Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 29
Annisia spune:
Fetelor, ce inseamna cand incepi sa elimini dopul? Eu am o varianta, dar vreau sa aud si parerea voastra...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Carmenita spune:
Am fost la doctor si sunt tare dezamagita ca bebe nu e un lungan ca tati. Lungimea femurului este doar de 30 de saptamani si noi avem 32. Restul e in parametri normali. Bine, daca seamana cu mine, eu am fost tare mica la nastere, am avut 2.600 si lungimea nu se stie, dar mamaia imi zicea ca eram cat o lingura de lemn, am fost foarte mica. Deci eu am fost un copil micut si nici acum nu sunt prea mare, am 1.60. Medicul m-a linistit si mi-a zis ca e normal, si ca nu iese din grafic, dar eu am fost dezamagita. E normal, oare? Care mai aveti bebici micuti?
Sabina, tu ziceai ca faci bebei micut? Bebe Gheo cum este? E in grafic?
I-am povestit lui tati pe internet si m-a certat ca el se bucura ca nu e bebe asa desirat ca el (tati are 1.90), ca lui i-ar fi placut sa fie mai mic de statura. Si ca o sa fie media dintre noi, tocmai bine.
Probabil ca fac valuri de prisos, cum fac eu de obicei. M-as mai duce la un eco, la cat sunt de nebuna.
Mariilor, cum sarbatoriti azi? Ce mancati bun?
Carmen 32+ Andrei
sim_stoian spune:
"Pierderea dopului gelatinos. Odata cu coborarea capului copilului, si cu dilatarea in consecinta a cervixului, la un anumit moment dat dopul de mucus care sigila canalul cervical se desprinde astfel ca poti simti acest fenomen ca pe o scurgere mai mult sau mai putin gelatinoasa insotita sau nu de pierdere de sange. Aceasta sangerare poate fi datorata ruperii unor mici vase de sange de la nivelul colului care incepe sa se dilate. Pierderea dopului poate sa aiba loc oricand, de la cateva ore pana la cateva zile sau chiar saptamani inainte de declansarea nasterii. Atentie, daca scurgerea este de o culoare rosie aprinsa, probabilitatea ca aceasta sa fie un semn ca ceva este in neregula (in special cu placenta) este foarte mare, asa ca trebuie sa-ti anunti imediat obstetricianul."
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Mirela, degeaba iti spun eu ce greutatea avea bb la 37 sapt pentru ca are un avans de 3 saptamani, adica ecograful imi arata 40. Cand am fost la 35 sapt si 5 zile arata de 38 si avea 3200. Daca doctorul ti-a zis ca e OK, atunci e OK.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
La mine e gelatinos si are firishele de sange... Asa stiam si eu. Multam fain Sim!!! Deci nu inseamna nimic... Pot sa stau linistita...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Annisia
La mine e gelatinos si are firishele de sange... Asa stiam si eu. Multam fain Sim!!! Deci nu inseamna nimic... Pot sa stau linistita...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
ce zici tu acolo? Il pierdusi?
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
M-a pocnit somnul. Ma bag in pat, apar peste cateva ore.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Yap, il pierdui... Da azi nu am chef sa nasc... Daca vroia sa vina mai de dimineata era ok... Acum sa astepte pana o sa am eu iar chef... Parca vad ca nasc pe 17, cand e Nayel plecat deja... Asa am eu noroc pe lumea asta...
Eu ma bag la somn. Sa fiti cuminti burtoaselor!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
mrl_dumitriu spune:
Sim,multumesc pt.raspuns.Ai dreptate,nu ma mai injrijorez,dr.a zis ca e ok.Ne facem noi mari!
Mirela si bb!
danielaradu spune:
annisia pai dak ai pierdut dopul se paote sa vina bb
o prietena de a mea a pierdut dopul in aceeasi zi in care a nascut si alta l-a pierdut cu o spat inainte de a naste
34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png