Mamici de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Betty curaj si multa multa bafta sa ai un bebe frumos si sanatos.
Sper sa ajungi acasa pana plec eu la spital.

sa aveti grija de voi.noi suntem ceva mai bine sa vedem cum va fi la noapte.

va zic noapte buna.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 6 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaa, asa e bine. Desi aici pe forum nu par linistite.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pup si eu si va doresc noapte buna si linistita! Si asa v-am incarcat cu supararea mea...sa vedem ce o fi si maine. Macar de maine pot sa nasc si nu ma mai tem de contractii. Le voi infrunta cu curaj.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, . Ne-am relaxat, a fost foarte placut. Chiar mi-a prins foarte bine intalnirea. Poze nu am facut nici de data asta, asa ca o sa ramai doar cu povestea. Am papat, am discutat, am zapacit chelnerii. Exact de asta aveam nevoie.
De acum pot sa nasc linistita, daca am papat inghetata aia.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si acum, ma duc la somnic. Azi nu am putut sa dorm la pranz si am de recuperat. Desi sotul se uita la meci Dinamo - Lazio...
O noapte buna, linistita si cu somnic va doresc si eu.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, eu stau in Ghencea, nu in Otopeni. Ca daca stateam in Otopeni, te "calcam" de mult.

Fetelor, ma bucur ca v-ati simtit bine la terasa.

Noapte buna

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Of, pe mine vad ca nu ma baga nimeni in seama! Si eu vreau sa ma plang cu toata gura cuiva si n-am cui! Si eu sunt irascibila si plang din orice, ma dor picioarele si spatele iar noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta zici ca am saci cu nisip de dezlipit de pe pat.
Si mie mi-e frica de nasterea apropiata, de fapt nu neaparat de nasterea propriu-zisa (o sa fie ceza) ci mai mult ca ma va prinde nepregatita. Noi suntem, cum v-am zis mai de dimineata, cu casa dupa o mare varuiala, cu toate partoalele in saci si cu creierii varza! Deci nici prin cap nu-mi trece sa nasc acum si sa o aduc pe beba mea in calvarul asta. Dar sper ca ma va intelege si ea si va sta cat va putea de mult acolo!
Si unde pui ca mai avem si tot felul de vizite, taman acum dar fara nici un ajutor
eh, asta e!
Va pupacesc pe toate si ma intorc sa va citesc si eu din urma , ca ati scris ceva de dimineata!

Mih
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Noapte buna copii!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noapte buna, burtici! Sa nu nasteti pana dimineata!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu am mai ajuns. Am facut ultimile cumparaturi iar cand am vrut sa imi las sotul acasa nu prea a tinut. Era asa de emotionat incat nu am rezistat sa il las singur.
Va pup si imi pare rau

betty 78

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput