Dr. Nayel - CF2 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Annisia
Parca mi-am spus eu povestea prin tine!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Annisia

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ochi albastri , da merg la Nael desi am fost doar o singura data pana acum la 6 saptamani. Inca nu m-am hotarat daca raman la el sau merg la dr. cu care am nascut pe Mihnea, Ion Ionut de la Giulesti. Dar sincer Giulestiul imi ridica parul pe mine atat de infect e.
Acum am 12 saptamani si sper sa ajung cu bine la 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carmina, eu nu am o parere excelenta despre Ion Ionut... Cand am pierdut lichid, prin luna martie, eram internata la Giulesti. Pe atunci, fiind pacienta doctorului Albu. Aveam in salon o tipa care pierdea multe cheaguri de sange si frisoane la greu, insotite de febra. Pe la 2 dimineata incepe tipa sa strige sa-i chemam o asitenta de urgenta ca ea se simte foarte rau. Tremura saracuta de se zguduia patul cu ea. Vine o asitenta care nu reusea sa-i puna o perfuzie si i-a spart venele de era vanat peste tot. Apoi apare si desteptul tau de doctor cu o fufa de asistenta si un rezident dupa el. Se hlizeau de mama focului si stateau sa se uite cum ii sparge aia venele, bietei fete. Plus ca tremura infiorator si urla de speriata ce era. Astia asculatu muziva de la radio si comentau ca ce calumea e Vaia con Dios, care canta in momentul ala. Nu m-am putut abtine si i-am facut cu ou si cu otet. La care ala a mai dat doua indicatii si dus a fost. Cert e ca tipa a si pierdut sarcina a doua zi... Cum naiba sa te lasi pe mana unui astfel de imbecil?
Si tot cu desteptul asta a nascut o verisoara de-a mea. A lasat-o sa se chinuie pana a luat Alina a mea toate asistentele la bataie, ca urla de durere si nu o baga nimeni in seama. Asa ca sa ma lasi cu Ionul tau...
Nici Nayel nu e super truper, dar macar e om si nu isi bate joc de pacientele lui. Sta de vorba cu tine, iti explica ce si cum, te tine minte si iti inwspira multa incredere.Ceea ce eu cred ca e extrem de important.
Decizia iti apartine, desigur. Eu nu zic sa sari acum pe Nayel. Poti merge la alt doctor. Dar mai gandeste-te in privinta lui nea Ion ala de la Giulesti...
Multa sanatate si sarcina usoara iti doresc!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor somati? Daca e nea Nayel in concediu, v-ati luat si voi liber? Hihihihihihi....

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Carmen te faci nayelista? gata, il lasi pe Ionutz? tot acelasi motiv l-am avut si eu: nu imi placea giulestiul. si eu si Ana am nascut cu Nayel. pupici!

Annisia de 8 ani incerci? pai fata mea, tu nu ai mai mult de 20 ani! esti taaaaanaraaaa si fruuuumooooasa!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am mai intrat si eu aici la voi ... de altfel va citesc mereu, ca fosta pacienta a lui Nayel - baietelul meu a implinit anul acesta trei ani !! Va doresc sanatate multa si voua si bebicilor vostri si aspirantelor sa isi vada visul cu ochii si sa devina mamici cit mai curind !
Si un gind special pentru o fata speciala - Blueeyes !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Helenutza, multam de aprecieri!!! Am 29 de ani... Mai aveam putin si ieseam din schema, de unde atatia 20 de ani??? Imi doream foarte mult sa fiu o mama cat mai tanara. Parintii mei m-au facut la 30 de ani si tot timpul am simtit diferenta asta de varsta. Probabil ca ai mei copii (vreau 3) o vor simti si mai rau, avand in vedere cat de rapid evolueaza lumea in care traim... Imi e teama ca o sa fiu defazata rau de tot. Deja s-au schimbat enorm lucrurile fata de cand eram eu copil. Mie mi se pare ca am avut o copilarie mult mai frumoasa si mai linistita, copiii din ziua de azi sunt zbuciumati rau. Noi cu trei pietre langa noi eram fericiti - bagam o frunza, un sotron, o Tara, tara vrem ostasi!!! Astia vor role, biciclete, ATV-uri, calculatoare, reviste, jocuri cu varcolaci si monstri - numai aberatii. Ca sa nu mai spun cand vad ce desene animate urmaresc... O singura data am stat sa ma uit la un desen pe Cartoon. vai de capul meu, am zis ca vars si nu alta... Era o vaca urata rau, care injura, fuma, tragea basini, voma, isi scotea maclavaisul din nas. Doamne fereste! Eu nu stiu frate, zau, cum se pot uita copiii la semenea porcarii si cam ce invata ei din toate astea????!!!!! Si tine cont ca ma consider o femeie (bine, sa fiu sincera nu prea ma vad femeie, eu tot o fata ma simt si ma oftic rau cand imi spune cineva sarut mana sau imi vorbeste cu dumneavostra...) super moderna si deschisa la minte. Am viziuni largi si pot accepta multe, dar iote ca in materie de copii prezentul asta dubios ma cam depaseste....

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alice iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
Ce baiat mare ai,sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!Poate ii faceti vreo surioara?

Annisia

Shine ce mai faci?Tragi chiulul?Nu mai pui niste poze cu Alexandru?Imi place la nebunie sa ma uit la poze cu copilasi,poate se ia si la mine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

he he, Mirela, m-ai prins fix in ziua in care am mai dat si eu pe aici.
poze noi nu am mai pus nici pe site, din lipsa de timp.
am avut iar toata gasca de copii la mine, si era bataie pe calculator... in afara de cartoonnetwork . com nu vedeam ni'ka

fetele.

ma duc sa pun bateriile la incarcat sa ma execut cu niste poze.

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput