Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by cortez
As incerca sa il bag la meditatii la engleza, dar parca nu ar strica si la matematica. Stiti cumva din ce clasa se incep inmultirile si impartirile? Ca de obicei programa este dupa bunul plac, am auzit copii care au facut inmultiri si impartiri la sf clasei a IIa, in schimb am o cunostinta invatatoare care spunea ca vor face din clasa a IIIa..ce este asa debandada in invatamant nu poate exista o regula pentru toti?
Probabil ca in clasa a 3-a, dar asa cum Oana a inceput sa scrie pe caiet dictando de la 1 aprilie s-ar putea sa nu fie nici o regula.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by cge
Buna!
Si noi suntem in a doua saptamana de scoala.
Lui Victor ii place, are o invatatoare tare draguta, si sunt numai 10 copii in clasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Felicitari pentru acomodare.
Lala_D spune:
Cristina au scris deja pe caiet dictando ?
Noi de Paste de abia am trecut pe tip II
, dictando ...cred ca de Pastele viitor ![]()
Felicitari lui Victor pentru acomodare 
Despre meditatii : a face ore particulare la engleza este minunat pentru persoanele care isi doresc ca piticii sa aprofundeze limba dar la matematica nu cred ca este cazul in clasa a II a ( parerea mea).
In mod normal inmultirea face parte din programa de clasa a III a dar ramane la latitudinea invatatorului daca nivelul clasei ii permite pot in semestrul II sa inceapa primele notiuni.
Edit : La multi ani de Sf Maria 
!!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
Laura XXX spune:
Multumim
Lala_D pentru listuta!
Raman acestea trei: credinta, speranta si dragostea.
cge spune:
Cristina, multumim de felicitari.
Nu mai stiu daca am apucat sa te felicit ptr. absolvirea celei de-a doua facultati. Toata admiratia ptr. rabdarea si perseverenta ta.
Lala, merci frumos ptr. modificarea listutei.
Cand poti, adauga si la Victor Scoala Guy-Drummond Montreal.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
cge (Cristina)
Mi-a facut f.mare placere ca am reusit sa te cunosc si in realitate, nu numai virtual
. Sinteti o familie superba, si parintii ca parintii (tineri, frumosi, plini de energie), dar copilasii sint adorabili: Anca este o frumusete de fetita, vesela si jucausa iar Victor un "domnisor" deja, frumusel, f.bine crescut si foc de destept.
Sa va traiasa si sa aveti numai noroc in noua voastra viata! 
P.S. Noi mergem in continuare in parc, pina da frigul...Lipsim doar in zilele cind nu terminam lectiile la timp...Oricum te sun sa mai vorbim.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Cristina au scris deja pe caiet dictando ?
Noi de Paste de abia am trecut pe tip II, dictando ...cred ca de Pastele viitor
Mi-a zis Oana la telefon sa cumpar 5 caiete dictando si am cumparat 5 caiete tip 2, seara m-a certat Oana, si a doua 2 doamna a certat-o pe Oana si apoi pe mine.

nu e de uitat.www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
RamonaD spune:
Cristina,vad ca esti din Bucuresti.Deja a-nceput scoala?La noi incepe pe 17!Si scrieti deja pe dictando..noi abia acum o sa-nepem pe tip 2,a zis doamna.Oare suntem in urma>??Abia astept sa-ncepem sa-i spun ce-am aflat pe-aici!
Inmultirea/impartirea se fac in clasa a treia;asta stiu sigur!
Va
si aveti grija de voi si de pitici!
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
CristinaT spune:
N-am inceput scoala, Ramona. Tot odata cu voi pe 17 incepem. Mai avem inca un caiet de completat de vacanta, la engleza si de citit 6 povesti.
Astazi ne-am masurat: 1,36 m si ne-am cantarit: 26,5 kg.
Lala_D spune:
Cristina sunteti singurii pe care ii aud de caiet dictando la sfarsitul clasei I si de aceea m-am mirat .
Din punctul acesta de vedere sunteti foarte inaintate. La noi doar exceptional s-a trecut la tip II de paste ( doamna i-a trecut pe rand pe cei care scriau frumos).
Acum cu dictando va fi la fel dar tot din semestrul II. Pana atunci tip II.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)