Dr. Nayel - CF2 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
Annisia spune:
Blueeyes, ce se intampla cu tine de nu mai esti asa de activa? Tu care ne indemnai sa scriem si sa umplem capitol dupa capitol? Esti supa cumva? Ai niscaiva probleme? Sau doar lucrezi cu drag si spor la bebe???
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
blueeyes2003 spune:
Annisia mersi ca te gandesti la mine! Sunt bine,doar ca nu am noutati! Bebe se lasa cam mult asteptat!
Astept sa se intoarca Nayel din concediu si cred ca am sa-i fac o vizita.
Shine asteptam pozele! Nici pana acum nu s-au incarcat bateriile?
Va !
Mirela
alice2004 spune:
Multumesc pentru gindurile bune, Mirela ! Si as adauga un pies la mesajul meu anterior pentru tine - au am incercat sa fac un copil vreme de aproape doi ani, dupa care am renuntat la a mai calcula ... si atunci au aparut cele doua liniute pe test !!! Cred ca relaxarea si linistea sufleteasca sint aducatoare de ... berze !!!
Acum, daca ar fi sa mai fac un bebe, tot la Nayel as apela, dar io zic ca avind in vedere virsta mea si problemele cu tensiunea (care nu este neaparat sa apara si la a doua sarcina, dar nu vreau sa risc), ma opresc aici ! De altfel, Andrei este "ocupator" de tot timpul meu, asa ca va las pe voi sa va ocupati locurile la odiseea sarcinii !
Va doresc tuturor sanatate multa, bafta tuturor care incearca sa conceapa si pupici multi pentru mamici si bebici !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Helenutza23 spune:
Mirela nu fi suparici . o sa vina si la tine, o sa vezi, nu mai e mult. uite pun si io niste www.dropshots.com/elenapitu#date/2007-09-01/18:59:08" target="_blank">poze cu Horica, sa te uiti bine, poate "se ia" si la tine
Annisia baga-te repede, pana nu apare puiul, la concursul miss odisee sau asa ceva. io te votez, pe cuvant!
Elena + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
Annisia baga-te repede, pana nu apare puiul, la concursul miss odisee sau asa ceva. io te votez, pe cuvant!
Aha, sigur ca da... Exact ce-mi lipsea... Pai am vazut ca pe acolo fetele se dau cu nisip, pe malul marii, la peleul gol... Super fain... Eu ce sa arat? 30 de kile de sunci? Imi e rusine, zau...
Bine, ca sunt si niste tanti care se pregatesc sa plece la piata, dar e optiunea lor, le felicit pentru curaj!!!! Hihihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Vai, Helenutza, amu m-am uitat la Horia al tau. Ce flotari facea el acolo, de zor!!! Sa-ti traiasca minunea!!! Sa fie fericit, sanatos, norocos si imbelsugat!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
norocik spune:
Buna fetelor,
Inainte de a va scrie am stat si am citit absolut tot ce s-a scris despre dr cu scopul de a-mi forma o parere.Treaba e ca bebe strumf al meu are fix 16 saptamani astazi,iar pana acum am fost de 2 ori la Nayel,insa niciodata nu m-a intrebat de greutate,tensiune,etc.E normal asa,sau normal e sa stie chestiile de care intreb eu?
Plus ca nu mi-a fost intocmita nici o fisa personala sau ceva de genu'...stau si ma gandesc,el stie pe de rost toate detaliile despre toate gravidutele pe care le monitorizeaza?
E prima sarcina si habar n-am daca aceste lucruri sunt normale sau nu...help!
blueeyes2003 spune:
Helenutza ca baiat mare ai! E un scumpic,sa-ti traiasca!
Norocik bine ai venit printre noi!
Intr-adevar,Nayel nu are o fisa cu fiecare pacienta si nici nu masoara tensiunea. Acest lucru il poti face la medicul de familie lunar.Daca mergi la spital la control poti cere sa ti se masoare tensiunea insa la cabinet habar nu am.
Iti urez sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Mirela
norocik spune:
Multumesc de raspuns blueeyes.
Poate ca o fi un icut prea devreme eu neavand decat 16 sap,insa am inceput sa ma gandesc la modalitatea de nastere.Credeti ca e prea timpuriu sa aduc in discutie subiectul si cu el?O sa merg saptamana viitoare la control(apropo,nu mai vine nimeni de aici?.As fi vrut sa nasc natural daca se poate,dar o fi faptul ca sunt cam mica in bazin un impediment??
Am vrut eu sa merg de saptamana asta ca deh,nu mai am rabdare,dar am sunat la cabinet si scorpia a zis ca nu s-a intors din concediu si ca revine de luni...Apropo de scorpie,n-a mai gasit nimeni metode de imblanzire?
Daca se poate,va rog sa imi dati un pm cu cat se mai "daruieste" atat la o nastere naturala,dar si la o cezariana...plzzz,vreau sa-mi fac o idee...ms
Annisia spune:
Norocik, iti raspunde fata - NU SUNT NORMALE... dar asa e nea Nayel mai distrat din fire... Plus ca are niste gipane, BMW-uri, alte alea... Doar nu crezi ca si le-a luat din masurat tensiuni si cantarit gravide... De la el sa nu te astepti decat la o simpla echo. Iti arata manutele, piciorusele, fatza, sexul si te trimite acsa, sa revii peste o luna... De retinut, isi retine pacientele. Nu stiu daca au fost fete cu probleme la el si daca le-a tratat altfel???!!!! Oricum, e un om bun. Daca ai o sarcina fara probleme si niste persoane care sa te indrume suplimentar (alimentatie, tratmente, analize, echo 3D si d-astea), Nayel e doctorul care te linisteste, te asculta, iti explica, iti da incredere ca totul va fi ok... Cred ca este un om excelent de care ai nevoie in clipa cand nasti...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare