nici o sigurantza practic in tara asta!
cred ca de aia m-a apucat mai mult nostalgia ca nu stiu daca voi mai avea burtica vreodata indiferent daca vreau eu sau nu!
Cristina, da tu esti vinovata! dar ma bucur ca asa mi-am reamintit momentele de atunci!
Beatrix si Eric
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Floricel, si mie imi plac dulciurile de mor si orice ar fi pana nu termin punga de dulciuri sau pachetul de ciocolata nu ma las. Parca sunt un drog ptr mine. Apropos, de ceva timp m-am dat pe finetti cu biscuiti. Intind ciocolata pe biscuiti si asta fac toata ziua. Este durere.....
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
Eu mananc dulciuri doar de cand am nascut!
In sarcina am mancat mai putin ca de obicei, atunci mancam doar fructe cu placere maxima, insa de cand am nascut am mancat tone de dulciuri.
Cat despre finetti, sa vezi ce bine merge cu paine si lapte. Paine neagra, sa nu exageram totusi Si mai ales dupa ora 10 seara. Acuma ca sa nu mai mananc dulciuri, mi-am pus un bol de supa de fasole verde si multe alte legume; mi-e o foame seara... de lup!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Cristina, sa dea Domnul sa ti se alature cat mai multe mamici de bucurii si sa impartasiti clipele unice impreuna. Acum mi-aduc si eu aminte ca am luat un stetoscop de la spital sa o aud pe Maria in burtica. Asta era pe la 16 sapt. de sarcina, iar pleoscaitul care se auzea si care ziceam eu ca-i de la Maria care inoata in lichid, era de la matzele mele, chiar asa mi s-a spus. Mamaaa, ce dezamagita eram. Eu eram convinsa ca auzisem copilul.
GETY spune:
Haideti, ca-mi mai aduc aminte si va mai spun.
Acum astept sa treaca trenul spre Mangalia (ca se aude, calea ferata e aproape de blocul meu) si visez la mare.