Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 14
danielle02 spune:
era sa uit...
la multi ani !!! ptr. toate Mariile de azi !
sa fiti fericite si iubite !
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Piciulika spune:
Ca bine zici, Dani:
La multi si fericiti ani voua, Mariilor!!
CE ZI FRUMOASA!
Piciulika 32+ Michael
Gabriela77 spune:
Of, Roxana, nu ai innebunit tu deloc, dimpotriva altii nu au pic de intelegere….Imi pare tare rau ca te-ai necajit asa!
Ana, sa vii cu vesti bune de la eco! Ce curajoasa esti! Hai ca mai e chiar putin!
Tomasa, faci sa para totul asa de usor si firesc…Dar asa esti tu! Uite de la mine
La Multi Ani din suflet tuturor celor care se sarbatoresc maine!
Gabriela 35+ Sara
devylla spune:
Offf Rox,te inteleg asa bine.Sper totusi sa te impaci cu mamicul tau.Si sa nu mai aveti astfel de conflicte.
Eu sicer,imi lipseste mama mai mult ca orice,a trecut un an de cand nu am vazut-o...vine in septembrie.Insa asa cum imi lipseste,asa imi este si teama de cum vom convietui impreuna.Pentru ca este o persoana f dificila...si imi e ca am sa rabd eu cat pot si apoi ma vor lasa nervii.
Si eu sunt in ultima perioada plina de nervi,ma enerveaza al meu ca s-a laudat ca isi face curat in lucruri in liberele astea si n-a facut decat sa ma ajute sa mut televizorul si o masa dintr-o camera in alta si sa isi impacheteze hainele care le-a lasat intinse pe parchet in dormitor de doua zile...e greu sa le bagi in dullap nene.Dar eu nu stau sa mai strang dupa el...Strang ce ma deranjeaza,ca oricum daca la maica-sa acasa e dezastru,cum sa il obisnuiesc yo sa fie ordonat??
Si asa imi vine sa il fugaresc cu o tigaie...dar imi zic ca sunt yo nebuna si exagerata cu nervii...dau vina pe hormoni.
Sa il vad cand s-o naste bebelina...ca se tot lauda ca va face si drege.Yo de una singura si munca si copil nu voi fi in stare...sunt curioasa cum va arata casa atunci...
Na,ca mi-am varsat si yo amarul aici...dar cred ca majoritatea trecem prin situatii similare.
No am fugit...ca cum spuneam,am de strans pe aci.
Sabina Y. 35+
japonia prin ochii unui amator
prisi spune:
'neata
Aerpeju La multi ani! numai bucurii si nastere usoara
La multi ani ! tuturor Mariilor
Rox sa-ti traiasca pitica La multi ani!
eu am avut o noapte tare naspa, am dormit super prost, bebelina a dansat toata noapte ( se pregatea sa sarbatoreasca)am mainile super umflate
ma duc in pat sa vad daca mai pot dormi un pic, altfel cred ca o sa chinui azi pe cineva
poze
37+ Miruna
mami25_7 spune:
'Neata si de la mine!LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIOARELOR!
Eu azi merg la Tutu,abia astept intalnirea cu bb David,sper sa fie totul bine si bb in grafic.
Intru cand vin sa va povestesc ce si cum,sper sa stabilim detalii in legatura cu nasterea,mai ales ca as vrea cezariana.Mai tarziu voi trece pe la biserica,am sa ma rog pt fetele care urmeaza sa nasca in curand.Va tin pumnii!
33+
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Venit si eu. Iar am stat 9-16 la birou - yo nu-s normala!
Si iar ati sciiiiis...! O iau catinel.
Adimercedes - sanantate multa sotzului!
Si merci mult de Things & My Way: ce surpriza super!!! Such good mood... si meditative... imi face pielea de gaina.
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika, multumesc mult de urari. Ieri pm l-au externat. Adica l-au tinut doar 1 zi in spital. Am ramas masca la cat de organizati sunt. Acum e acasa, in recuperari, se da el viteaz, dar e cam tuflit, ca doar e operatie serioasa. Oricum, aseara nu a vrut sa ma lase sa ma duc singura la ultima clasa de prenatal si a insistat sa vina cu mine. A vrut sa vada si el cum si ce va fi cu bebe DUPA nastere. Desi, dupa ce am ajuns acasa a cam suferit, ca s-a obosit cam tare alea 2h si a inceput sa il doara operatia.
Oricum, saptamana asta e in concediu, deci sta acasa sa se refaca.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
danielaradu spune:
neatza fetele
la multi ani mariilor si sotilor mariani
raportam si noi: am dormit bine cu exceptia faptului ca in fiecare seara visez ca nasc ,,,, am laut-o razna rau
am terminat de aranjat pt bb , am facut bagajul acum asteptam
sper ca sapt viitoare la control sa imi zica ca e totul bine si ca bb mai sta un pic
eu o simt acum pe bebelina doar in partea de jos a burtii voi?
aaa si am arsuri grave si o stare de voma de nedescris
a mai patit cineva una ca asta?
si de cate ori ma ridic din pat am impresia ca o sa 'cada" ceva si cateodata ma doare inauntru
a patit-o careva?
34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
aeperju spune:
quote:
Originally posted by prisi
'neata
Aerpeju La multi ani! numai bucurii si nastere usoara
La multi ani ! tuturor Mariilor
poze
37+ Miruna
Multumesc frumos! Sarbatoresc si numele si nasterea! Asa ca...dam drumu' la distractie!!!!!!!!!!
Emma
sim_stoian spune:
Buna dimineata! Cam liniste pe aici. Abia am facut si eu ochi, am dormit chiar bine.
La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de azi!!!
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze