Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada a citit destul de mult, a facut exercitii la mate, i-am dat cateva dictari, in rest pauza. Lectii inv. nu le-a dat pe vacanta, doar lectura. Vedem noi in prima saptamana cum se prezinta la recapitulari.

Cristina, referitor la meditatii la engleza, parerea mea, nu e inca cazul de asa ceva. Eu cred ca noi putem sa-i ajutam suficient la nivelul asta. Desigur, parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Noi cu engleza am rezolvat-o .
De anul trecut au facut 2 ore pe saptamana la scoala cu invatatoarea care este si profesor de engleza.
Anul asta probabil vor face 3 ore.
Imi pare absolut suficient pentru varsta asta.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La noi se face de anul asta la scoala engleza. E cuprinsa in materia de clasa a 2-a, 1 ora pe sapt. Cit va acumula, vedem, insa la varsta lor cred ca e mai bine in grup decat singuri. Asa ca, eu as opta pt varianta unor cursuri cu citiva copii.

CristinaT, ati luat patul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

vrem mai multa engleza...
si pentru ea si pentru mine

patutul va fi asta:
http://www.vreaumobila.ro/product_detail.php?prodId=MCCPI008
la el ne mai trebuie saltea, ni-l aduce acasape la sf lunii. Nu am dat comanda ma mai gandesc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna,fetele!
Am cumparat si eu rechizite,si cred ca bine am facut.Am luat si anul trecut si am intuit corect,cand ne-a facut doamna sedinta sa ne dea listuta am mai completat cu ceva si gata!
Azi i-am luat 2 stilouri(anul trecut a distrus 3 si doua le-a pierdut),penar ca pe celalalt a scris cu pixul,se facuse urat,carioci,tempera,creioane HB,mine de 0,7mm,rezerve stilou un borcanel cu 100 buc,bloc de desen,pensule,caiete de matematica,caiete tip 2(am intalnit-o pe doamna si mi-a zis ca vor scrie pe tip 2 acum,la inceput;probabil mai tarziu si pe dictando,in semestrul al doilea),sugativa,plicuri,pentru ca le decupez si i le pun la colturile caietelor,fiindca altfel le face...oribile,intoarse.Uniforma nu-i iau;la noi in scoala la clasele 1-4 uniforma este:camasa sau bluza alba,pantaloni si vesta bleumarin,facute de ei,si o insigna in piept.Calitatea materialului este...groaznica,nu pot sa va spun!E din plastic,i se trag fire.Anul trecut l-am dus doar de 3 ori cu pantalonii,in restul zilelor i-am dat jeansi sau raiati negri sau bleumarin.Doamna a fost de acord,n-a avut nimic impotriva.Asa ca mai am sa-i iau 2 camasi albe,,2 bluze albe de bumbac fara nasturi,2 perechi de jeansi noi si echipament nou de sport.Si pantofi noi,bine-nteles.Cheltuiala mare este acum,la-nceput.Si la sedinta se vor cere si fonduri ptr.scoala/clasa...asa c-am vrut sa mai scap din ele acum.
L-am intrebat pe Cosmin daca-i pare bine ca-ncepe scoala,si nu mi-a zis nici da,nici ba.Cred ca nici el nu stie...
Va pup si aveti grija de pitici.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Ramona cam asa am cumparat si eu.
In plus si noi avem uniforme personalizate : fetitele sarafan grena , baietii vesta grena , plus camasi albe toata lumea dar la noi baietii mai poarta pantaloni si sacou ( cand este frig ) negre sau bleumarin. Asa incat i-am cumparat un costum de stofa bleumarin. Asa a avut si anul trecut si a fost ok.
Am mai cumparat si autocolant pentru a confectiona coperti la cartile si caietele speciale atipice .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna mamici!
vad ca sunteti "in grafic " la cumparaturi!spre rusinea mea nu am cumparat inca nimic , de fapt ne trebuie doar stilou(noi cumparam cate 1 buc la doua sapt. pentru ca fug ...din ghiozdan..!!)si sa comandam o noua uniforma .
astazi s-a reunit o parte din clasa si ar fi trebuit sa inceapa cu recapitularea dar au avut 2 petreceri la rand incepand cu ora 10.30 pana la 16.00 si sunt amandoua frante de oboseala .
apropos de lectiile de engleza , eu sunt in cautarea unei solutii pentru ca simbata pana la pranz sa gasesc o invatatoare cu care Meli sa-si faca lectiile de WE si evetual ceva engleza .

mi-am luat gandul de la concediu....! oricum vin ploile peste tot
o seara buna va doresc!

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna mamici!
vad ca sunteti "in grafic " la cumparaturi!spre rusinea mea nu am cumparat inca nimic , de fapt ne trebuie doar stilou(noi cumparam cate 1 buc la doua sapt. pentru ca fug ...din ghiozdan..!!)si sa comandam o noua uniforma .
astazi s-a reunit o parte din clasa si ar fi trebuit sa inceapa cu recapitularea dar au avut 2 petreceri la rand incepand cu ora 10.30 pana la 16.00 si sunt amandoua frante de oboseala .
apropos de lectiile de engleza , eu sunt in cautarea unei solutii pentru ca simbata pana la pranz sa gasesc o invatatoare cu care Meli sa-si faca lectiile de WE si evetual ceva engleza .

mi-am luat gandul de la concediu....! oricum vin ploile peste tot
o seara buna va doresc!

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pup!
Lsla,chiar uitasem de autocolant!Am cumparat insa si coperti de caiete si de carti si 2 bucati pic.Cosmin mi-a zis ca-i mai trebuie hartie glasata(de aceea cu autocolant),si are dreptate,pentru ca-i trebuie la educatie plastica.Lipici -stick-mai are unul intreg de anul trecut,sper ca nu s-a uscat!
Altceva,ce sa va zic?L-am cantarit si l-am masurat-are 28 kg si 1,24m,e "impanat"!Azi a venit prin posta si plicul de la guvern pentru asta mic pentru analizele obligatorii.E nascut pe 3.10,i-au venit devreme.Ma mir.Eu sunt pe 1 iulie si mi-au venit la sfarsitul lunii iulie,asa ca nici nu le-am mai facut!Nu stiu daca ma vor amenda-oricum le-am facut obligatoriu la serviciu in luna mai.
In rest,toate bune si tinem legatura!

Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Noi la masurat/ cantarit am iesit asa :

- 7 ani si 2 luni : 28 kg si 1.31 m .

D-a dr chiar a comentat ca este inalt pentru varsta lui ( seamana cu tati ).

De la 1 sept i-am dat si Bronhovaxon deoarece anul trecut ia mers tare bine cu el , nu mi-a racit deloc tot anul scolar.
A binevoit sa o faca insa bine de tot in vacanta la bulgari : amigdalita pultacee cu 40 C febra .

Am reinceput de ieri si antrenamentele ... gata ne reintram in ritmul de scoala, s-a cam incheiat vacanta .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput