Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 30
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
La mine e gelatinos si are firishele de sange... Asa stiam si eu. Multam fain Sim!!! Deci nu inseamna nimic... Pot sa stau linistita...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
zuza mai esti si mai stai si relax.
esti tare,zau...
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielle02 spune:
mirela nu iti fa griji iubita,cred ca si bebelusha mea e mai micuta.las` ca ii facem noi mari
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Yap, il pierdui... Da azi nu am chef sa nasc... Daca vroia sa vina mai de dimineata era ok... Acum sa astepte pana o sa am eu iar chef... Parca vad ca nasc pe 17, cand e Nayel plecat deja... Asa am eu noroc pe lumea asta...
Eu ma bag la somn. Sa fiti cuminti burtoaselor!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Pe mine m-a luat tremuratu' doar citind si tu te culci linistita??
Vezi poate te trezesti ca te trage Yannis de tzitzi sa-l alaptezi
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Pupici rapizi, pana nu inchideti capitol. Nu am apucat sa citesc nimic, vad ca ati terminat capitolul. Voiam sa va spun ca sunt ok, nu am nascut, am avut doar musafiri.
A venit mama, cam suparata, dar ne-am impacat. Nu prea pare sa fi inteles ce am discutat ieri, dar ce sa zic, azi e sarbatorita ca si Alex. Ocazie cu care va multumim din suflet pentru urari.
Uram si noi sarbatoritilor de azi:
La multi ani! Multa sanatate si numai bucurii! Pupici speciali puilor sarbatoriti azi.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andries spune:
Ei hai ca poate nu nasti azi Annisia. Eu una, la Victor am supravegheat dopul ala de mi-a venit rau si tot nu mi-am dat seama cand l-am pierdut. Cica il pierdusem cu mult inainte sa nasc. Cascata mai eram
Andries
Roxana_G spune:
Sabina Y, te inteleg si cu plangerile tale. Nici la mine nu strange dupa el, ba chiar ma mai aleg cu observatii ca nu e ordine. Dar eu ii las ostentativ lucrurile aruncate si cand are nevoie de ele sa le ceara. Acum cu contractiile ce am mai vazut bunavointa. Dar sigur suntem si noi mai sensibile.
Alinus, cu mama deja m-am impacat, dar...Bona nu gasesti asa usor, eu nici nu stau in oras si problema este cu drumul. Iar socrela mai are un nepot de crescut. In fine, vom vedea de acum acolo. Medicul meu nu mi-a facut tuseu nici data trecuta, dar pe masa tot ma pune sa pipaie burta.
Legat de doctor, vineri ma duc. Atunci m-a chemat. Are garda si azi, dar azi e prima lui zi in spital. Asa ca nu am vesti de la consultatie.
Rox 37+
Roxana_G spune:
Emma
Daniela, eu am arsuri crunte, la un moment dat trecusera, dar am luat-o de la capat.
Pinacolada, cred ca te-a enervat Herghe, si eu mi-as fi iesit din minti. Si Badiu cand a plecat a tot zis ca nu am nevoie de nimeni pana vine, dar de gura mea mi-a dat si un contact. Eu nu am mai facut decat secretie si culturi la 36 saptamani. In rest, cele de sange numai la 32-33 sapt.
Rox 37+
Roxana_G spune:
Crishtina, eu am avut niste contractii dureroase noaptea si visam ca nasc. Cand m-am trezit chiar ma durea burtica.
Bernix, eu am inteles o chestie din povestea de ieri, ca nu se va schimba si trebuie oarece eforturi sa nu mai ajungem la conflicte. Azi ne-am impacat, dar sigur nu a inteles de ce m-am suparat. Vise cu nastere am si eu, eu insa ma cert cu asistentele in vis.
Revin, Alex cica nu vrea sa stea cu mine si pleaca la bunici. Ma duc sa ii fac bagaj.
Rox 37+
Roxana_G spune:
Danielle, cum mai esti cu durerile? Cam asa am si eu in general noaptea.
Carmenita, cum a fost la doctor azi?
Luy, azi sunt bine, imbuibata de tort si prajituri.
Andries, doamne ce ai patimit si tu. Eu am stat numai eu cu Alex pana am revenit la serviciu, pentru ca mama nu poate fizic, are operatii pe coloana. Insa acum e usor, Alex nu trebuie carata, oricum nu e la fel sa stai 11 ore cu un bebelus. Dar cu bona e greu ca nu vine nimeni aici la mine la tara. De aceea gasesc asa greu. Nu mi-am pus sperante la prea mult acum, si nici nu am cerut prea mult, decat aceste saptamani cand nu era medicul sa ma ajute cu Alex. Mai mult nu sper si nu imi fac iluzii, insa nici nu voi gasi imediat o bona disponibila. Dar ai mare dreptate cu independenta, si eu am observat suparari si santaje de genul asta atunci cand sunt in nevoie. In rest nu.
Rox 37+