Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
La multi ani, giaserbu !
Sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos, frumos si cuminte !
Fetelor, abia acum am terminat de citit ce ati scris de la ora 17 si pana acum... Sunt varza de oboseala, asa ca imi cer scuze ca o sa fiu laconica. Insa efectiv mi se inchid ochii si nu stiu cat de coerenta voi reusi sa fiu...
Roxana si Carmenita imi pare rau pentru problemele pe care le aveti cu parintii/socrii... Din pacate lucrurile acestea sunt frecvente si nu ne ramane decat sa ne straduim sa trecem peste ele. Este greu, stiu, pentru ca daca stai sa te gandesti parintii ar trebui sa fie primii care sa-ti ofere sprijin, si de multe ori se intampla ca multe probleme sa apara tocmai in relatia cu ei si asa, in loc sa obtii un sprijin, obtii stress si suparare... Ce sa facem, suntem oameni cu totii si probabil facem greseli si unii si altii si uite asa apar probleme de comunicare. Acum insa este momentul sa ne mobilizam pentru puii nostri, in aceste momente ei sunt cei mai importanti. Sunt convinsa ca fiecare vom gasi in noi resursele necesare pentru a depasi orice dificultati. Pentru ca suntem puternice ! Pentru fiecare dintre voi, burtici, care a experimentat asemenea probleme : si
Luy 37+ cu
Bee spune:
Buna fetele.
Am reusit si eu sa ajung acasa, dupa cosmetica + papa la restaurant cu fetele. Am culcat copilul, am facut bagajele pentru mare, asa ca de mine nu mai auziti cateva zile bune. Nu nasc, eu sunt fata cuminte, dar merg la mare. Offf si ce chef n-am.. O sa treaca si asta. Sper sa-i priasca piticutei mele mici.
Sa fiti cuminti cat lipsesc si daca chiar nasteti sa aveti parte numai de copii sanatosi si frumosi si de o refacere rapida! Bafta multa la toate viitoarele mamici ("curaj gaina ca te tai", ceva de genul asta, nu?).
Bee 31+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
luy spune:
Betty, ne pare tare rau si noua ca n-ai mai ajuns, ne-ar fi placut sa te cunoastem "in carne si oase" si in formula 2 in 1
Intelegem emotia viitorului tatic, asa ca absenta ta este motivata. Va trebui sa-ti iei revansa cand vom organiza o intalnire mamici+bebei. Atunci sa vedeti ce agitatie vom crea !!!!
A fost foarte frumos la terasa, pana la urma am fost 6 : Sim , Teodora , Bernix , Prisi , Bee si eu. Foaaarte relaxant... Intr-adevar, nici una nu eram stressata de nastere in momentele alea. Am vorbit cate in luna si in stele... Multumim Teodora, tu ai fost capul rautatilor , datorita tie am petrecut o seara placuta, tu ai fost cu initiativa
Sim pare foarte relaxata, se pare ca deja e pregatita psihic pentru intalnirea cu bebe Stefan ( sau poate nu constientizeaza ca va fi foaaaarte curand )
Luy 37+ cu
luy spune:
Tomasa, la tine absenta a fost de asemenea regretata, credeam ca vii sa-ti scoti parleala de la inghetata de data trecuta. Pacat ca n-ai mai putut nici tu ajunge, dar promitem ca te mai invitam si alta data, cand conditiile vor fi mai favorabile si pentru tine. Inca o data, ne pare tare rau ca n-ai mai putut veni
Roxana, sa stii ca inainte sa plec spre terasa am vazut mesajul tau prin care rugai sa mancam si pt tine. Sa stii ca m-am sacrificat eu si am mancat un papanas si pentru tine ( nu stiu daca iti plac, eu oricum am mancat pt tine ). Si acum am mai mancat si o felie de pepene verde care zici ca mi-a ramas in gat, deja am exagerat in seara asta...
Hai ca-s varza, ma duc sa incerc sa ma linistesc in pat.
Va pup si va doresc somn usor !
Luy 37+ cu
andrruzza spune:
Roxule, vezi partea buna a lucrurilor, chiar daca mai sunt si zile ca cea de astazi, tot ai ajutor! Pe noi nu ne ajuta nimeni, ai mei sunt in provincie si nu-mi place sa-mi stea cineva pe cap, socrii nu mai sunt. Rares de cand s-a nascut n-a stat decat cu mine si Bogdan, din martie mai merge pe la cresa, in ultima vreme tot mai rar. Vine si bb2 si voi fi singura cu un nou nascut si un nazdravan de 2,6 ani. Eee?? Greu, dar voi face fata, stiu ca pot E adevarat, sotul ma ajuta enorm, dar asha dupa ora 19-20 cand apare de la lucru. Asa ca, capu' sus si uita micile incidente
Da, asa cu IR-urile astea, zise Iosup marite la varsta asta a sarcinii. Naiba mai stie!
Mirela, bine ai venit si nastere ushoara. Stiu ce inseamna o sarcina cu probleme, dar... mult a fost putin a mai ramas!
mishuta
30sStefania
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Ana, pfiii, iar am incurcat borcanele. In afara ca stau prost cu nervii, stau prost si cu memoria si cu concentrarea.
Mishuta, cum sa nu te auzim? Cam asa cred ca ne simtim toate. Incearca sa nu te rasucesti in pat, sa te ridici in fundulet si apoi faci rasucirea. Direct de pe o parte pe alta este crunt. Ce iti veni tie sa vorbesti de nastere, abia ai 36 de saptamani, eu zic ca bebelina mai sta sa terminati ordinea, dar nu te obosi tu prea tare.
Betty, mai ai numai o zi, maine? Ma emotionez si eu...parca am o stare de agitatie cand ma gandesc.
Luy, ai fost destul de coerenta si ne-ai incurajat foarte frumos. Hai la nani! Multumesc ca ai mancat si pentru mine...sa ne fie de bine.
Sim, somn usor! Daca se intampla ceva maine astept sms...ca doar eu am pariat pe tine. Si al meu se uita la meciul cu Dinamo, la scandal cu Alex pe TV.
Bee, concediu placut si sa auzim numai de bine!
Andruzza, multumesc de incurajari. O sa trec si peste asta, dar era mai bine cu ajutor.
Gata, inchid si eu sandramaua ca azi nu am dormit la pranz. Iau No Spa si la nani. De maine de la ora 7 am medic in spital.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
andrruzza spune:
tomasa, desi am trecut printr-o cezariana, acum am aflat si eu din povestirea ta cam cum decurg lucrurile in timpul "actiunii" Eu am facut anestezie generala, nu stiu nimic, evident. De data asta o sa solicit rahianestezie, sa iau si eu parte la eveniment. Treaza!
andrruzza spune:
mirela, eu am facut, cum am mai zis, generala! M-au trezit in blocul operator, apoi m-au dus la terapie intensiva unde am stat pana a doua zi dimineata. M-au mutat la salon si abia dupa amiaza m-a anuntat o infrmiera ca o sa merg la alaptat. Sa fie ea sanatoasa, m-am infiintat la alaptat atunci dimineata, sustinuta bine de Bogdan. Si da, cu cat umbli mai repede, cu atat mai bine. Eu m-am refacut rapid. Am plecat din spital a patra zi asa cum am venit, nu ziceai ca am trecut printr-o cezariana. Si eram categorie grea, adica +20 de kg dupa ce am nascut
Nu-ti fie frica(Sincer la prima nastere nu am avut timp de frica, dar acum parca ma incearca si pe mine teama. Ramane intre noi, secret )
andrruzza spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi. Viata lunga si frumoasa!
danielle02 spune:
piciulika
moldoveanca m-am dat cu pudra.poate o sa treaca!
roxana sa nu mai fii suparata!
noapte buna burtici
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici