Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
blueeyes2003 spune:
Annisia mersi pt raspuns!Ce mi-ar placea sa fiu ruda cu Nayel,m-as simti mai in siguranta!
Sunt cu ochii pe tine sa facem mare galerie cand vine Yannis!
Multi pentru fetele mele dragi!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
blueeyes2003 spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
Annisia tragi chiulul?Cum e,cat mai are bebe Yannis de stat in burtica?Am vazut ultimile poze cu tine,numai burta-i de tine!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
carminabulina spune:
Buna seara!!!
Am intrat intr-un suflet aici sa va intreb daca stiti ceva de nael ca de o saptamana sun la cbinet si nu raspunde nimeni si m-am mai linistit sa aflu ca e in concediu.
Deci si "scorpia" este in concediu de nu raspunde la telefon.
Eu am fost la el la 6 saptamani si de atunci am mai incercat la 9 pe urma am plecat la mare si acum incerc iar si ma ingrijorasem.
Stie cineva cand se va intoarce din concediu?
ayna spune:
Buna.
Eu stiu ca se intoarce pe 4 septembrie, confirmat de o verisoara care a nascut cu el joia trecuta.
blueeyes2003 spune:
Carmina mergi la Nayel?
Am vazut ca ai reusit sa ramai insarcinata dupa pierderea sarcinii de la inceputul anului,ma bucur pentru tine,felicitari,sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Bineinteles ca si "scorpia" este in concediu,pai se putea?
Ayna ce mai faci?Nu ai mai intrat de mult!
Mirela
ayna spune:
Mirela sunt tot in asteptare, intradevar nu am mai scris de ceva vreme dar cum nu am nimic nou am zis sa ma detasez un pic, si sa nu ma mai gandesc intruna la ce va fi daca va fi luna asta. Sincer am obosit atat fizic cat si psihic asa ca nici la doctor nu am mai fost din martie. Nu stiu ce o sa fac in continuare, asa ca lunile trec si tot in doi suntem. Am citit ca nici tu nu ai reusit pana acum sa ramai dupa ultima pierdere ,dar eu mai am un pic de speranta ca o sa vina si la noi candva.
Te pupic dulce.
Corina
blueeyes2003 spune:
Corina imi pare rau ca inca nu ai ramas insarcinata,dar nu-ti pierde speranta pentru ca intr-o zi sigur se va intampla.Nu lasa tristetea sa puna stapanire pe tine,mergi la medic din nou si vezi in ce masura poate sa te ajute,trebuie sa reusesti sa-ti implinesti acest vis!
Asa este,nici eu nu am mai ramas insarcinata,am momente in care simt ca nu mai pot,dar trebuie sa merg mai departe,sa nu ma dau batuta pentru ca timpul trece si daca nu ma ajut eu atunci cine o poate face?
Capul sus,draga mea,gandeste-te ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a reusi sa ai un copilas!Sunt sigura ca vei reusi!
Numai bine iti doresc!
Mirela
Annisia spune:
Off, da Nayel e plecat in conced... Mie mi-a spus ca se intoarce la inceputul lunii septembrie, dar nu stie exact cand... Sa sun la cabinet sa intreb... Hai ca mai e nitelus!!! Imi era mie frica sa nu nasc fara el, dar timpul a trecut repede si mai e putintel pana se intoarce nenea doctoru... Vad ca nu am ganduri de nascare si e mai bine asa. Numa sa nu creasca gugulanul meu prea mare si sa ma oblige sa intru la cutit, ca nu vreau de fel cezariana!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
blueeyes2003 spune:
Annisia hai ca mai e putin si vine Nayel din concediu si atunci poti rasufla linistita!De atunci poate sa vina bb Yannis cand doreste!Eu iti tin pumnii sa iasa lucrurile asa cum vrei tu si sa nasti pe cale naturala!
Mirela
Annisia spune:
Fetelor care nu reusiti sa ramaneti insarcinate, va dau un sfat din inima si din proprie experienta - nu mai incercati sa va schimbati destinul!!! Eu nu am ramas cu omul meu 8 ani insarcinata si ajunsesem sa credem ca sigur unul dintre noi nu poate sa faca. Ajunsesem sa fiu disperata, iar pe el il innebuneam de cap. In fiecare luna aveam impresia ca sigur am ramas. Apoi il dezamageam, dupa ce imi faceam testul... Ultima data nici nu m-am mai uitat la rezultat. A stat testul meu o ora in baie, pentru ca nici nu mai vroiam sa stiu ce zice. Ma gandeam ca iar o sa plang ore-n sir ca sunt handicapata si nu pot deveni mama. Ma saturasem de facut dragoste la comanda, de stat cu picioarele intinse pe pereti, de calculat ovulatii si zodii... Cand am vazut a doua liniuta, destul de palida, am crezut ca e o eroare si mi se parea nedrept ca destinul se joaca tocmai cu astfel de chestii... Am dat fuga la farmacie si am mai cerut unul, desi fetele mi-au spus ca sigur sunt, daca a aparut si a doua liniuta. Mi-am repetat imediat testul si plangand de fericire l-am sunat pe al meu. Acum imi pare rau ca m-am grabit, pentru ca peste numai trei zile era onomastica lui, Sfantul Ion si aveam mare petrecere mare. Ar fi fost super sa ma abtin si sa-i dau vestea la suflatul in lumanari. Iote ca nu putui. Eram atat de fericita si nici nu imi venea sa cred, incat simteam nevoia sa spun neaparat tuturor. Plus ca mi se parea nedrept sa nu guste si el din sentimentul ala dulce de implinire umana. Poate ca nu am gresit, nu stiu... A venit intr-un suflet acasa cu o sampanie fara alcool. Pe 7 ianuarie am anuntat pe toata lumea ca o sa fie unchi, matusi, bunici, nasi, prieteni de suflet pentru puiul ce avea sa vina. I-am lasat pe toti masca si a fost super...
Ne doream foarte mult o fetita (pe care sa o cheme Francesca). Mai ales tati. In saptamana 12 am avut probleme cu sarcina si m-am internat in spital. La echograf, doctorul mi-a spus ca voi avea un baietel. Imi doream atat de mult sa traiasca si sa fie sanatos, incat nu mai conta nimic altceva. Tati a fost nitelus dezamagit, dar am simtit ca il iubea la fel de mult ca si mine.
Iata ca lunile au trecut, cu bune si rele, cu speranta si compromisuri, cu multe kilograme in plus, celulita si vergeturi, cu distractie mai putina, plimbari si calatorii reduse la minim, dureri, contractii, tratamente etc, etc, etc... Cum se va termina aceasta lunga asteptare nu va pot spune momentan. Dar cel mai sigur cu un nou inceput....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare